JAG MÅR BÄTTRE IDAG

I veckan som var blev det ett år sen min depression började. Det fick mig att tänka tillbaks på året som varit. Rädslan och förtvivlan den första tiden, styrkan och uthålligheten som krävdes för att klara sig igenom allt, dagarna jag var nära att ge upp, personer som betytt mycket och tillfällena som blev avgörande.
Jag har gjort en resa, en resa som gjort mig rikare på erfarenheter och stärkt mig som person. Även om det mesta är lättare nu så är det inte över än. Jag har fortfarande svårigheter med folk, i skolan och får dippar ibland. MEN, jag vill att ni ska veta att det är så mycket bättre med mig än det här varit under det här året! Jag kan genuint säga att jag nu för tiden ofta mår bra och är nöjd med mitt liv.
Man kan ta sig ur mörker och prövningar, jag är ett bevis på det! Tack alla följare som stöttat mig under den här tiden, erat stöd har betytt massor!
Jag kommer fortsätta blogga men inte lika ofta som förr på grund av att jag nu har plugg och mycket träning. Men jag kommer inte sluta helt utan det kommer komma inlägg med jämna mellanrum.
Hoppas att allt är riktigt bra med er!
Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229