Fullsmäckad vår!

Gick precis in på Youtube och såg att Malcolm B har släppt en ny låt på East FM! Ge mig (freestyle), grym!! Hela våren är full med releases från MB, Labyrinth, Allywan, Kapten, Sebastian Stakset och massa fler! Hip-hop hjärtat brinner! Malcolm var med i x-factor när det var i Sverige och tog sig till final om jag inte minns fel. Efter hans medverkan blev det dock väldigt tyst från honom och nu efteråt kom det ut att det blev strul med skivbolagskontraktet efter tävlingen. Tydligen ville de bestämma väldigt mycket och som vanligt med stora förortskaraktärer så hade inte Malcolm lust att anpassa sig och göra musik han inte ville stå bakom, så han tog helt enkelt en paus från musiken. Senaste åren har han släppt lite låtar igen och för ett halvår sen berättade han att det kommer ett nytt album nu i vår! Allt han släppt hittills är grymt och om han bara har lite tur med spridning och publicitet så skulle jag inte bli förvånad om han är den största rapparen i Sverige inom bara några år.
Mest taggad är jag dock på Allyawans nya platta, Lofe, som släpps i April. Tyvärr måste jag erkänna att hans medverkan i melodifestivalen 2017 inte var något mer än en ren flopp... Han snackade mycket om att det skulle vara en renodlad hiphop-låt men det var tyvärr inte i närheten av något han släppt tidigare, varken i stil eller klass. Möjligtvis var genren åt samma håll som FTW, en låt han släppte förra året. Jag ska inte säga att den var dålig och jag älskar verkligen Allyawan, men min åsikt är inte att sån tillrättalagd popmusik är hans grej. Jag gillar sånt han gjort innan och vad jag har hört från smyglyssningen av "Framåt" och låtarna "Här för dig" och "En himmel för dig med" så är jag nästan säker på att ny albumet "Lofe" minst kommer vara i klass med förra albumet "Dümma mig"!
Självklart hade jag önskat att Allyawan hade gjort bättre ifrån sig i Mello men för mig fanns det bara en sann vinnare i år och det var Nano! Låten var grym och han som artist har så sjukt stark och cool karaktär. Tycker att han förtjänade platsen i Eurovision 1000 gånger mer än Robin, även om jag inte kollade finalen så har jag hört Robins låt och Nano är bättre alla dagar i veckan! Tror faktiskt att jag läste att Nano slog rekord i svenska röster men att Robin vann på utlandsröster... Hursomhelst är Nano bäst! "I know you're tired of surviving but you gotta keep on fighting, gotta hold on"!👊

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229