BIG UPDATE - BOXNING

Jag har börjat på boxning! Jag behövde en vintersport och boxning är något jag och en kompis har snackat om i flera år, så en onsdagskväll drog vi bara dit spontant och frågade om vi fick vara med, haha!
Boxning är en grym träningsform för hela kroppen och jag önskar verkligen att vi hade börjat tidigare. Många tror att boxning i nästan bara handlar om att slå hårt, men det vi tränar mest är fotarbete, styrka och kondition. Någon som bara slår hårt förlorar i 10 fall av 10 mot någon som kan skydda sig och röra sig samt orkar 3 minuter i ringen.
Jag satt och åt middag en kväll med pappa när min kompis och jag snackade om boxning på snapchat. Jag hittade träningstiderna på internet och insåg att det började om en kvart, men vi klädde om och åkte dit ändå. Tjugo minuter försenade stod vi sen där på den lilla läktaren som två frågetecken, tills tränaren gick förbi och jag frågade "Äre okej om vi är med", för att få till svar av en grov hes röst "trodde aldrig ni skulle fråga, ta varsitt hopprep!".
Sen dess går jag på boxning och har gjort det i 3 veckor (dock var båda träningarna inställda på lovet). Efter första träningen så skrev min kompis till mig igen på snap. Han ville att vi skulle ta upp ett gammalt projekt att äta mer nyttigt och börja träna mer seriöst. Så nu äter jag inte onyttiga saker utan håller mig till långsamma kolhydrater, frukt och bra mat.
Det här var precis vad jag behövde, vikten är något som ni vet att jag har mått riktigt dåligt över, så förhoppningsvis blir detta en vändpunkt i det. Min våg är inte den bästa men jag vet att jag redan har gått ner mellan ett och två kg! Det känns grymt, jag är jättemotiverad att fortsätta köra på det här och nå mitt mål: att hamna under 80 kg.
Det ska bli kul att ta med er på den här redan också, jag kommer lägga upp mitt veckoträningsschema tills nästa vecka så ni verkligen är med mig i detta! Med erat stöd klarar jag allt!
Ha en riktigt bra helg nu!
Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229