ADHD, Sista stenen i ryggsäcken

Jag vill egentligen inte gnälla, min depression, ångest och socialfobi har blivit mycket bättre och det är jag sjukt tacksam för. Men, min ADHD har bara blivit värre och när jag känner att jag inte klarar av att lyssna länge, läsa mycket, strukturera uppgifter eller arbeta länge med något jag tycker är tråkigt så känner jag mig bara värdelös. Alla andra klarar ju av det, varför kan inte jag? Dessa situationer utsätts jag för dagligen och antagligen var det just detta som var en stor anledning till att jag hamnade i min depression från början. Nu är jag istället rädd att falla tillbaks dit, jag blir alltid helt utmattad av allt jag går igenom i skolan, det är hemskt.
Om två veckor ska jag träffa en läkare och prata medeciner. Efter mycket om och men har jag kommit fram till att jag kommer prova ADHD-medecin. Det är verkligen en sista utväg men situationen i skolan är ohållbar och jag har fått nog, jag behöver en förändring.
Tills dess kommer jag bara försöka överleva. Hoppa över så mycket lektioner jag kan utan att komma efter och fortsätta fokusera mer på att må bra än mina betyg.
Hoppas att det är bra med er, vet att jag inte uppdaterar lika mycket längre men har inte haft så mycket att skriva om, kommer dock uppdatera lite angående det här.
Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229