Började dagen med lite plugg tillsammans Jossan och Lina.
Sedan när Adam kom hem fick jag blommor och choklad av honom, fast vi sagt att vi inte ska köpa nåt till varandra. Han är så fin ♡
Annars har vi inte gjort så mycket, vi myser på här hemma bara.
Fick choklad av mamma och pappa också ♡
Kramar på er och hoppas ni har en bra alla hjärtans dag!

Albertina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dags att börja blogga igen?
Har haft en väldigt lugn morgon och inte gjort så mycket annat än att äta frukost en. Blir väl att man börjar plocka lite här hemma och pluggar snart , hade jag tänkt i alla fall.
Jag har under bloggpausen hunnit skaffa extrajobb på Matforshallen. Och det är ju perfekt då det ligger nära och det är alltid trevligt med lite extra pengar.
Vi hörs senare!
Kramis

Albertina

Likes

Comments

I morse kom Lina och plocka upp mig för vi skulle åka till Jossan. Vi gjorde brunch tillsammans, amerikanska pannkakor med bär och nutella. Så gott. Just nu pluggar vi men jag är så sjukt seg. Har noll energi. Men jaja..

Kramis, Albertina

Likes

Comments

Fick knappt sova inatt..  Sov 2 timmar tror jag.. sen runt 9 på morgonen somna jag en liten stund igen. Så idag är jag helt slut.. Och jag måste plugga och vika kläder osv.. Usch..

kram, Albertina

Likes

Comments

Idag är en sån här dag då man måste ta tag i saker som till exempel tvätten. Otroligt tråkigt men vad gör man..

Kram, Albertina

Likes

Comments

Idag är jag trött.. Sov hos Jossan inatt och vi pluggade till sent igår. Men vi skickade in en av paruppgifterna vilket är otroligt skönt.
Gjorde nya naglar igår också. Så fina. ❤

Idag blir det lite mer plugg innan en lugn helg.

kram, Albertina

Likes

Comments

Hej!
Inatt hade jag hemskaste hostan så nästan spydde. Förutom den börjar jag faktiskt må lite bättre. Äntligen på bättringsvägen.
Jag var hos Jossan idag och pluggade, eller ja hon plugga iaf och jag va typ helt utslagen.
Sen har jag gjort fransar och i morgon blir det nya naglar 👌

kram, Albertina

Likes

Comments

Känner mig lite negativ men blir så när man är sjuk. Är hos Jossan nu och jobbar på med paruppgifterna. Hade egentligen behövt vila mer men det är tur att Jossan tar det lugnt med mig, Haha! Man måste ju bli klar nån gång.

Kramis, Albertina

Likes

Comments

Asså verkar aldrig som jag blir frisk och det gör mig stressad när all ork försvinner. Har så mycket att göra. Jag borde städa, tvätta och framförallt plugga. Men har jag någon ork ? Svar nej.. Lever typ i morgonrocken just nu. Imorgon måste jag upp och åka till Jossan. Vi måste köra igång med paruppgifterna. Sedan på onsdag ska jag göra fransar och torsdag ska jag göra naglar. Fullt upp så låt mig bli frisk nuuuu.

Tur man har gosigt sällskap.

Kram, Albertina

Likes

Comments

Blir tokig på att vara sjuk.. Har ingen ork till plugget och så blir jag stressad för att jag inte pluggar. Och halsen blir jag ännu mer tokig på. Äter piggelin typ hela tiden.
Men men. Igår läste jag ut en jättebra bok, flammande skyar heter den. rekommenderas starkt. Igår tänkte jag börja läsa en annan bok som heter Prio ett men hann inte börja så får göra det idag.

Kram, Albertina

Likes

Comments