Tjo. Jag har under en längre tid varit lite smått förkyld men nu har det blivit värre. Känns skumt eftersom jag aldrig är sjuk. Och är lite orolig att jag ska vara förkyld över Sverigecupen, isåfall kan jag ju inte åka med. Men jag går på all form av förkylningsmedicin så jag hoppas att det blir bra. Sover dessutom 9 timmar om natten. Men så dum som jag är så åkte jag o tränade, vilket endast försämrade min sits tills att jag låg uppe hela natten och nös (???).

Detta fick mig o gå i tankar. Tankar om hur fan världen ser ut idag, o nej ska inte skriva skitlångt om nåt poetiskt, men detta förtjänar lite uppmärksamhet. Hur kan det vara att i vissa länder, som Sverige är det självklart att kvinnor ska kunna ha ett jobb med makt, en hög position och bli myndiga. Och jag tycker även att vi har en lång väg att vandra, och jag tycker det är så viktigt med folk som aktivt dagligen kämpar för kvinnors lika värde. Men sedan om vi färdas neråt kontinenten, mot Saudiarabien. Där får kvinnor inte köra bil, inte synas offentligt utan sina makar eller synas utan burka, och inte ens bli myndiga. Jag fattar inte hur det kan skilja så mycket mellan olika kulturer, men det är väl bara nåt som jag funderat på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag inte varit så produktiv. Jag låg i sängen tills 12 och kollade på Bones. Fett kul serie, rekommenderar starkt! Sen åkte jag ut till farfar och pratade om handboll, han är nämligen min absolut största supporter och vi pratar nästan varje dag på telefon. Alltid lika intresserad om hur det går osv.


Efter detta har jag inte gjort så mycket innan jag hörde av Axel, vi drog o käkade på Biobaren där vi praoade i september. Fett god mat, och jag fotade inte maten för jag var hungrig så jag åt den. Varför ska ni se vad jag käkade? Men jag fotade våra grisiga tallrikar efter maten som känns som ett bättre alternativ.

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg som jag nu tydligen har startat. Lite kort om mig själv:

Jag spelar handboll och bor i Karlskrona och min favoriträtt är buffé. När jag inte spelar handboll så hänger jag med mina polare (trots att golare inte har några). O nu vetefan jag åker bil hem ifrån Lund där mormor o Morfar bor i en liten lägenhet vid st Lars.

Här under ser ni en bild på mig när jag lirar boll. Ha d gött, hej!

Likes

Comments