5. December

Idag er det d. 5 december min mors fødselsdag, hun fylder rund og det har jeg fejret lidt med hende idag. Vi spiste kage på Mejsner’s cafe, det var så hyggeligt!

Jeg elsker min mor så højt, hun er verdens bedste mor så derfor fortjener hun den skønneste dag og det håber jeg at hun har haft.

Lige for tiden er jeg ret stresset uden rigtig at vide hvorfor, jeg vælter alt, slår mig og spilder varm kaffe udover mig selv, jeg er altid helt utrolig klodset når jeg er stresset. Håber snart jeg kan få lidt ro på nu vi er jule måneden, hvor det handler om at hygge sig!

I år skal vi holde jul hos min mormor og bonus morfar, og jeg ELSKER VIRKELIG jul hos min momse, så jeg glæder miig!

Håber i har en god december alle sammen.

Instagram- @alberteoliviapetersen

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Nu er det jo snart december.

Og hold nu op hvor jeg glæder mig til julehygge, julekalender, sne og småkager.
Jeg har siddet og kigget lidt på tøj og sko osv. Og har sammensat dette lækre meget enkle outfit, jeg ønsker mig jo utrolig meget et lala Berlin tørklæde jeg synes virkelig det gør et hvert outfit godt!

Dette outfit kan gå både til hverdag og julefrokoster eksempelvis.


(Der er bukser fra Zara, sweater fra Zara. Lala Berlin tørklæde fås mange steder, Nuno Stine bag sort ruskind. Billi bi støvler og Jane kønig hoops.)

Likes

Comments

Fredag stod på genforening og pige hygge!

Fredag sås jeg med en af mine bedste veninder Johanne, (Joe) som hun også bliver kaldt. Vi havde en hel masse at snakke om nu hvor vi begge er startet i skole igen og en hverdag er begyndt, der var mange ting at snakke om! Og det gjorde vi over en omgang frokost/aftensmad, og en lækker is kaffe, Elysia laver den bedste iskaffe!

Johanne er en pige som betyder en hel del for mig, samt hendes tvillingesøster Astrid, de piger er blevet en kæmpe del af mig og vi har det bare godt og skønt sammen!

Der skulle både snakkes bytur, skole (10 klasse), gymnasium, fyre, om at ændre sig på den gode måde og meget mere! Jeg er næsten sikker på at vi kom igennem det hele.

Johanne og jeg snakkede om at en af de vigtigste ting ved at gå i skole er at man husker at række hånden op så meget man nu kan, ligeså snart man er i tvivl og har et spørgsmål, det vil hjælpe en så mega meget gennem skolen, og dermed vil læren også med sikkerhed vide hvor du ligger fagligt, og ved hvad det er du har brug for hjælp i.
Jeg ved selv hvor grænseoverskridende det er at skulle række hånden op og sige noget foran en hel masse mennesker, jeg har selv været meget tilbageholdende og turde ikke sige noget højt, men jeg har bare fundet ud af at det er det man kommer længst med, så at presse sig selv lidt på en blid måde er en god ting for ens skolegang/uddannelses forløb!

Der vil komme flere indlægs omkring skolegang og uddannelse hen af vejen.

Jeg synes det er dejligt med en hverdag igen, en rutine og at komme afsted hver dag. Forresten er vi flyttet til Næstved (med båden), det skal der nok også komme et indlæg om.
God aften til jer alle sammen.


Instagram| @alberteoliviapetersen.

Likes

Comments

Her er 3 t shirts jeg ønsker mig utrolig meget.

Der er to rimelig dyre også en der er billig og har en god pris i forhold til at kvaliteten faktisk er ret god.
Det er i hvert fald et par favoritter jeg ønsker mig! Især La La Berlin t-shirten ønsker jeg mig, nøj hvor er den fed!

Jeg håber at i nyder det sidste af ferien inden i skal igang med skole osv. Håber da lidt på at vi når at få noget ordenligt sommervejr..

Kys.
Links til t-shirts'ne.

http://stromstore.dk/mirelle-t-shirt.html 

http://stromstore.dk/mon-amour-t-shirts.html 

http://www.envii.com/da/collection/clothes/t-shirts-and-tops/enmoto-ss-tee-fast-5901/P17112067.html?dwvar_P17112067_color=CAMEO%20PINK&dwvar_P17112067_size=XS&cgid=dw_app_tshirts_tops


Likes

Comments

Idag er det lørdag hvilket betyder afslapning for mit vedkommende.

Lørdag er en af de dage jeg holder mest af, fordi at jeg forbinder lørdag med ren afslapning.

Jeg elsker at bruge lige præcis lørdag på at slappe af, spise god mad med min familie og se en god film, & spise noget god bland selv slik!

Lørdag er også en dag hvor jeg godt kan lide at bruge tid på at spole igennem, tumbler, instagram og Pinterest for at få lidt inspiration og drømme lidt om at bare det dog var mig der havde den t-shirt, eller gid det var mig der var ude at rejse, det synes jeg er hyggeligt! Jeg finder utrolig meget inspiration ved især tumbler der er så mange fine billeder som bare fanger mig øjeblikkeligt.

Som i kan se har jeg endelig fået købt Zara kjolen som jeg før har lavet et indlæg om, den var på tilbud, virkelig et fund bare 129 gav jeg! Også har jeg mine ringe på fra Jane kønig som betyder alt for mig fordi at jeg har fået dem af nogle særlige personer, så har jeg en enkel ring på fra Moss Copenhagen med en fin perle på! Og mine altid gode Birkenstocks, og taske fra Markberg X Marie Jedig, den taske hænger evigt og altid på mig.
Jeg håber at i nyder lørdagen ligeså meget som jeg gør, også håber jeg at i har det helt fantastisk og er glade også selvom at solen kommer og går lidt.

Kys Alberte.

Instagram @alberteoliviapetersen
Snapchat alberteoliviap
Tumbler alberteoliviapetersen.

Likes

Comments

En hyggedag med mine veninder.

Lørdag: Stod på veninde hygge, efter vi ikke havde set hinanden længe så det var et glædeligt gensyn med en masse snak.
Vi spiste på den lækreste cafe der ligger i Næstved centrum meget tæt på stationen, den hedder cafe Elysia, og der er bare vildt hyggeligt, særligt og afslappet. Vi fik os en lækker sandwich hvor vi selv kunne vælge fyld og brød utroligt lækkert! Derfor kan jeg virkelig anbefale jer at prøve den cafe!

Vi snakkede om at vi virkelig glædede os til at sommervejret kom igen, så vi kunne få brugt vores sommertøj få farve og ligge på stranden, rigtig veninde hygge i ved. Vi er trætte af regnvejr jakker og halstørklæder. Kom nu frem sol og varme, så det kan blive tid til strand, is og sommerkjoler.

Men sådan en kedelig regnvejrs lørdag blev pludselig hyggelig med de to søde piger Sofia & Johanne, der skal ikke ret meget til at gøre sådan en kedelig dag hyggelig.

Men jeg vil anbefale jer at prøve Elysia i Næstved Jernbanegade 15, 4700.
Instagrams.
@sofia.fallenius
@johanne_fromberg
@alberteoliviapetersen

Kys fra Alberte, nyd jeres søndag.

Likes

Comments


Hvordan er det at bo på husbåd?

Jeg får tit det spørgsmål om hvordan det er at bo på en båd og hvad jeg synes om det?
Da mine forældre kom og fortalte mig at de havde kigget på en båd som, vi måske skulle bo på blev jeg først sur og irriteret! Fordi at der hvor vi boede på nuværende tidspunkt var jeg glad for at bo jeg havde mit store dejlige værelse og så var det mit barndomshjem jeg kunne slet ikke forestille mig at bo andre steder end der og da i hvert fald ikke på en båd. Er i skøre spurgte jeg dem meget direkte? Jeg gik et par dage og var fornærmet & tænkte på det jeg var slet ikke tilfreds men, jeg havde vendt mig til tanken og tænkt at hvis det var mine forældres store drøm og at, det ville gøre dem glade og lykkelige så måtte jeg følge med!
Jeg skulle selvfølgelig se båden som lå inde i Brøndby havn. Jeg trådte forsigtigt ind og kiggede mig omkring med et lidt skeptisk blik, jeg så kahytten hvor jeg skulle have værelse hvis det blev sådan at vi købte den & på et øjeblik var jeg helt oppe at køre og syntes da bare at den var mega fed og jeg så alle de muligheder der var til indretning.
Jeg skiftede fra at være skide irriteret til at være ligeså glad som mine forældre, så det gjorde jo også dem lettet og nu kunne vi glæde os sammen. Det var en lille historie om hvordan det hele faktisk bare startede med en drøm og at jeg altså ikke var ligeså glad for det til at starte med som jeg er nu.

Der er måske nogle som tænker at, det er mærkeligt at bo på en båd men, det er altså slet ikke så mærkeligt som det kan lyde vi er ikke flyttet på båd fordi at, vi ikke havde penge nok til at bo i hus men fordi vi faktisk havde en drøm om det og den turde vi udleve!


Spørgsmål jeg tit får?
1: Kan i godt holde varmen på båden om vinteren? Svaret er JA. Det kan vi virkelig godt, der er ligeså varmt som i et hus fordi at båden er isolereret. Vi har et oliefyr som varmer hele båden op.


2: Har i et toilet, et bad & et køkken? Ja, vi har toilet to steder i båden & et nogenlunde stort køkken. Bad har vi ikke på båden, der har vi fælles bad os som bor i havnen.


3: Gynger det ikke meget & kan du holde vand skvulpen ud? Ja altså i starten skulle jeg virkelig vænne mig til at det, gyngede og at der var så mange lyde ombord. Men jo mere jeg vænnede mig til det jo mere behageligt blev både lyde og at det gyngede.

Hvis i har spørgsmål til det at bo på husbåd? Så smid gerne en kommentar eller send en mail.

I hvert fald er det endt med at jeg er vild med at bo på båd, jeg har altid elsket at sejle siden jeg var helt lille.

Nu er det jo blevet juni, hvilket vil sige SOMMER! Og når det er sommer er det helt fantastisk at bo på båd, det at kunne sejle midt ud på fjorden kaste anker og bare være for sig selv elsker jeg.

Der kan både være ulemper og gode ting ved at bo på en husbåd.

Ulemper: Der er meget tæt, så derfor skal man kunne holde ud at være tæt på & med sin familie.

Der er mange mennesker som kommer og kigger på vores båd, de kan stå længe og kigge på den så derfor har man selvfølgelig ikke ligeså meget privatliv som hvis man lige kan rende ud i en lukket have.

Men men, der er flest skønne ting der er næsten så mange at jeg ikke vil remse dem alle op.

I hvert fald er vi glade for det, vi føler os trygge og hjemme her på båden, bare vi er sammen.

Vi har planer om at købe et gammelt hus et "faldefærdigt hus" på et tidspunkt og sætte i stand, så vil vi bruge det om vinteren og så bruge båden det meste af sommeren, ikke fordi at man ikke kan bo her om vinteren for det er også skønt! Men vi mangler lidt et hus til når hele den store familie er på besøg.

Alt i alt er husbåd skønt!

Stil endelig spørgsmål.

Kys Alberte.

Instagram: https://www.instagram.com/alberteoliviapetersen/


  • Husbåd

Likes

Comments

Sommer ønsker.

God formiddag, jeg går og har utrolig mange sommer ønsker, desværre har jeg jo ikke råd til det hele, men så er det godt at jeg kan gå og drømme lidt om de ting her til jeg får råd til dem.
Blandt andet ønsker jeg mig en helt igennem flot kjole fra Zara, i en flot lyseblå farve med et bælte som bare lige giver lidt ekstra til kjolen den er både enkel, men også god til en fest. Derudover ønsker jeg mig de fineste øreringe fra ByHartmann, som jeg længe har overvejet at investere i.
Så er der også lige en fin & enkel skjorte som jeg bare synes er skide lækker og må eje på et tidspunkt!
Jeg håber at i nyder at det er blevet varmere & at der er kommet solskinsvejr udenfor, det gør jeg i hvert fald! Jeg bor jo på en husbåd så jeg kan også nyde vandet og vinden i håret.
Hav en lækker dag.
-Alberte.

 https://www.instagram.com/alberteoliviapetersen

Likes

Comments

Hvor får jeg enlig det meste af min inspiration fra?

Som regel, får jeg det rigtig meget fra tumbler af jeg elsker at sidde og surfe igennem alle de billeder der findes derinde & jeg kan bruge evigheder på den app, lige til jeg taber mobilen ned i hovedet og falder i søvn!

Så er der selvfølgelig instagram, hvor jeg er en trofast bruger, der bliver jo også lagt en masse lækre billeder op der.

Også sker det ret tit at jeg går på gaden med mine skønne veninder, og vupti må vi straks stoppe op for at tjekke et lækkert outfit ud som en pige på gaden havde på, jeg får nærmest inspiration hver evig eneste dag!

Jeg har tænkt meget over at der er stor forskel på at efterligne & at få inspiration, man kan hurtigt blive dømt for at have efterlignet en t-shirt veninden havde på forleden, men i min verden ser jeg det som inspiration!
Jeg elsker både at kigge på indretning, outfits, skøre billeder og jokes, digte & meget mere!

-Billederne er hentet fra tumbler.

Kys Alberte, skriv lige et forslag til et indlæg i kommentaren eller privat til mig, så vil jeg gøre mit bedste for at arbejde på det.

  • Mode

Likes

Comments

Heyo der, mange tusind gange velkommen til min blog! Her vil jeg lave lidt indlæg engang imellem, omkring både mode, beauty, skole, tanker, sensitivitet & meget mere! Det skal lige siges at jeg faktisk ikke er særlig prof til det her blog halløj, jeg aner ikke hvordan man linker instagram osv, så det skal jeg lige have styr på og lidt hjælp til!
Men i hvert fald, føl jer hjemme også håber jeg at i vil kigge lidt med fremover.<3
Kram til jer, håber i har jer en here skøn weekend!

Instagram- @alberteoliviapetersen

Mail- alberteolivia.nouw@gmail.com

Snapchat- alberteoliviap

Facebook- Alberte Olivia Helle Petersen

Likes

Comments