Hey alle, i dag vil jeg lave et indlæg om min garderobe. Jeg har valgt 7 spørgsmål ud som jeg vil svare på.


Mit nyeste køb?

Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror det er en sommer kjole jeg købte inde i Only til 200-300kr. Det en kjole som jeg håber jeg kommer til at kunne bruge rigtigt meget til sommer. Jeg går (næsten) aldrig i kjoler, så det er faktisk min enste kjole.

Jeg kunne dsv ikke finde præcis den kjole jeg har. Men det er den model i ser neden under, jeg har er bare sort med guld prikker.

Din yndlings jakke?

Jeg tror faktisk ikke jeg har en yndlings jakke, men den jeg bruger mest er min Grey Kahla Faux Fur mest af alt begrund af vejret. Jeg har købt min i grå som sagt. Jeg har valgt grå fordi jeg synes den passer til rigtigt meget af mit tøj. Den koster 1000kr men jeg var så heldig at der fra procent i idenyt så jeg købte min til 600 kr.

Dine yndlings par sko?

Den her er rigtig svær men jeg tror nok det mine isabel marant bobby sneakers som koster 3200kr. Jeg har mine i sorte hvilket jeg er super glad for, for de passer virkelig til alt. Jeg synes virkelig også skoen er super flot. Den kan både bruges til fint brug men også til hverdags brug.

Yndlings shoppested?

Mit Yndlings shoppested er nok strøget i København. Nogen af mine aller yndlings butikker ligger på strøget så det derfor.

Basic musthave til min garderobe?'

Et basic musthave til min garderobe er en hvid t-shirt. En hvid t-shirt kan altid styles rigtig godt så den ser mega nice ud. Ja hvad er der ellers at sige om en hvid t-shirt, haha. Det bare et musthave for mig. Og jeg køber den altid i drenge afdelingen fordi jeg ikke kan lide damerens udskæring.

Mest bruge taske?

min mest brugte taske er min nyeste Zadig & Voltaire taske. Det er enligt bare den taske jeg bruger mest fordi jeg synes den er flottest og kan styles super nice. Det var en taske jeg fik i advents gave (den 3 advent) og har brugt den hver gang jeg skulle til kbh lige siden.

Yndlings accesories?

Det er nok min ring fra maansten jeg fik i julegave af min søster og bror. Jeg elsker ringe og det her er nok min flotteste af dem jeg har. Jeg har min sølv fordi jeg sølv menneske men den kan også fåes i guld ved jeg.

Mit næste køb?

Jeg er ikke helt 100 men jeg har vildt mange ting jeg rigtig godt kunne tænke mig at købe men jeg tror det bliver et bælte fra Gucci. Jeg mangler rigtigt meget et bælte og jeg synes det jeg har fundet er mega flot. Det står til ca. 2000-3000kr det kommer an på og det bliver det store eller det lille.

elller et rødt adidas tracksuit fordi jeg synes de mega nice. (ved godt de to ting jeg har fundet ikke har den samme farve, men hvis det er vælger jeg den røde buksrene har)

​det var det indlæg. håber i synes det var spændene og at vi ses i mit næste indlæg. ses snart!!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heeey alle!! Så det tid til en nyt indlæg, denne gang bliver det et outfit man kan bruge til vinter. Mange af tingene af på Januar Udsalg lige nu!!

Det første på outfittet er denne t-shirt 👇🏽
Den er super fed synes jeg personligt. Den står normalt til 300kr men er lige nu sat ned til 150kr !! Den er fra little remix (designers remix børne afdeling ) og den går op til str 18 år ;)

Bukserne jeg har valgt er så sindsygt billige de står til en pris af 80kr! (Januar udsalg) De er fra zara og er mega cool. Jeg synes de passer super fint til trøjen og så de lige min stil!

Jakken jeg har valgt er en frakke. Den passer super godt til bukserne og trøjen synes jeg. Den er også fra little remix og står til 1800kr. Du kan jo selfølgelig købe en lignede fra andre mærker/butikker til andre priser.

Så har jeg også et par vildt flotte vinter støvler med. De er fra Isabel marant og koster 3600kr. De kan også fåes i andre farver, men jeg synes denne farve passede bedst til outfittet.

nu har jeg så denne hue med også. Den er vildt fed og jeg kunne godt selv tænke mig den. Den er fra Acne og koster 900 kr. Denne kan også fåes i en masse andre farver men synes denne var flotteste til det her outfit

Det sidste jeg har med er nok ikke en overraskelse men det er et lala Berlin tørklæde. Den farve jeg har valgt er flanella. Det passer sygt godt til huen tænker jeg. Min veninde Sophia har det også og det er seriøst det flotteste af dem alle!!

Håber i kunne bruge det til noget! Ses snart <3

Likes

Comments

hey allesammen. Lang tid siden jeg har skrevet et indlæg, men i dag kommer der et! I dag vil jeg gerne fortælle om mine Yndlings butikker i København og hvorfor de er det. Jeg elsker København, jeg synes det en mega dejlig by. Jeg drømmer også om at bo i København når jeg bliver Voksen.


Den første butik man skal besøge efter min menig er Zara. Zara er min yndlingens butik fordi deres tøj er så mega flot alså jeg tror næsten der er til alles smag. Zara`s tøj ligger også i en rigtig fin pris klasse. Personligt kan jeg rigtig godt lide at købe sommer tøj der inde fordi at det bare lige er min stil.

Den næste er også en jeg næsten altid er forbi det er nemlig Zadig & Voltaire. Der ligger vidst 2 eller 3 Zadig butikker i københavn. Jeg kan selv bedst lide den lille butik alså den der ligger på østergade fordi jeg synes de er mega venlige og gode til at hjælpe der inde. Zadigs tøj er også rigtig pænt synes jeg.

Så er der jo også Illum. Illum er der altid noget til alle. Jeg elsker at kigge i Illum fordi de har sådan nogen lækre mærker. Min yndlings afdeling er helt klart taske afdelingen. Jeg elsker Tasker og de har da nok nogen af de Lækreste tasker! her forleden var jeg der inde med min veninde Cecilie, vi fandt en masse gode Janaur udsalg Så hvis du mangler en taske ville jeg råde dig til at tage et smut forbi Illum.

Magasin!!! magasin er lidt ligsom Illum bare billigere. Lige nu har de også en masse gode Januar Udsalg ved jeg. I magasin kan du finde en masse gode ting synes jeg.

Lala Berlin kan vi ikke komme udenom. Jeg elsker virkelig Lala berlins tørklæder. De vildt dejlige og så kan man få en masse flotte mønstre og farver. Deres hoodier er også vildt bløde. Har selv den normale grå og den er så dejlig kan klart anbefales hvis du overvejer at købe en.

Så er der Wood Wood. jeg ved ikke om det en af mine ALLER yndlings butikker men jeg går der næsten altid ind og kigger. Jeg synes de har noget ret nice tøj. Men man kan også købe Wood Wood i Magasin så nogen gange kigger jeg bare på wood wood tøjet der.

Isabel Marant har nogen vildt flotte sko efter min mening. Hvis jeg alligvel er er Lala Berlin så hvorfor ikke også lige smutte i Isabel Marant? Jeg kan godt bare lide at kigge på deres tøj og sko. Jeg synes deres tøj er rigtig fint og hvis jeg skulle konfirmeres i år skulle min kjole også være derfra.


Jeg tror det var alle mine yndlings butikker i København. Håber i kunne bruge det til noget.

Ellers må i bare forsætte en dejlig dag.

SES SNART!! xoxo Alberte


Likes

Comments

Hej alle, Mit navn er Alberte Noehr.

jeg er 13 år og går derfor i folkeskole.

jeg elsker fashion og ikke mindst mine venner og familie.

Her på bloggen kommer der mest til at være om lifestyle og Fashion.

Hvis det lyder som noget for dig håber jeg at du vil læse med i fremtiden:

knus Alberte.

SE BILLEDE AF MIG NEDENUNDER 


Likes

Comments