Hej Allesammen

Nu er det en uge siden, jeg kom hjem fra en helt igennem fantastisk tur med min amerikanske organisation, Nacel Opens Doors.

Lørdag d. 12 November skulle jeg tideligt op. Jeg skulle med bussen allerede kl. 4.10. Det var jeg lidt træt af, men det gjorde ikke så meget igen, da jeg bare kunne sove i bussen og det kan jeg da lige love for, at jeg gjorde. Jeg havde fået nogle piller af min værtsmor mod køresyge. Normalt gør sådan nogle piller en træt og det kan jeg lige love for, at de her gjorde. Jeg sov til kl. ca. 11:00. Så var jeg vågen lidt tid. Vi fik frokost og så sov jeg fire timer igen. På et tidspunkt satte der sig en dreng, som jeg kendte fra min tur til Duluth, ved siden af mig og ville snakke. Lige pludselig siger han: "Du siger ikke så meget! Er du genert?". Jeg var faldet i søvn, mens han snakkede til mig........ Ups.


Søndag kl. omkring 11-12 var vi i Washington (langt om længe). Vi startede med, at skulle på et musseum. Der fik vi en time. Det var der ikke mange, der havde hørt (heller ikke mig), men fordi jeg ærlig talt ikke er så meget til musseumer, så var jeg og nogle andre drenge (som tydeligvis også kedede sig) færdige til tiden. Det var ikke os der fik ballade. Hahaha.

Derefter kørte vi til et område med rigtig mange musseumer. Der fik vi fire timer. Vi kunne selv vælge hvilke og hvor mange musseumer vi ville se. Jeg gik bare med nogle tilfældige, da det ikke fangede min store interesse.


Dagene efter var vi på nogle musseumer, så forskellige memorials og så det hvide hus. Det er faktisk ikke så stort som jeg troede.

Tirsdag så vi flere memorials og om eftermiddagen/aftenen var vi i en lille bydel, hvor vi fik fire-fem timer til, at shoppe i. Det var en bydel, hvor en del fra college i området shopper, så der var en masse mærkevarer. Dog så følte jeg mig meget syg den aften, så jeg havde ikke energi til, at shoppe. Heldigvis gik jeg rundt sammen med nogle virkelig søde venner, som holdte mit humør oppe.


Onsdag skulle vi tideligt op. Vi skulle til New York. Jeg elsker virkelig den by. Da vi ankom skulle vi med en båd, ud og se frihedsgudinden. Hun er ikke noget specielt, men nu kan jeg sige, at jeg har set hende tæt på. Derudover var vi i Central park og oppe i Empire State Building. Wow en udsigt.

Torsdag fik vi faktisk en del tid for os selv. Vi så Trump Tower. Vi så det kæmpe store juletræ og skøjtebane. Vi var også på den der togstation med en masse restauranter. Det gav en masse minder fra, da jeg var i New York i starten af mit udvekslingsår. Om aftenen fik vi tid på Timesquare og det er fantastisk. Jeg har allerede lovet mig selv, at det ikke er sidste gang, jeg er i New York. Efter et par timer på Timesquare skulle vi ind og se en Broadway Musical. Det var en oplevelse.

Fredag ved frokost/eftermiddagstid kørte vi mod en by, Jeg fandt aldrig ud af hvilken by. Men der skulle vi bo på hotel til dagen efter, hvor vi så skulle hen til Niagara Falls. Hold da op, det var koldt. Men også lidt flot. Overordnet var det "Bare" et kæmpe vandfald, hvor vi så stod på den amerikanske side af vandfaldet. På den anden side var Canada.

Derefter kørte vi videre til et outlet. Omkring kl. 18 skulle vi til, at hjemad. Der ventede os ca. 24 timer i bus. Det lyder af meget, og det var det også, men tiden går stærkt når man har det sjovt. Vi så film på de fjernsyn, der var i bussen. Om dagen spillede vi spil og hørte musik og ellers snakkede vi bare.

Selvom turen var måske en lille smule dyr, så var det det hele værd. Jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund. Når man nærmest bor i en bus i otte dage med de samme mennesker og bliver nødt til, at sidde og sove klemt, så bliver man tætte med disse mennesker, og det gør nærmest ondt i hjertet, med tanken om, at nogle af dem kommer jeg aldrig til, at se igen.

Men som jeg også skrev i mit indlæg omkring min Duluth tur, så er det helt igennem fantastisk, at have venner fra hele verdenen.

Det var alt jeg havde for idag. Jeg håber I går og har det herligt i Danmark og glædelig første advent.

Jeg har brugt min første advent på, at bage vaniljekranse. Det ligner ikke vaniljekranse, men de smager faktisk en lille smule af dansk jul <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Torsdag d. 24 November var det Thanksgiving.

Thanksgivning er en af de store traditioner herovre som de går meget op i. Jeg fik lidt følelsen af juleaften.

Min dag foregik således:

Vi kørte kl. omkring 10:00, da vi skulle over til noget familie. Vi ankom til deres hus. Alle var klædt pænt til denne dag. Inden vi spiste, så vi en football kamp. Det er noget de går meget op i. Da vi næsten var klar til at spise, gik alle ind i stuen. Der stod vi i en rundkreds og skulle sige noget vi er taknemmelig for. Der kom mange forskellige bud. Nogle var seriøse og nogle var knap så seriøse. Fx min værts-morfar, sagde, at han var taknemmelig for sokker. Uden dem ville han fryse helt vildt.

Efter vi alle havde sagt noget, skulle vi spise. Der var en kæmpe Kalkun og en masse andet mad. Det smagte overdrevet godt. Derefter blev der serveret dessert. Da vi var færdige gik vi udenfor. Nogle spillede basketball. Nogle sad ved bålet og spillede guitar og nogle hoppede i den opvarmede jacuzzi.

Lidt senere blev der serveret mad igen. Igen var det Kalkun og en masse andet. Der blev selvfølgelig også serveret dessert.

Derefter så vi nogle julefilm, mens der blev serveret en til omgang dessert. Ærlig talt tror jeg, at jeg har taget 10kg på............. Ups!

Likes

Comments

Denne måned hr været god og er gået utrolig stærkt. Jeg kan ikke fatte, at jeg snart har været her to måneder. Det føles som to uger.

Min oktober måned har været god. Der er sket rigtig mange ting.


Jeg har været til en del football games. Det er simpelthen så sjovt, at være der. Folk sidder og fryser og har det pisse sjovt med hinanden. Der er et fedt fællesskab til sådan en kamp. Du kommer og har medbragt tæpper + alt det andet tøj du har på. Til kampen hepper man selvfølgelig på skolens hold. Derudover snakker man, laver sjov, drikker varmt kakao, sidder og holder om hinanden (fordi det er så koldt) og tager skøre billeder og videoer. Når kampen så er slut, så snakker man med football spillerne, hvis man kender nogle af dem. Jeg er så begyndt, at snakke med en pige og hendes kæreste er på football holdet, så ham snakker jeg med efter kampene. Han er skide sjov. Hvis ikke lige man snakker med football spillerne, så snakker man da bare med de andre. Der er altid nogle at snakke med.

Det sjove med skolens sport er, (efteråret: Volleyball og Football) at det kommer i radioen. Hvis man ikke lige magter, at tage til en kamp, kan man høre det i radioen.

Det er lidt trist, fordi football sæsonen er ovre nu. Igår spillede vi playoff kamp og tabte. Da der er rigtig mange seniors på holdet, var der lidt trist stemning, da det var deres aller sidste kamp med skolen trøjer på. Der var nogle drenge der var på kanten til, at græde. Der var en dreng, der lagde et billede på sin MyStory af sin trøje og skrev til billedet: "Det var så sidste gang jeg havde denne trøje på! Tak for en fantastisk oplevelse, drenge!" (på engelsk).


Oktober måned var også der Volley sæsonen sluttede. Jeg spillede min sidste kamp og det var både en lettelse og trist. En lettelse fordi, nu kunne jeg endelig få noget søvn og ikke komme hjem kl. 23 om aftenen og så skulle igang med lektier. Det kan godt være hårdt nogle gange. Trist fordi, jeg kan godt li, at spille og trænningerne var sjove, især når vi trænede sammen med Varsity. På varsity er der flest jeg snakker med og de støttede mig super meget. Jeg har haft super meget svært ved, at lave overhåndsserve. Hvis vi var delt op i hold (Altså lavede forskellige ting i samme rum) og de så, at jeg lavede en overhåndsserv, så jublede de alle sammen og var super glade på mine vegne. Eller hvis de så en af mine kampe og så, at jeg fx lavede en smash og scorede et point, så kom de hen til mig efter kampe og sagde: "Pisse godt gået" eller "Jeg er så stolt af dig".


D. 13 oktober havde skolen og hele byen "Wear pink-day". Vi skulle ha pink tøj på i skole og så skulle vi spille en volleykamp senere på dagen. Til den kamp fik vi pinke snørrebånd til skoene. Vi fik en pink trøje og en pink sløjfe i håret. Alt sammen til ære for bryst kræft.

I oktober har jeg også haft kusine-weekend! Det var en weekend hvor alle kusinerne mødtes i et hus ved søen og overnattede. Alle havde medbragt noget, at spise. Om aftenen spillede vi spil og havde det skide hyggeligt.

D. 17 oktober var en stor dag. Det var faktisk en dag jeg ikke havde set frem til. Da jeg er med i skolens kor, skulle vi lave en koncert i kirken. Lad mig sige det sådan: "At synge, det er ikke lige mig". For det første, så lærte jeg kun en ud ag fem sange. Det var heldigvis den gode sang jeg lærte. De andre fire mimede jeg bare til, hvis ikke jeg prøvede, at holde mit grin inde. Jeg havde simpelthen så svært ved, at tage det seriøst. Tanke om mig, stå i en kirke, i en kæmpe sort nonne kjole og nærmest synge opera. Det var en sjovt tanke. Til november dropper jeg ud af koret. Mest af alt, fordi det ikke er mig. Det er kedeligt og jeg kan ikke tage det seriøst. Dog så er det nemt, at få gode karakterer.

Sidste weekend var en fantastisk god weekend. Jeg var en tur til smukke Duluth. Jeg var ikke afsted med hvilke som helst. Jeg var afsted med en masse udvekslingsstudenter. Det var simpelthen så sjovt. Vi var i et haunted ship. Det var så skræmmende. Det var så skræmmende, at jeg løb direkte ind i en fremmed dreng og bad ham gå før mig, fordi jeg ikke turde. Ham og hans familie grinte af mig....... Jeg forstår ikke helt hvorfor. Derudover var vi også henne og se nogle vandfald og som altid på sådan nogle ture, er der altid en eller flere der skal falde i vandet...........


Det fede ved, at være på sådan nogle ture er, at du lærer folk fra hele verden at kende. Jeg har venner fra sverige, norge, tyskland, østrig, Italien, Spanien, frankrig, thailand osv. Det er fantastisk. om to uger skal jeg afsted igen med en masse udvekslingsstudenter til Washington D.C., New York og Niagara Falls. Jeg kan næsten ikke vente.

Turen hjem var pisse hyggelig. Jeg sad sammen med en pige fra Thailand, en dreng fra Brasilien og en dreng fra Italien. Vi sad og spiste enormt meget slik, spillede spil og sang så højt vi kunne med på sangene i radioen.

Det var alt fra mig for denne gang. Jeg gør mit bedste for, at skrive, men der er bare nogle ting der kommer i første række.........

Knus og kram Alberte

Likes

Comments

Hej AlleSammen <3

Nu kommer der lige en lille update. Fredag d. 23/9 var jeg til volley trænning og efter træningen tog hele mit hold hen til PizzaRanch. De har seriøst god pizza. Derefter tog vi hen til en af pigernes hus, som ligger lige ned til en sø. Der hyggede vi. Vi snakkede og kørte rundt ude i marken blandt heste og æsler i en lille vogn. Det var rigtig hyggeligt.

Idag lørdag d. 24/9 skulle jeg tideligt op, fordi jeg skulle til et møde med andre udvekslingstudenter. Jeg havde ikke forventet noget stort, men det var faktisk rigtig hyggeligt. Jeg mødte nogle piger, som jeg havde set før gennem Explorius. Derudover mødte jeg en masse andre udvekslingsstudenter fra bl.a. Mexico, Italien, Thailand, Slovakiet, Tyskland, Norge og jeg kunne blive ved. Det er så fedt, at møde andre unge fra hele verden.

Sammen skal vi til Niagra Falls, Washington, New York og Duluth, så det blir fedt, at tilbringe en masse dage sammen med dem. Desværre er det ikke alle, der skal med (Det er frivilligt).

Her til aften var vi til noget bryllupsdans. Det var sjovt, at opleve. Når de først har valgt et tema, så går de 100% ind i temaet. Jeg fik taget lidt billeder. Desværre ikke særlig mange......

(De havde valgt Græskar tema)

- Der var snacks, cupcakes og drinks i orange, hvid og brun.

Imorgen skal mig, min værtsmor og min ældste værtssøster ud og shoppe, fordi min værtssøster skal købe noget, da hun har fødselsdag i næste uge. Jeg tager med, dels fordi jeg ikke gider, at være alene hjemme, og dels fordi jeg skal have købt noget tøj til Homecoming. Min skole har Homecoming næste uge, og det ser jeg meget frem til. Søndag aften er der kronning. Det er der, vi skal finde Skolen Dronning og Konge for næste uge. Mandag til Fredag i næste uge, skal vi klæde os ud i et bestemt tema, og lørdag aften er der Homecoming Dance.

Knus Alberte <3

Likes

Comments

Halløjsa <3

Nu har jeg gået i skole i 2 uger og min eneste kommentar til det er, at det er fantastisk. Jeg er rigtig glad for det. Jeg vil gerne fortælle, hvad jeg har oplevet siden første skoledag.

Som jeg skrev i et indlæg, så var jeg til et Volleygame, hvor eleverne laver lidt deres eget cheerleader hold. Jeg var så til endnu et torsdagen efter. Fredag d. 9 var jeg til et football game og det er fedt. Der er kæmpe orkester. Folk er glade. Der er grillmad og det er her alle de unge, samt familier mødes, og lidt fejre, at det er weekend.

Wekeenden gik med lidt shopping og så var vi i Fargo og se Softball. Jeg forstår ikke den sport. Jeg forstår sådan set heller ikke Football. Folk løber, lige pludselig er der en, der blir overfaldet og så enten jubler man eller siger øv. Jeg gør bare, hvad de andre gør :-)

Den her uge er gået utrolig hurtigt. Jeg er kommet på skolen volleyteam (B-teamet). Jeg har været til to games med dem. Pigerne er mega søde. Vi har sådan en tradition med, at hver gang vi skal spille kamp, så går vi hen til Subway. Køber noget, at spise, og går tilbage til skolen, og spiser vores mad.

En normal skoledag (uden kampe) forløber sådan:


Jeg vågner kl. 6.30 og bliver liggende til kl. 7.00.

Derefter tager jeg tøj på og spiser morgenmad.

Kl. Ca. 7.45 kører jeg i skolen enten med min værtssøster eller med min værtsmor.

Skolen starter kl. 8.20. Jeg starter med, at have kor. Derefter går jeg til engelsk, Amerikansk historie og Madlavning. Efter fire timer i streg, har jeg en halv times pause. Nogle gange kører jeg med, enten min værtssøster eller en anden, der har kørekort, til en kaffebar og får et eller andet at drikke.

Når klokken ringer ind, har jeg Yearbook og den sidste time jeg har, er dans. Det er absolut min yndlingstime. Som opvarmning danser vi YMCA. Vi har lært bl.a. Vals og linedance. Det er en time, hvor det er normalt for mig, at flække af grin. Det er også nogle fantastiske søde og sjove personer, jeg har dans med, så det gør, det også sjovere.

Når jeg så får fri kl. 15.15 har jeg et kvarter, inden træningen starter. Træningen slutter kl. 18.00. Derefter tager jeg hjem og får noget, at spise. Hvis der er et hold, der spiller hjemmekamp, tager vi over og ser det. Men ellers laver jeg lektier eller slapper af, når jeg kommer hjem.


Når vi skal spille kamp, kan vi sagtens være hjemme kl. 22.00 og så derefter skal jeg lave lektier. Det er en af de lange dage. På Mandag skal vi spille kamp i en by 1,5 time væk, så jeg kommer sent hjem på mandag.

​Idag har jeg danset en del med to af min værtssøstre. Vi kom hjem og gik igang med, at lave mad, mens vi dansede. Jeg tror, at vi har danset i omkring 3-4 timer. Vi havde det virkelig sjovt og er alle trætte. 

Jeg ved godt, at der ikke, er så mange billeder, men jeg glemmer simpelthen, at tage billeder. Jeg tjekker min mobil, når jeg vågner og så kigger jeg først på den igen, når jeg kommer hjem. Men jeg skal nok blive bedre til, at tage billeder.

Ha´ en god dag <3

Knus Alberte <3

Likes

Comments

Hej AlleSammen <3

Idag d. 6/9 havde jeg første skoledag på en amerikansk high school. Lad mig bare sige det, som det er. Jeg var nervøs. Det startede med, at mig og min værtssøster Mara kørte i skole (hun er 16, så hun må gerne køre bil). Vi fik tjekket mig ind og jeg skulle vælge nogle klasser. Jeg har valgt Engelsk, Amerikansk Historie, YearBook, Dans, Madlavning, (jeg troede, at jeg havde valgt matematik, men jeg får først matematik til November/December), og sidst men ikke mindst: Kor!!!!!! Nu spørger jeg mig selv: "Hvorfor har du valgt kor?Du kan da ikke synge!". Jeg ved ikke hvorfor, jeg valgte kor. Jeg tror det var fordi, jeg var nervøs. Det var den første time og Mara (min værtssøster) også har kor. Jeg skal have det til omkring November/December og så tror jeg, at jeg vælger noget andet.

Da vi havde tjekket mig ind skulle hele skole hen i teater salen (tror jeg) og så blev der sagt velkommen og alle udevkslingsstudenterne skulle rejse sig op og så blev der ellers klappet. Da det så var færdigt, begyndte skole sådan rigtigt. Indtil videre er mine yndlingsfag Engelsk, Historie og dans, men det er nok mest pga. eleverne og lærerne.

Jeg synes, indtil videre, at skolen er ligesom på film. Jeg har fået mit eget skab, som jeg har meget svært ved, at åbne. Det gør også, at det er tydeligere, at se, at jeg er ny.

Her til aften var Mara og jeg til en Volleyball kamp mellem vores skole og en anden skole. Vores skole spillede på hjemmebane, så der var en masse elever til stede. Vores skole har åbenbart ikke noget cheerleader hold (jeg ved ikke hvorfor), så istedet for cheerleader, er det bare eleverne der laver shows. I aften var der omkring 30 elever klædt ud som alt muligt. Alt fra Teletubbies, m&m til rengøringsfolk og nørder. De underholdte og heppede. De kunne finde på lige pludselig (mens holdet snakkede taktik), at lave menneske bowling. Det var rimelig mærkeligt og fedt på samme tid.

​Imorgen går Mara og jeg ned på kontoret og finder ud af, om der er nogle klubber, jeg kan være med i.

Ha´ en fantastisk dag <3

Kram Fra Alberte <3

Likes

Comments

Hejsa <3

Idag var så den sidste hele dag i New York, da vi imorgen rejser ud til vores værtsfamilier. Det har været en super hyggelig dag. Vi startede ud med et møde om vores afrejse imorgen. Så det var meget vigtigt. Derefter tog vi i et supermarkedet med den lækreste salatbar og gik over i Central Park og spiste vores mad bagefter. Det var så hyggeligt i Central Park. Vi havde picnic og da alle var færdige, var der "fri leg". Vi havde fodbolde, amerikanske fodbolde, volleyball, frisbee osv. med, som vi så spillede. I starten legede vi bare og dansede rundt til musikken. Vi spillede også en fodboldkamp allesammen.

Da vi havde været i Central Park tog vi til et outlet og havde et par timer der.

Da vi kom hjem omkring kl. 20.00 burde vi have pakket, men næsten alle udvekslingstudenterne (Danske, Spanske, Franske, Svenske og Tyske) valgte, at tage i pool til kl. 22.00. Det var så sjovt og vi havde det sjovt alle sammen. Kl. 22.00 gik vi op, tog noget tørt tøj på og gik ned i lobbyen. Her fik vi udvekslet snapchat, facebook osv.

​Imorgen rejser jeg hen til min værtsfamilie og jeg glæder mig for sygt, men eg kommer godt nok også til, at savne de andre <3 

Kram fra Alberte <3 

Likes

Comments

Halløjsa <3

Idag har vi været vidt omkring. Vi startede dagen ud med et møde, eller hvad man nu kan kalde det. Vi skulle lave nogle forskellige rollespil og så var der en quiz. Bagefter blev vi hentet af en bus og kørte mod New York. Vi fik en hurtig frokost og så videre til Brooklyn sammen med vores guide Eddy, som igen idag Rappede meget. Der var rigtig flot. Der blev taget en masse gruppe billeder både her, men også de andre steder, men de er ikke blevet lagt op endnu, udover et!

Derefter tog vi over til 9/11 Memorial. Man fik lidt en klump i maven ved tanken om, hvad der var sket. Der var også navne på alle dem, der døde, og hvis der ligger en rose på navnet, betyder det, at han/hun har fødselsdag. Det Var lidt rørende, men den lidt triste og trykte stemning blev hurtigt lettet, da vi kom forbi en CupCake Shop. Wow, det smagte godt. Folk der kender mig ved, at jeg elsker Chaitea og de havde en Chaitea-CupCake. Den smagte himmelsk. Vi var også ovre på en Hyggelig græsplæne, med udsigt til frihedsgudinden, men hun er altså ikke så spændende, som hun lyder. Så synes jeg, at CupCake-shoppen var en større oplevelse, men det var hyggeligt.

Sidst på dagen fik vi igen lov til, at gå rundt på Broadway, SoHo og ChinaTown. Desværre nåede dem jeg gik med, ikke hen til ChinaTown, men vi nåede, at komme ind i forskellige butikker :-)

Igen idag, har været en god dag og imorgen, der nyder vi den sidste hele dag i NewYork, inden turen går til vores værtsfamilier <3

Kram Fra Alberte <3

Likes

Comments

Hej AlleSammen <3

Idag har været en super god dag. Den startede ved, at jeg vågnede kl. 4:30 og ikke kunne sove. Det var forfærdeligt. Jeg kunne mærke, at jeg var mega træt og havde brug for, at sove, men kunne overhovedet ikke. Da klokken så blev 7:30 ringede vækkeuret og vi stod op og gjorde os klar. Derefter gik vi ned og fik morgenmad.

Senere på dagen skulle vi med en bus, som kørte ind til New York. Vi startede med, at skulle have noget frokost i Grand Central Tunnel. Der var højt til loftet og en masse veje, så man nemt kunne fare vild. Vi så også en lille bod, hvor de solgte danske hotdogs.

Efter at vi havde fået frokost, mødtes vi med en guide, som var mega sjov. Han hedder Eddy og jeg tror også, at han skal være vores guide imorgen. Han er en mand på omkring 50 år gætter jeg på, og så mens han fortalte om New York, som de fleste guider gør, så begyndte han, at rappe, lave dukketeater og synge sange. Han var virkelig sjov. Efter lidt tid stoppede bussen foran Central Park og vi steg ud i øs-pøs regnvejr. Hold da op hvor det regnede. Vi gik lidt rundt i Central Park, mens Eddy ville danse Regndans og fortalte hvor meget han elsker regn, og synes, at solskin er nederen (ironisk).

Derefter tog vi hen for, at se der hvor GossipGirl er blevet optaget, og lejligheden i "Friends". Vi gik lidt rundt i det kvarter og der var super hyggeligt. Hvis jeg skal bo i New York, skal det være i det område.

Endelig fik vi tid til, at gå alene i TimeSquare området. Det var fedt. Det hele er så stort herovre og så overvældende. Jeg kan ikke fatte, at jeg får lov til, at opleve alt dette, og så endda sammen med så søde mennesker. Tak mor og far <3

På TimeSquare valgte vi danske udvekslingsstudenter, at købe en Nike Kasket, så vi matchede. Dem har vi aftalt, at gå med på resten af campen, haha :-)

I dag har været en super mega overdrevet god dag og jeg glæder mig til imorgen <3

Kram Fra Alberte <3

Likes

Comments

Hej AlleSammen <3 

Idag har så været den første dag i mit 10 måneders lange eventyr. Dagen startede ud som de fleste dage udover, at jeg var mega overdrevet nervøs. Jeg havde virkelig ikke lyst til, at tage afsted. Vi kommer ud i lufthavnen, hvor alle de andre udvekslingsstudenter fra Danmark allerede er ankommet. Nu lyder det som om, at vi er mega mange fra Danmark. Vi er seks, så det er mega hyggeligt. Vi har det så godt sammen. Det var hårdt, at sige på-gensyn til min familie, men heldigvis var de andre udvekslingstudenter søde til, at give krammere!

Vi kom igennem security uden problemer. Vi finder os et sted, hvor vi kunne få lidt at spise. Da vi er færdige og kan se, at vi skal til, at boarde, går vi selvfølgelig derhen. Vi deler os op i de to køer der nu er og finder vores ting frem. Lige pludselig hører jeg, at der er lidt problemer med nogle sidepladser ovre i den anden kø. Mig og en af de andre kigger bare på hinanden og han siger: "Det er bare ikke nu, vi skal have problemer!". Vi griner lidt af det og så bliver det min tur. Jeg giver damen mit pas og i det hun scanner mit pas, er der en rød lampe der lyser og jeg bliver vist hen til et rum, hvor der er to vagter der skal tjekke ALT! Jeg ved ikke hvorfor. Nå, vi kommer ombord og flyver afsted. Flyveturen varede 8,5 timer. Flyveturen gik godt. Der var film på indbygget skærme og flymaden var okay god iforhold til, at det er fly mad.

Da vi endelig lander, skal vi til, at have vores kufferter. Det tog lang tid. Vi fandt ud af, at det åbenbart er normalt, at der er mange alarmer i lufthavne, for hold da op. Der var hele tiden en alarm der larmede. Efter meget ventetid og noget dårlig matematik omkring nogle penge, ankommer vi endelig til hotellet. Der var så mere ventetid, fordi der var sket et eller andet, som de voksne lige skulle tage sig af. Vi ventede.......igen! Til sidst får vi vores værelser og får lidt fritid. Da de andre udvekslingsstudenter var ankommet, prøvede vi danske piger, at samle os alle 19 ialt nede i lobbyen. Så fik vi snakkede lidt med nogle fra forskelligelande. Kl. 19:00 skulle vi have noget, at spise. Der var også ventetid. Så alt i alt har det været en super god dag med en masse ventetid. Imorgen tror jeg, at vi skal på Manhatten alle 19 udvekslingsstudenter, så det blir fedt.

Ha' en god dag!

- Alberte <3

Likes

Comments