Ladurees fantastiska skyltfönster

En bar/restaurang vid Victoria station med jättegoda drinkar

Middag på ett av mina favorit caféer i London, the good life eatery.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

resa, mat & dryck

Häftigaste stället som så som namnet har gjort hela baren som ett labb. Drinkarna är som ett skådespel, beställer du något gör bartendern den i labb-tema; det kan ryka, brinna, ändra färg etc. rekommenderas stort!!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i England efter några veckor av äventyr. Har extremt mycket att göra denna veckan så jag är lite stressad, dock skall jag inte jobba något så jag ska nog se till att fixa det i tid. Just nu sitter jag i alla fall och väntar på att postgubben ska knacka på med ett packet till mig, uk delivery är sämst det är omöjligt att lösa något annat sätt än att sitta och vänta en hel förmiddag för att få sina packet. Så fort mitt packet är här ska jag i alla fall bege mig till London, är jättesugen på en ny väska så ska kolla lite på det, äta lunch ett av mina favorit ställen the good life eatery och bara strosa lite. Puss och kram

Acaibowl och matcha latte på the Good life eatery senaste gången jag va där

Likes

Comments

1. Tre guilty pleasures?
Chips, alkohol och sena morgonar
2. När grät du senast och varför?
Igår(ish) när en man välte ut hela min bricka så jag spillde allt haha usch

3. När kan du vara dig själv till 100 %?
Med mina allra närmsta vänner och min mamma.

4. Tre saker du avskyr?
Skitsnack, lögner och stress

5. Hur är/var du i skolan?.
Lat men duktig och målmedveten

6. Vad blir du stressad av?
Att inte känna mig ”hemma”, tidspress och psykisk ohälsa

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?
Väldigt ärlig, obrydd och bestämd

8. Hur uppfattar du dig själv?
Ärlig, snäll och kräsen, nöjer mig aldrig med lagom allt måste vara perfekt!

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?
När man känner sig sedd ner på, eftersom jag jobbar som servitris/bartender hamnar jag ibland i situationer där kunden anser sig bättre alt ser ner på de anställda vilket jag HATAR. De har liksom ingen aning om vem jag är, förstår inte riktigt hur vissa människors hjärna fungerar... jag har aldrig sett ner på någon inom serviceyrket när jag har varit kund???

10. När känner du dig som vackrast?
Skulle vilja säga när jag är lycklig, men jag antar att alla har snyggdagar och fuldagar haha.. men när min hud är felfri och mitt hår nytvättat!

11. Något du funderar mycket över?
Meningen med livet och allt som händer i det. Jag funderar nog varje dag över kärlek, hur saker skall bli i framtiden och varför.

12. Något du är rädd för?
Att inte leva lycklig

13. När är du som lyckligast?
När jag har kontroll, är bekväm och omgiven med mina närmsta vänner och familj. Speciellt när jag inte är stressad.

14- Vad har du spenderat mest pengar på den senaste månaden?
Boende och kläder? Vet faktiskt inte, spenderar för mycket pengar...

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu när jag bor själv och därför kan välja exakt vad jag ska äta varje mål så har jag bestämt mig för att fullt ut bli vegan. Höll på med detta i somras men det gick sådär när jag reste runt och åt ute hela tiden, det blir lite för mycket när alla andra hela tiden måste anpassa sig efter en person.

I alla fall vill jag göra det mesta möjliga för att hela tiden må så bra som möjligt, ta hand om min kropp och själ på bästa sätt. Varje liten sak spelar in på hur man mår och för mig är detta något som verkligen påverkar, jag är medveten om att genom att äta veganskt hjälper jag djur, miljön och hela jordens framtid.

Likes

Comments

Alla har dippar och alla har olika sätt att försöka ta sig upp därifrån igen. Jag brukade bara ge upp och försöka byta riktning helt, låtsas som att mitt problem aldrig funnits där och om jag inte riktigt visste vad problemet var sjukskrev jag mig från skolan och stannade hemma i sängen en hel dag och gick ut hela natten.

Nu har jag insett att det inte är ett särskilt stabilt leverne. Man måste kunna stå ut med jobbiga saker ibland och kunna leva i det som är jobbigt med vetskapen om att det kommer att bli bättre. Precis som förr jobbar jag alltid på att förändra min situation om jag inte trivs i den, men nu är jag mer öppen om att den kanske inte kommer att ändras. För att enkelt beskriva vad jag gör när jag har känt mig låg en längre period har jag gjort en lista med tips.


Unna dig själv - gör något extra som att gå på restaurang, gå på bio etc. För mig funkar "utseende förändringar" bäst. Ska till exempel klippa och slinga mitt hår i veckan för att få lite positiv energi.

Yoga/Meditation - Stress är ofta en bidragande faktor till att man upplever psykisk ohälsa. Det behöver inte vara utgångspunkten men den uppstår ofta när man mår dåligt och försämrar tillståndet - därför är det viktigt att någon gång per dag slappna av och bara gå in i sig själv. Gör det som passar dig, för mig fungerar alltid Yoga, men även att lyssna på musik i hörlurar och bara läsa inspirerande texter.

Måla - På Flying tiger kan man köpa ifyllningsblock som har en bidragande effekt på ditt avslappnande.

Skaffa ett mål

Köp något du har velat ha länge

Träffa någon som står dig nära

Ta reda på mer om dina problem - för mig är det alltid enklare att ta itu med mina problem om jag vet mer om dem och förstår varför

Likes

Comments

Kontraster mellan Sverige och England? Skolorna, wow! Hängde lite på ett rum i ett utav Oxford university's colleges för några dagar sedan och de är så jävla balla. Självklart är det olika klass på alla olika college, men de flesta är magiska. Om jag ändå hade betygen för att söka dit.. Tog inga bilder på rummet, hade varit lite speciellt om jag från ingenstans började ta kort i någons privata rum haha.Likes

Comments