Veckans planer

Ny vecka och jag startar den med ett ”veckans-planer” inlägg. Det är ju sportlov och många är i ex Valtho och liknande. Vilket verkade superkul men jag och många av mina vänner valde att inte åka. Har en del att göra denne veckan plus skidor är inte min bästa sida (inte för att man åker bara för skidåkningen lol) men kan typ knappt ta mig ner. Aja. Såhär ser mina planer ut i dagsläget:

MÅNDAG: plugg, plugg och plugg. Har mycket veckan efter, bl.a. matteprov (på min födelsedag) (ja jag kommer fortsätta klaga på det) men även lite tal och presentationer. Vill få så mycket som möjligt gjort idag!

TISDAG: På tisdag ska jag först möta upp Nora för att gå på moderna museet! Har aldrig varit där så det ska bli kul. Sedan lär det bli en lunch och på eftermiddagen ska jag och Sophia hänga.

ONSDAG: Ska träffa min Studdybuddy 8:00 på KTH haha.. sportlov! Nej men ska bli skönt att plugga lite matte med henne, får mer gjort med henne. 02or som ska välja gymnasium: ta inte natur! Efter det ska jag fördriva lite tid i stan innan jag ska möta upp pappa samt mina syskon för att äta sushi på ett asnajs ställe som har ”sushiband”. På eftermiddagen ska jag få massageee vilket ska bli superskönt. På kvällen har jag inga planer för tillfället.

TORSDAG: På torsdag morgon hade jag tänkt hinna träna. Sedan vid lunch ska jag möta upp Maria och Josefin för att just : luncha. Vilket ska bli supermysigt, längesen jag träffade båda! På eftermiddagen ska jag hem och plugga och på kvällen har jag planer med lite vänner!

FREDAG: Här har jag inte så mycket planer förutom att plugga samt träffa Sophia. Får se om jag orkar gå ut på kvällen, jobbar nämligen dagen efter.

LÖRDAG: jobb 10-19. På kvällen har jag inga planer än, får se om det finns något skoj att hitta på :-)

SÖNDAG: Jaa det lär ju bli ännu en ”typisk” söndag. Plugga, övningsköra, städa och typ ha ”spakväll” sedan efter söndagen är det endast måndagen sedan är det min 18årsdag... iiih!!!!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer