Världens bästa dag

Hej på er alla fina!! Onsdag och halv veckan Har redan gått, superskönt.

Igår fyllde jag äntligen (!!!) 18 år och jag hade en jättejättebra födelsedag!! Dagen började med att jag blev väckt med sång och tårta av min familj. Åt frukost med dem och fick superfina presenter vilket jag är väldigt tacksam för. De andra gick till jobbet men Hanna var ledig så vi tog det lugnt och fixade oss i lugn och ro.

Sedan var det ju tyvärr dags för mig att ta mig till skolan då jag hade matteprov igår... vilket gick helt okej, skönt att ha det klart.

Efter provet mötte jag upp min syster igen och vi gick till Brillo och tog bordet samt väntade in resten. Sedan kom mina fina vänner och vi åt lunch och jag blev ordentligt firad av dem. Är å himla tacksam för mina vänner samt alla fina presenter jag fick<3

Efter att ha sagt hejdå till dem så gick vi till mammas jobb där jag bytte om för att sedan äta middag på Teatergrillen med min älskade familj. Vilket var supergott och supertrevligt, är så tacksam för kvällen<3

Så min födeselsedag blev super trots dåligt väder och matteprov haha. Är somsagt så tacksam för mina vänner och min familj, speciellt mina föräldrar som gör allt för mig. <3 ni alla får mig att känna mig speciell!

Nu längtar jag till lördag då jag och mina kompisar ska fira min födelsedag en sista gång med lite festligheter. Tagga!!!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer