Sunday funday¿

Nää så kul har inte denna söndag varit. Har nara varit allmänt trött och seg :P

Imorse när jag vakande hade mamma fixat ihop en liten söndagsbrunch vilket var supermysigt. Sedan har jag pluggat en del samt övningskört med mamma i ca 2 timmar! Så skönt att få lite sådant gjort.

Men imorgon är det ny vecka igen och jag är inteee taggad haha. Har ganska mycket att göra och känner mig stressad. Ett av mina ”nyårslöften” var att vara mindre stressad men har inte lyckats alls med det tyvärr. På tisdag har jag rikstvåan som jag bokade för ett tag sedan men fortfarande inte fått bekräftelse om? Sånt gör mig stressad och irriterad också. Så ska fråga om det imorgon när jag har haft min körlektion.

Nä, nu går jag och sover så slipper man tänka på allt som ska göras hela tiden. Glädjer mig åt att det bara är två veckor kvar till lov och veckan efter lovet så fyller ju jag år så det är något att se fram emot. Annars känns allt ganska trist just nu. Vill ha vår, sol och ljusa kvällar. På tisdag har det gått tre veckor sedan operationen så förhoppningvis kan jag komma igen med träningen denna vecka. Tror jag behöver det..

Hoppas ni har haft en fin helg, godnatt <3

Gillar

Kommentarer