Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle, jeg har hatt blogg en veldig kort periode nå som et lite prøveprosjekt. Jeg lagde bloggen på nouw først, ettersom det er mye lettere å håndtere design osv. der. Men etterhvert la jeg merke til at det er svært få norske som bruker denne siden og en stor andel svenske. Derfor bestemte jeg meg for å flytte den til blogg.no, her er en link til min nye blogg på blogg.no: http://albaters.blogg.no/


Likes

Comments

Hei alle, nå er jeg på vei til å legge meg men bestemte meg for å skrive et lite blogginnlegg først. I dag har jeg vært hos Lars et par timer før han dro på klatring. Ingen av oss hadde skolearbeid derfor gjorde vi ikke særlig mye annet enn å se på suits og lage litt mat (og ta speilbilder) før vi måtte dra.
Imorgen skal vi ha turn i gymmen noe som blir dødsgøy, så jeg skal sove nå slik at jeg er opplagt imorgen og kan vise fleksibiliteten min fra sin beste side(:p).

God natt alle skjønniser, sleep tight.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hei alle, nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobben min som instruktør for barn og skal snart hoppe i dusjen. Jeg har ingen planer i videre i dag bortsett fra litt samfunnsfag-øving til prøven jeg skal ha på torsdag og så skal jeg prøve å legge meg tidlig i kveld, det trenger jeg virkelig.

Vi var ferdig tidlig idag så da kom Lars hjem til meg, vi hørte på musikk og slappet av før vi plutselig fikk dårlig tid og lagde en kjapp og digg lunsj før vi måtte dra, det ble pasta med olivenolje, avokado, bladspinat, tomat og parmesan.

Likes

Comments

Hei alle, håper dere har hatt et fint 2017 så langt. De siste dagene har jeg funnet bilder igjennom hele 2016 for å skrive dette innlegget. Jeg har delt det inn månedsvis, og skrevet om noen få høydepunkt som har skjedd i løpet av hver måned.


Januar

Juleballet 2016 var noe jeg hadde sett fram imot i laaang stund ettersom det var det siste ballet på grunnskolen. Venninnene mine og meg samlet hos hjemme hos Karen og vi sang og danset i begeistring samtidig som vi gjorde oss klare til å dra til ballet.

Februar

Her var garantert den lille velkomst sammenkomsten for Martina når hun kom hjem fra Italia høydepunktet. Noen venninner og meg planla å ha et lite overraskelse besøk, og arrangerte det hjemme hos meg. Vi pyntet hele huset og tok på oss partyhatter alle sammen, vi skrudde av lyset og gjemte oss alle sammen når hun kom inn hoppet alle ut og ropte og plystret.

Mars

I mars reiste jeg sammen med familien min til vestkysten i USA, vi reiste litt rundt i 2 uker og besøkte steder som; Santa Barbara, Los Angeles, San Fransisco og Carmel. Denne turen var utroolig minnerik og jeg kommer garantert til å reise tilbake til San Fransisco igjen ettersom det var favorittstedet mitt.

April

I mars tok Malene og meg (malsdiem&albzdiem) en liten helgetur til Oslo for å se Karpe Diem opptre på sentrum scene. Vi shoppet litt, spiste pizza på favoritt-pizzeriaet mitt i Norge som er Olivias og sang/skrek til vi mistet stemmen på konserten. Absolutt noe som må gjentas!!

Mai

Ah, at temperaturen endelig var slik den ifølge meg skal være burde jo være høydepunkt i seg selv. Men dette var også måneden jeg møtte min nåværende kjæreste, Lars. 17. mai var jo også utrolig koselig, og ikke minst bursdager og jentekvelder.

Juni

Eksamen og bursdagsfest samme kvelden, begge vellykket. Ferdig på grunnskolen, med en fin feiring med hele trinnet ute i sommersolen. Hyttetur med jentene, og telttur med klassen. Og aller sist sommerferie.

Juli

Juli 2016 begynte med en Stockholm-tur, for å besøke slekten på mamma sin side, vi var der et par uker før vi tok turen videre til Oslo for å hente seilbåten vi hadde leid. Vi kjørte den vår vanlige rute fra Oslo-kysten til Svenske-kysten, med en del stopp på veien, også tilbake igjen. Jeg jobbet også en liten uke på et bed&breakfast i Strömstad.


August

De siste ukene før skolestart var fantastisk, og den siste ukene i august da jeg satt ved skolepulten var heller ikke så verst, ettersom det var gøy å begynne på ny skole og møte masse herlige nye mennesker.

Min fine venninne Olea´s burdagsfeiring til venstre side med restaurant-mat, men hjemmelaget kake etterpå;-D.

Cloud nine, altså en festival der KYGO var verten, utrolig mye kjentfolk og god stemning alle timene det holdt på. Gleder meg til bergenfest, neste sommer og håper det blir minst like bra!

Fotballlaget mitt var også på Norway Cup i år, det var kjempe gøy de første dagene vi spilte noen kamper så hadde vi relativt mye fritid til å spasere rundt i Oslo. Men åh som jeg var sliten de siste dagene etter å ha delt rom med 20stk. og sovet veeldig få timer til sammen hele uken.

September

I år var semptember en måned med jentekvelder hver helg, masse overnattinger, et par fester og også noen sykedager...:-) Her er et par bilder fra den festlige måneden, haha.

Oktober

Oktober hadde masse høydepunkt; Barcelona første uken, Stockholm i høstferien, halloweenfest med full utkledning, pizza og sist men ikke minst var oktober også måneden jeg ble sammen med min fine kjæreste. 15.oktober

Bilde til høyre var på flyplassen i Barcelona på vei hjem når jeg begynte å blø litt dramatisk neseblod, haha. Ikke noe alvorlig altså.

November

I november var det ingenting spesielt som skjedde, litt bursdager og overnattinger. Meg og Lars prøvde oss også på sjokolade-makroner med salt-karamell-fyll, naam.

Desember

Eelsker adventtiden og den var like bra nå som alle andre år. Jeg hadde en kjempefin jul selvom kanskje ikke været var ideelt. Vi var i Stockholm for feire med hele familien på mamma sin side, vi hadde det kjempe-koselig sammen. Til sist hadde jeg ikke minst også herlig avslutning på året.

For et lykkerus jeg fikk av å skrive dette, og se tilbake på alle fine bilder og minner. Tusen takk til alle som har vært med å gjøre 2016 dritbra, jeg håper dere vil være med videre til 2017 også. Masse klemmer til dere som leste hele innlegget. håper dere får oppfylt alle nyttårsforsett og at dere får et fint år.

Likes

Comments

elsker deg♡

Likes

Comments

I dag stod meg og 4 andre jenter på ski, vi tok bussen i 8-tiden i morges slik at vi ville være der ved åpningstid. På Eikedalen møtte vi blant annet Lars som tar et skiinstruktør kurs. Vi stod et par timer før vi spiste lunsj, så gikk halvparten hjem men Elina, Louise og meg ble ville ta litt flere turer før vi tok bussen hjem. Nå har jeg vært hjemme i et par timer og fått gjort litt lekser og Lars og meg har spist litt god mat sammen og slappet av.

Det var fint føre og idyllisk vær, herlig.


Likes

Comments

Hei alle, i går var jeg på bursdag hos venninnen min Gabrielle, med masse andre jenter. Det var utrolig gøyy, vi spiste masse pizza, is og kake og hørte på bergensrap helt til det senere på kvelden utviklet seg til gamle festsanger. Som den proffe bloggeren jeg er har jeg også seff tatt masse bilder av maten og litt poserings-bilder av meg og de fine vennene mine.

Her er bilder fra kvelden:

Foodspo?!

I går var jeg også på stoltzen, og hos Ole Henrik før besøket, her er litt bilder fra morgenen og dagen<3

Likes

Comments

Hei og god morgen alle blogg-lesere. Igår inviterte Sofie meg og et par andre jenter hjem til seg for å spise pizza og drikke vin, jeg holdt meg holdt meg til coca cola hele kvelden da (forbilde??). Vi var der et par timer og sang og snakket og tok bilder, en helt vanlig jentekveld altså hehe. De skulle videre på fest så i 9-tiden dro jeg hjem joamey, vi så litt James bourne og spiste chips, veldig koselig.

 - Her har jeg forresten på meg skinnbukse, genser og jakke fra Zara, haha<3

Likes

Comments