Efter en fullspäckad helg var mitt immunförsvar tydligen inte det bästa, så nu ligger jag hemma med 38 graders feber igen. Sicken tur att det var studiedag idag då! Har spenderat större delen i soffan, antingen mysandes med katterna eller med en av mina virkningar. Är bra trött på att vara sjuk redan!

Helgen var iallafall fantastisk och bjöd bland annat på ishockey och kalas. Var riktigt, riktigt härligt!

Får hoppas att febern ger med sig inatt, så jag får jobba mina tre jobbdagar denna veckan. Tycker verkligen inte om att vara hemma och vara sjuk! Jag blir rastlös väldigt fort, så att vara tvingad till att hålla sig inne är rena plågan. Jag älskar att vara ute, speciellt nu när det är höst. Det är så mysigt på något sätt. Att sedan komma in igen och dricka en stor kopp te är fantastiskt! Ska se om jag inte lyckas ta några fina höstbilder innan alla löven hinner försvinna från träden.

Jag hade inte alls tänkt mig ett sådant här långt inlägg. Nu ska det iallafall en dejt med min virkning och lite musik medan min älskling håller på med annat. En kopp te vore nog på sin plats! Det får fixas med detsamma!

Likes

Comments

Igår kväll och imorse hade jag feber. Sicken tur att jag inte hade något jobbpass bokat idag! Gick in och tog bort min tillgänglighet igår kväll så jag kunde sova ut idag och sova bort febern. Sov till 10, sedan har jag legat i soffan större delen av dagen. Katterna har hållit mig sällskap, vilket har varit mysigt. Febern var borta under dagen, men kom tillbaka nu under kvällen. Blir att stanna hemma imorgon också.

Min älskling kom hem tidigare från jobbet idag, och hade med sig färska räkor. Det blev dagens middag, då vi varit tillsammans i 1,5 år idag. Det åt vi framför en film med mängder av levande ljus tända. Mys på högsta nivå!

Nu blir det sängen! Måste ju se till att bli frisk också.
Godnatt!

Likes

Comments

​Välkomna hit! Detta är mitt tredje försök, så vi får la se om detta går bättre. Jag har alltid tyckt om att skriva, så därför ger jag det här med bloggande en chans till. Här kommer jag skriva om det som hör livet till, det vill säga vardagen. Vi får la se om jag lyckas hålla igång skrivandet varje dag. Jag ska verkligen försöka!

Likes

Comments