Världens finaste kille.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hörni!
Helgen startade med middag på Pinchos med några utav favorit tjejerna! Efter det åkte vi vidare till Evve & Alice 18 års fest, där det var fest hela kvällen. Så roligt! Efter festen åkte jag & William hem & somnade direkt, så mysigt.

I lördags kom delar utav släkten hit för att fira min mamma och storebror. Vi åt god mat, myste och pratade en hel del. Tillslut hamnade jag i soffan med små kusinerna och kollade film tills dom åkte hem. 

Idag, söndag har jag verkligen inte gjort någonting, känner mig väldigt sjuk och allmänt trött.. Hoppas jag blir bättre för denna vecka ser jag faktiskt fram emot. Wiii ni får veta mer senare. Nu ska jag fortsätta kolla på film och äta chips, hehe .. / Alice

Likes

Comments

Hej & välkomna

Just eftersom det är mitt första blogginlägg tänkte jag börja med att presentera mig litegrann så ni kan lära känna mig lite iallafall.

Som sagt jag heter Alice Larsson och är 17 år. Jag bor i lilla Eskilstuna med min familj och jag trivs väldigt bra. Till vardags går jag i skolan precis som många andra och just nu försöker jag klara av andra året på Rekarne gymnasiet. Jobbigt men det funkar ..

Mornar, kvällar och helger tränar jag handboll i Göksten. Någonting som tar upp mycket plats och tid i mitt schema i vardagen och det blir efter handbollen jag planerar allt annat. Det är ingenting jag klagar på då jag själv valt att lägga ner all denna tid på det jag tycker är roligast att göra.

Jag hoppas ni fick en lite klarar bild på vem jag är och vad jag sysslar med. Ni kommer få läsa om mycket annat och för det mesta få se allting via bilder. Hope you like it / Alice

Likes

Comments