Långdistans är så himla svårt. Vi har träffats en gång och jag vet att det inte är mycket men det kändes verkligen som att det var något speciellt med henne. Hon var så himla underbar på alla sätt. Hennes leende, hennes ögon, hennes skratt. Hon får mig alltid på bra humör till och med när jag är ledsen, det är svårt att hitta personer som kan få dig att känna på det sättet. Men det är så svårt så svårt med långdistans. Hon kommer hit till Stockholm om åtta dagar och vi har inte träffats på nästan två veckor. Det är så himla svårt att upprätthålla ett förhållande via en telefon och dator när allt man vill är bara att vara med just den personen. 


- Alan Turing 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har precis kommit tillbaka från 4 dagar i Arvidsjaur och jag måste bara säga att det var en av mina bästa resor någonsin. Inte på grund av staden nej, utan på grund av vem som bor där. Emelie världens finaste och snällaste person bor nämligen där och jag måste bara säga att jag är så sjukt förälskad i henne. När jag är i hennes närvaro blir jag alltid varm och glad. Så jag är väldigt glad och stolt över att kunna få säga att Emelie är nu min flickvän.


- Alan Turing 

Likes

Comments

​Jag tror att jag faktiskt är kär på riktigt eller i alla fall har en enorm crush, hon är perfekt och jag säger inte bara det utan jag menar det. Hon är så underbar och snäll, allt hon skriver är perfekt. Alla hennes svar är så underbara och gör mig så glad. Tyvärr bor hon inte i Stockholm så jag tror inte att det någonsin kommer bli något seriöst mellan oss, men en kan ju alltid hoppas! 

- Alan Turing

Likes

Comments