Header

Mitt i pluggkaoset kände jag för att ta en paus. Egentligen borde jag kanske inte göra det med tanke på hur mycket jag har att göra, men ähh jag kommer väl säkert ändå vara uppe sent och plugga medan alla sover här hemma. Det är då man är i full fokus. Ovan ser ni mitt senaste fotojobb, "jobb" haha men ja, kanske inte jobb som i betydelse av att tjäna pengar på, snarare jobb som i betydelse av att samla portfoliomaterial. Egentligen är det väl ändå just detta som är allra roligast? Att kunna bestämma själv hur ens foton skall bli. Inte kan jag bestämma helt om jag ska jobba i syfte med att tjäna pengar. Kommer alltid att föredra den typen av fotografering: att kunna planera mina egna editorials, hitta en modell, fixa kläder, fota och redigera utefter MINA egna regler-> bästa! PS. Den här gången fick jag dessutom sminka Johanna (tjejen på bilden), rätt nöjd med tanke på att det verkligen INTE är min grej.

NU: back to studies, C I A O.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Häromdan var jag då ute tillsammans med en klasskompis och fotade massor! Börjar med att dela med mig av bilderna som hon tog på mig så får ni se bilderna jag tog på henne inom en snar framtid!! Men först: kötta igenom den här och nästa vecka- kan verkligen inte förstå att nästa vecka är sista läsveckan.. SICK. Dock är jag inte klar förrän 12 juni.. buhu.

Nighty

Likes

Comments

Hej och ursäkta stavfelet där haha.. sparade bilden endast i jpeg format så då gick bilden inte att modifieras i efterhand. Lustigt att man alltid ser felen när det är too late liksom. Ääh, världen gick ej under precis. Hur som, ville bara in och uppdatera- det var ju ett tag sedan. Har haft enormt mycket att göra och det blir bara mer! Så mycket att stressen visar sig på mitt ansikte, ett drös med utslag vilket suger! Men men, man får ha tålamod och njuta av de stunder man faktiskt är ledig, vilket ni ser lite av på bilderna. Sushi ute i solen och promenader i naturen- kan ej bli bättre för själen.

Ha det fint, Ciao

Likes

Comments

JeansjackaZara

SneakersFenty x Puma

JeansMonki

Såhär såg jag ut igår, klädd i min nya jeansjacka! Vill seriöst bo i den forever. Bara ÄLSKAR den! Har liksom aldrig shoppat något så snabbt som jag gjorde med denna. Tvekade inte för en enda sekund, love at first sight helt enkelt. Hoppas allt är bra med er som fortsätter ta sig in här för att läsa min blogg. Uppdaterar så extremt sällan men det blir bara när jag har något att visa samt när jag känner för det. Nu ska jag däcka..

- Nighty

Likes

Comments

Förra veckan drog jag med lillsyrran till botaniska trädgården här i Göteborg och passade på att fota i deras växthus. Eller ja, passa på och passa på... det var ju planerat rättare sagt haha! Jag blev rätt imponerad av bilderna och att resultatet blev bättre än vad jag hade trott. För er som undrar, t-shirt från Mango, favoritjeansen från Monki, solisar från ZeroUV och..... brun utan sol från st.tropez hahah..

Ha en fortsatt bra söndag, ciao

Likes

Comments

Kan inte sluta längta till våren, dels för att det är ljusare och lite varmare ute men även för att man då kan känna sig finare i klädseln! Dessa godingar ovan är några accessoarer jag kommer använda flitigt till våren. ✨

Annars då? Helt galet att det redan är mars!? Man blir alltid minst lika chockad över hur fort tiden går, och det är nog lite skrämmande också.. 22 år snart och ännu känns det som att jag är 18-19 kanske? Haha inte för att det är sån jäkla stor skillnad men ni förstår! Snart 25 liksom.. Hur som helst, idag har jag en mega ledig dag och det känns mer än bra! I 5-6 veckor nu har det varit så himla mycket på gång under mina helger, framförallt fotograferingar. Jag är så klart jätteglad och tacksam över att jag kunnat börja "jobba" mer med det nu, men ibland behöver man ha ledigt från allt. Särskilt när man studerar på heltid också! Dock så tvättar man kläder idag istället men det känns helt okej.

Ha det fint, ciao

Likes

Comments