hello 2018

Det är typ väldigt många månader sen jag skrev sist och väldigt mycket har hänt sedan dess. Jag har liksom alltid älskat att skriva så jag tänker att jag kanske ska försöka komma tillbaka till det, för jag tror ändå att det är en rätt bra grej att göra. För de som kan och vill. Det är ju också väldigt roligt att gå tillbaka efter en tid och läsa igenom allt man har skrivit, även om det kanske ofta har varit mycket ledsamhet som har trängt fram i mina texter (det är de jag vet bäst om, iallafall när det kommer till att skriva ner vad man känner..) Men det är väl bra på något sätt det också att våga skriva vad man känner. Det är ju trots allt de allt handlar om, de man får höra jämt och ständigt att man ska våga.

Jag har iallafall tagit examen och har jobbat min första vecka som Förskollärare. Det känns ungefär som när man har praktik om jag ska vara ärlig, man vet inte så mycket. Det jag vet står i böckerna. (bortsett från människokontakten den känns ändå hyfsat bra så här långt) Jag hann alltså jobba en vecka och sen blev jag jätteförkyld med feber så kanske är det därför jag skriver, för att jag har varit hemma i två dagar och har sett...12 (gamla) avsnitt Grey's Anatomy och börjar känna av de där fyrkantiga ögonen ens föräldrar alltid pratade om. (Sidiospår: Det är faktiskt en jäkligt bra serie, ser om den från början för andra gången och följer fortfarande de nya avsnitten. 14 säsonger ändå och så många som försvunnit och ändå är det en jäkligt bra serie. Hoppas den fortsätter för alltid.)

Jag hoppas att det kommer kännas bättre på jobbet efter ett tag, när man vant sig och kommit in i det. Jag är nog en sådan person som gärna vill att det ska ske saker med en gång. Det ska kännas bra på en gång annars kommer det aldrig att bli bra. Vem tänker ens så? Gud, vad jag låter jobbig. Men jag tänker rätt mycket överlag.

Annars, så har jag flyttat hemifrån (omg). Nä, men var väl på tiden även om det inte känns som att jag har flyttat känns typ som att jag är och hälsar på min pojkvän och hans föräldrar (ja, vi bor hos hans föräldrar). Men det släpper förhoppningsvis till det att vi flyttar ut. Vi väntar alltså på vår lägenhet som ska vara färdig i augusti/september och tänker man på det stora hela är det inte så långt tid kvar om man tänker på hur lång tid det var från början.

Lite mer än tre år har vi varit tillsammans nu och jag tror innerligt att jag har hittat rätt. Och det är väl jäkligt trevligt om inte annat. :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229