Jag är så stolt över min fina vän, Caroline. Du är verkligen hur duktig som helst och du kommer fixa detta skitbra. Ska bli så kul och se fortsatt resultat! Så länge du är glad och nöjd är jag också det.
Puss på dig hjärtat!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej, så det är ju trots allt morsdag i England. Hela dagen har jag sett lika väl unga som äldre med sina mammor och det gör ju att jag saknar min lite extra. Ville bara säga tack för allt du har gjort för mig och för att jag alltid har kunnat berätta allt för dig. Jag vet att jag inte alltid är den lättaste att ha att göra med, att man måste dra ur det mesta för att få veta något men jag är tacksam för att du har tålamodet att vänta ut mig. När det väl gäller, finns det ingen som finns där för mig lika mycket som du, ingen som är så ärlig - ingen som kan läsa av mig som du. Ingen som kan trösta som du. Du är min bästa vän och så kommer det alltid vara. Jag älskar dig och saknar dig. 

Likes

Comments

Då var jag tillbaks igen! Helgen i Bristol och Bath har varit riktigt bra, vädret har varit suveränt. Bilder kommer så småningom, ville bara meddela att jag lever. Puss

Likes

Comments

(Förra helgen var bra, blev inte riktigt som den skulle men den slutade bra i alla fall.)

Nu är det fredag igen, visst går tiden fort? Sista helgen i Mars redan. I alla fall, ikväll blir det att sova hos Cristina. Imorgon ska vi upp tidigt för att åka på roadtrip med Mariagrazia, kommer hem på söndag. Blir nog ett inlägg i bilder därefter.

Visst är det konstigt att känna något för någon annan? Eller är det bara jag som tycker det? För första gången jag kände såhär, trodde jag att det skulle vara för alltid. Klyschigt jag vet, men ung och dum som man var är det ju så man tänkte. Man tänker att det ska sluta som på film och på ett sätt fick jag mitt lyckliga slut. Jag är nöjd med mig själv och behöver inte någon "prins" för att känna att jag duger. Även om det fortfarande finns de dagar då jag helst bara hade legat kvar i sängen är de dagar allt färre. Och jag är glad att jag träffade någon, för jag trodde aldrig att det skulle hända. Såg hur mina vänner träffade någon, minns så väl hur de brukade förklara för mig hur det känns att vara kär, hur det känns att kyssa någon annans läppar och hur det kan kännas enda ner i tårna. Men de flesta glömmer att berätta hur ont det gör, hur man faktiskt känner hur hjärtat går i tusen bitar när det inte blir som man trodde. Hur många tårar man gråter och hur mycket man hör av sig efter att det tagit slut, hur dum man egentligen är. För hur många ord som än skrivs eller sägs så kommer det aldrig bli detsamma igen. Man kommer aldrig få tillbaka den tiden. Därför kan jag väl säga att ja, jag är rädd för att träffa någon ny för det har tagit tid för mitt lilla hjärta att läka. Men sen samtidigt har jag lärt mig ganska mycket efter allt som hänt, och jag vet att när det väl händer så kommer jag njuta av alla kyssar och allt gos men fram tills dess är jag rätt nöjd med att bara vara med mig själv. Och för mig är de nog det bästa som hänt mig, att trivas med mitt eget sällskap.

Likes

Comments

Då var jag tillbaks igen! Helgen i Bristol och Bath har varit riktigt bra, vädret har varit suveränt. Bilder kommer så småningom, ville bara meddela att jag lever. Puss

Likes

Comments