Har skrattat konstant i tre dagar med mina fina vänner.
lots of love


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att ta farväl till 2012 borde inte vara så svårt för mig egentligen, för det har hänt så otroligt mycket som jag bara önskar att jag kunde glömma bort. Men i allt det där, så finns det ändå saker som har gjort allt så mycket bättre än vad jag någonsin kunde hoppats på.
Det här året har jag verkligen visat för mig själv att jag är stark. Att så länge man ger sig fan på att man ska klara av något så gör man det, trots alla motgångar. Det handlar bara om ens egen vilja.
Skillnaden på året som gått är att jag inte minns så mycket. Det var precis som att jag bara flöt med hela tiden, utan att stanna upp och tänka efter.

Vad jag minns är att jag aldrig mått såhär dåligt - Alla bråk som egentligen inte hade funnits ifall man bara kunde lära sig att prata om saker, hur ens liv kunde förändras från ena dagen till nästa, hur jag fick lära mig att stå på egna ben efter att ha haft någon så nära så länge, hur kärlek tar slut från kyss till kyss - att man fick förhoppningar och sen blev sviken igen. Att det inte spelade någon roll hur många tårar man grät, det fanns alltid fler. Alla gånger man inte fick säga hejdå, alla misstag som man tycks ha gjort flera gånger utan resultat, ångestattacker, att känna sig ensammast i världen.

Vad jag minns är att det är första gången på ett tag som jag mått bra - Träffat så mycket nytt folk som betyder mer än jag kunde ana, skrattat så att tårarna runnit, umgåtts med fina vänner, tagit upp kontakten med gamla vänner och spenderat nästan en hel sommar tillsammans, vågat mer, kysst en gammal kärlek, kysst en ny, pratat sönder nätter, fått fina sms, umgåtts med min familj, gått ner 16 kilo, varit otroligt stolt över mig själv, kommit över någon som jag aldrig trodde jag skulle kunna släppa taget om.

Jag skulle bara vilja tacka alla som funnits där, ni som inte har gett upp på mig då det kanske inte såg så himla ljust ut. Ni som sa att jag var fin när jag själv inte tyckte det. Ni som har fått mig att skratta när jag mest av allt velat gråta. Ni som gjort mig starkare än någonsin.
En stor kram till er alla och nu har vi en chans att börja om på nytt tillsammans!

Likes

Comments

Everytime you swallow, do you get a taste of the bullshit that you've become?

Do you know what's wrong with "sorry?" - It gives people the wrong idea that any mistake can be solved by a single word.

Don't go that extra mile for someone, who isn't even worth the run.

There comes a time where you have to choose between, turning the page or just closing the book.

When your past calls, don't answer. It has nothing new to say.

And we can sit around and cry but frankly, you're not worth it anymore.

There is a reason why some people don't make it to your future.

You became something you said you'd never be.

If I really was a bitch, I'd make your life a living hell. But instead, I'll just sit back and watch you do it by yourself.

Move the fuck on with your life & leave me out of it .

Likes

Comments

Har skrattat konstant i tre dagar med mina fina vänner.
lots of love


Likes

Comments

Som varje år innan har vi firat mini julafton tillsammans med familjen Hammarshall!
Och det har varit både roligt & mysigt med julklappslekar, god mat & trevligt sällskap :)
Ni är helt enkelt den bästa extra familjen man kan ha! 
(Jag & min älskling har även ett år tillsammans idag! Tack vare dig, kan jag köra vart jag vill!)


Gjorde en håruppsättning på min mamma! :)


Jag & mamma :)


Min fina mamma!


Jag & min lillebror :)


Gosepojk!


Tack för att du finns mamma! 

Likes

Comments