Då var det mellandagar och man är på vägs till SöS. Känner av i trakten kring hjärtat. Tror mer på låsning men bäst att kolla. Jag har flängt hela julen så som jag inte ville. Ätit och druckit för mycket. Har inte suttit med mina barn så som jag ville, men det blir det nästa år. Min älskade sambo har plockat hem klinkerplattor i grått. Det kommer att bli najs. De mindre kan jag lägga.

Likes

Comments

Första orden på min nya resa. Det har varit lite turbulens idag i cockpit. Den 37 åriga mammisen har brutit ihop. Varit i bittra tankar och tagit kommandot igen. Det har varit många ronder i livets boxningsmatch de senaste 2-3 åren. Jag tycker att jag åker på stryk hela tiden faktiskt. Den lite för sköra HSP-kvinnan mot tungviktarna. Vilken spännande match. -Ja, tänk! hon är helt blind också!! -va! Menar du det?- aaah!
Jag har intalat mig själv att alla sorger och allt blähigt lämnar mig den här sidan nyår. Så! Bort du lilla ältsjuka!! Såå ja! Nu har julen sänkt sina vita vingar men höjt tempen till 38,7 istället.-Men det var väl onödigt!!!

Likes

Comments