Veckan som har varit

Innehåller affiliate-länkar

Något jag har gjort denna veckan som har varit planerat: Denna veckan publicerades introduktionen på det samarbetet jag har inlett. Superkul!! Intervju här & Ett blogginlägg om det här. <3

Som inte var planerat: Sushidejten med Tess som ni kan se här ovan! En stund med mycket prat, skratt och catch up<3 Dessutom första gången jag åt på Sushi Yama, vilket var kul att testa.

Ett tips ifrån veckan: Skulle säga rutin & disciplin när inspirationen och idéerna är låg här på bloggen. Även skulle jag vilja lyfta att en sämre text är bättre än ett tomt blad. Ett inlägg om just det hittar ni här .

Veckans tips: Har ni sett Awas Swimwear kollektion på Nelly? Den är såå fin med dova pasteller! Ni hittar den Här.

Det bästa denna veckan?Oj, svårt att välja ut då jag har haft en grym helg denna veckan. Men var ju på en dagstrip till Hässleholm igår där jag såg en superbra dansuppvisning! Det var riktigt lyckat då man verkligen hade en så härlig och peppad känsla efteråt. Kommer mer om det i ett annat inlägg framåt.

Annars så har jag och P varit tillsammans ett halvår som vi idag ska "fira" igenom att se en bio tillsammans och ta en fika i stan, ska bli supermysigt!.

Det sämsta denna veckan? Att jag har känt mig missnöjd med mina prestationer därav möjligtvis lite för höga krav?

En utmaning till nästa vecka: Ska tänka lite extra på min omgivning och på något sätt underlätta för någon annan. Mår nämligen så bra då, när jag känner att jag gör rätt igenom att uppskattas av andra.

Avslutningsvis har jag hämtat så mycket energi denna helgen till kommande vecka. Det jag nog mest ser fram emot nästa vecka är att sätta upp rutiner men speciellt att faktiskt följa dem. Vill hitta en bra balans mellan träning, plugg, bloggen och vännerna. Sedan vill jag också gärna krama lite extra på mina vänner som förgyller mina dagar<3

Hur har eran vecka varit? Berätta!<3

                                                      All kärlek

Gillar