Tårarna i halsen

Hej underbara Fredag!

Vad du och långledigheten är välkommen, äntligen. Denna veckan har de nationella proven betats av i Svenska. Tre delar är gjorda och jag känner mig nöjd. Svenskan måste vara det viktigaste ämnet för mig i skolan då det dels är mitt starkaste ämnet men även ett område jag är säker på att jag kommer jobba med i framtiden. Dessutom tycker jag det är så kul att skriva såna typer av texter som vi skrev idag. Min uppgift var att skriva ett inlägg om för- och nackdelar kring att bo på landsbygd eller i en storstad.Ett så kul ämne att reflektera över! Lilla töntiga jag kan ju sitta i en evighet med smådetaljer och referatmarkeringar på texter. Men jag känner mig väldigt nöjd med min presentation. Och tankarna har cirkulerat så mycket det senaste med mitt skrivande. Fräck vågar jag vara igenom att säga att jag faktiskt är stolt över mig själv på den biten. Jag menar med en översikt under de två senast åren har jag utvecklats en bra bit.

Annars då? En ny låt spelas på repeat i lurarna. Tjuvjakt släppte idag deras nya singel "Tårarna i halsen" och jag kan inte låta bli att lyssna lite extra på de ord som är så fint inristade. Denna gången har Tjuvjakt lyckats. De har vågat lyfta något så fint. Om ni inte har lyssnat på den än finns den länkad här ovan!

Såhär ser jag ut idag, Svarta jeans med slitningar vid knäerna, fishnet strumbyxor under, overkneeboots, en vit blus med söta små volanger och en marinblå jacka.

I ett hål I skolan sprang jag snabbt in på Bik bok och fick med mig ett par fishnetstrumbyxor hem. Åh haha redan blixten. Har velat ha fishnet i några veckor men seg som man är lyckades man inte hitta ett par förrens nu. Dock skulle jag SÅ gärna vilja ha en långärmad fishnettröja men får leta vidare efter det.... Men hur coolt är det egentligen inte att bära fishnet under ett par slitnare jenas? Lyfter upp en gullig blus perfekt! Dock bar jag tyvärr inga sneakers här som jag helst föredrar till fishnet. Vad tycker ni om fishnet? Hoppas ni får en fin Långledighet! Nu väntar lite fredagsmys med P och familj. KRAM<3

Gillar

Kommentarer

elin,
Åh så snygg outfit<3
devote.se/johnssons
akerblads
akerblads,
Åh tack så mycket fina du!!<3
nouw.com/akerblads
Chanapha
Chanapha,
Fin blus 😊
nouw.com/chanapha
akerblads
akerblads,
Åh tack så mycket!!
nouw.com/akerblads
FarahnazAkbari
FarahnazAkbari,
Alltså huuuuur snygg är inte du?! Ughh älskar hela outfiten!! 😩🙌🔥🔥🔥
nouw.com/farahnazakbari
akerblads
akerblads,
Åh men allra snyggaste du!! Tack så mycket 💗💗
nouw.com/akerblads