Summer

Innehåller affiliate-länkar

Hej underbaringar!

För någon dag sen blev jag nominerad utav @josefinthulin att fylla i en sommarlista, en sån kul grej! Fick dock inspiration så gjorde en egen variant på det. Vad tycker ni om blogglistor? Jag själv tycker att det kan vara så underhållande att läsa. Kommentera gärna<3

Vad klär du dig helst i en varm sommardag?

En skön och söt klänning man kan slänga på sig efter en heldag vid stranden (exempelvis nr 1 i Kollaget nedan) . Jag bär även gärna ett par stora solisar och ett par bekväma ballerinaskor. <3

Två färger du kommer använda mycket i sommar?

Kommer definitivt bära ljusa färger. Svårt att välja två men skulle nog säga vitt/blått eller Vitt/beige. Kan se mig själv i volanger, spets och snöringar i sommar, åhh!! Säsongens viktigaste investering måste vara en vit klänning som även ELLE understryker. Med MASSVIS med detaljer som söta blommor som pryder klänningarna, generösa siluetter, spets you name it!


1.Här // 2Här // 3.Här // 4.Här // 5.Här // 6.Här

1.Här//2.Här // 3.Här

1.Här // 2..Här // 3.Här // 4-Här // 5.Här

Det bästa med sommaren?

Det måste vara den långa ledigheten då man verkligen hinner koppla bort all stress. Den tiden man har att bara koppla bort allt och hitta på de saker man kanske inte annars gör. För att inte tala om solblekt hår, solbränna, havet, de kallare drinkarna, den höga musiken, de sena nätterna och de mysiga grillkvällarna och allt annat som hör till.

Det sämsta med sommaren?

Oj detta var lite svårare att peka ut men skulle nog säga alla getingar som det kryllar av när man vill avnjuta en glass i solen. Känner ni igen er? Jag får nog lika mycket panik varje gång. Om inte det har jag en sån fobi för ormar som även dyker upp under de varmare tiderna, Usch klarar knappt av att se dem på bild.

Vad ska du göra i sommar?

Mitt sommarlov är såå oklart och insåg väl nu att det kanske är dax att börja planera lite då det faktiskt äntligen börjar närma sig (yay!). Men kan istället skriva vad jag skulle vilja göra i sommar och lite som är bestämt.

Jobba - Först och främst skulle jag nog behöva jobba lite då jag gärna skulle vilja spara ihop lite pengar och utnyttja ledigheten.


Blekinge - Det som jag vet är bestämt är att jag kommer åka minst en vecka ner till Blekinge där min familj har sommarstuga eftersom att vi gör det varje sommar. Tror dessutom att Östersjöfestivalen är den veckan (Karlshamn) så hur kul? En stadsfestival som stryker under allt en sommar borde inkluderar. Först åker vi över havet med båten till Karlshamn ifrån vårat stugområde, om det är fint väder såklart som det oftast brukar vara vid denna tiden. Sedan tar man ett stor lass med glass och hänger lite vid Glassbåten. Ja ni hörde rätt, Glassbåten. En stor båt som ligger längst hamnen som servar så god glass i mängder, DRÖM. Efter det brukar vi strosa runt och kolla in stadsfestivalen som inkluderar en marknad, karnevalståg, tivoli, massa erbjudanden i butiker, restauranger som lockar och några scener med musik/artister. Senare när det brukar runda av sig mot kvällen åker man hem till stugan och grillar lite gott. Svängen hemma brukar oftast inkludera ombyte av kläder, att locka hår och sminka om sig inför en lång natt med vänner och musik. Det brukar nämligen vara så att det kommer några större artister och uppträder en kväll under dessa festival dagar som jag och mina vänner där brukar haka på. Skulle själv säga att den tiden undestryker var en perfekt sommar skulle inkludera.<3 Och blir väl alltid en speciell känsla när man befinner sig vid havet också.


Dessa bilder är verkligen så härliga. De är tagna på midsommar som firades i Blekinge med vänner<3

Halmstad - Antar att jag & P kommer befinna oss någon vecka i alla fall i Halmstad och även Tylösand. Då P:s familj har sommarstuga där och jag ser så mycket fram emot att spendera sommaren med Pontus och @AQVISTEMILIA. Kan tänka mig att det kommer inkludera långa dagar på stranden, god mat och sena sommarkvällar.<3

Grekland: Hade varit så kul att åka någon vecka utomlands. Och vill såå gärna se Grekland.

Bråvalla: Något jag har funderat lite senaste är Bråvalla festivalen. Har sett att det ska komma såå många bra artister dit i sommar!

Gotland: Hade så så gärna velat åka till Gotland denna sommaren. Blev helt kär i stället förra sommaren och trivdes såå bra där. Men tror det blir svårt att få till denna sommaren.... Dock ska jag åka dit igen, ett måste verkligen.

Här badar jag helst:

Blå lagunen i Gotland. Alltså ser ni hur klarblått vattnet är? Ett måste om ni någon gång besöker Gotland!!<3

Nu hoppas jag att tiden går fort till sommaren. Har ni några planer ännu? Kram<3

Gillar

Kommentarer

aqvistemilia
aqvistemilia,
Åh bästa!! Längtar <3
nouw.com/aqvistemilia
akerblads
akerblads,
Åh längtar så fina!!💗
nouw.com/akerblads
HannaJorgens
HannaJorgens,
så härliga bilder, längtar så himla mycket till sommaren nu!!
nouw.com/hannajorgens
akerblads
akerblads,
Åh tack fina du! Åh samma här 💕
nouw.com/akerblads
hannalundqviist
hannalundqviist,
Så kul att läsa💞
nouw.com/hannalundqviist
akerblads
akerblads,
Åh vad kul att höra! Fina Hanna💗
nouw.com/akerblads
almis
,
det jag ser fram emot mest i sommar är att spendera den med dig, ily uss
akerblads
akerblads,
Åh min bästa!! Längtar mest<3 ilysm💗
nouw.com/akerblads