Header

"Hon var aldrig på samma sida som de människor omkring henne.Ibland framför, ibland bakom, alltid i ett annat kapitel.. ibland till och med i en helt annan bok"

Det händer att jag får höra att jag har enorm energi som aldrig verka ta slut. Att när jag väl är igång oftast har 1000 saker samtidigt och mer än gärna skriver långa "göra-listor". När mina vänner försöker nå mig vet de att jag oftast är på språng. Jag ses nog som den som inte riktigt har full koll, råkar ut för typiska saker och tyvärr råkar spilla ut både det ena o de andra.

När jag finner intresse behöver jag veta hur och varför för att förstå hur någonting fungerar. Det mesta är även på gott och ont. Jag menar att känslorna är starka. I det mesta jag gör lägger jag ner hela min själ i och det är så fruktansvärt ansträngande. En fråga jag har funderat på är ifall det är en bonus? Att man lever och upplever allt så mycket starkare. Att när man älskar så är det intensivt, starkt och våldsamt. Likaså att när man sörjer krossas hjärtat i tusen bitar. Att man gör allt mer, att man ser allt skarpare och att allt man hör är vackrare och smärtsammare.

MEN DET ÄR SÅ ANSTRÄNGANDE.

Samtidigt vill man så mycket, kanske för mycket. Övertänkandet och intrycken flödar. Att allt ska göras på en gång ger en inre kamp.

Idag har jag haft sommarlov i två veckor. Jag börjar äntligen känna små små vågor av ett inre lugn. Mitt huvud går inte lika ofta på högvärv längre. Den omedvetna stressen minskar . Jag tog ett sommarjobb som jag inte riktigt hade tänkt mig men det blev SÅ himla bra. När jag kommer hem på dagarna är jag inte helt slut. Utan jag gör saker, jag kopplar av och mår bra. Mina vardagar spenderar jag på ett ålderdomshem där jag får hjälpa helt underbara personer. Jag ger dem så lite och jag får så mycket tillbaka. Jag känner mig uppskattad. Det känns som att jag kan bidra med någonting. Varje dag möts jag med leenden och tacksamhet.

Vet inte riktigt vart jag vill komma. Jag har verkligen inte mått dåligt under våren jag har bara varit så sjukt omedvetet stressad. Det är väl det som har varit litet farligt, just den där omedvetna stressen...Tyvärr funkar jag så att när det blir för mycket funkar ingenting. Helst allt eller inget. Men jag vill detta. Jag vill och BEHÖVER skriva av mig. Jag vill hålla uppe mitt intresse för fotografi och jag vill låta idéerna flöda igen!! Jag måste bara göra det på rätt sätt. Kraven kanske inte måste va så höga?

OJ nu kanske jag var alldeles för öppen, för djup? Men detta är min blogg här vill jag dela med mig av mycket personligt. Allt är inte perfekt och det känner jag att jag måste visa upp här också. Även ifall jag ÄLSKAR att fixa till lite extra för de där inspirerande bilderna eller kanske dela med mig utav materiella saker som har mitt intresse. Så vill jag inte ses som en ytlig tjej när jag i själva verket är så mycket människa som det bara går.

Jag skrattar, jag gråter, jag älskar, jag kämpar, jag förlorar, jag vinner, jag LEVER.

 
All kärlek Jennifer

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

I Torsdags slöpptes "Hannalicious" friberg sin förtsa kollektion tillsammans med NA-KD. Hennes tanke var att kläderna ska passa alla kroppformer, hur grym?? Dessutom är kläderna gjorda för att du själv ska kunna välja hur du vill att de ska sitta. Det jag tycker mest om med denna kollektionen är att det finns så fina set och jumpsuits men även att de är så fina ljusa färger!! Här ovan ser ni några utav plaggen ifrån kollektionen. Min favorit är setet längst upp i både blått och nude rosa. En sån fin kollektion som jag gärna klickar hem lite ifrån<3

X

Likes

Comments

1.Här//2.Här//3.Här//4.Här//5.Här//6.Här//7.Här.

1.Här//2.Här//3.Här//4.Här.


Något som jag tycker är SÅ fint framåt sommaren så måste det vara off shoulder på blusar men även klänningar. Det blir nästintill som att bara blusen blir en fin detalj med off shoulder. Dessa blusar förs dessutom oftast ihop med snöringar, volanger och trumpetärmar, kan det bli bättre? Ett måste inför sommaren i min garderob!<3

Med handen på hjärtat har jag ingen favorit i dessa kollage. Tycker verkligen att alla blusar här ovan är så drömmiga på sina sätt. Dessa plagg går att kombinera med många sorters stilar. Du styr själv om du vill klä upp eller klä ner plagget. Jag menar på bilderna här ovan bär jag min till vardags med halva håret uppsatt i en slarvig liten knut med jeans och ballerina. Till ett festligare tillfälle skulle man kunna locka till håret lite, bära ett par vita/svarta jeans till ett par fina klackar, you name it!

                                                                             XX Jennifer

Likes

Comments

Godmorgon,

Idag väntar en heldag med matte NP för mig därav sämre uppdatering här under gårdagen. Det ska bli så skönt att kunna lämna NP bakom sig sen för denna terminen. Måste nog ändå säga att jag är mest nervös för matten då det rör sig om så många timmar med fokus och uträkningar. Får helt enkelt göra mitt bästa och nöja mig med det, mer än så kan man inte göra eller hur? Det ska nog lösa sig på något sätt. I vilket fall blev det så dumt igår. Kom hem sent och sedan var det bara att kolla igenom matteboken för en sista gång. Tänkte därför dela mitt första inlägg jag skrev för tidningarna i helgen. Hoppas ni gillar det!


Har du någonsin tvekat på den storslagna drömmen inom dig? Bläddrat igenom citat efter citat som säger dig att du inte ska göra det. Men trots deras budskap säger dina tankegångar något annat. Tankebanorna går att det redan finns någon annan som har tagit den platsen eller kanske att du målar upp den inre bilden alldeles för bra- för bra för att vara sant. Annars så kanske allt prat om att följa sina drömmar börjar övergå till att bli lite uttjatat. Därför dras slutsatsen att man inte ska tro sig för mycket och du slutar upp med en hopplös tanke. Det är någonting jag tror att du och jag har gemensamt.

Jag är en helt vanlig tonårstjej som i fantasin gärna drömmer mig bort om en vision av hur framtiden kan se ut. Då och då dyker det upp stora frågor som vad jag skulle göra som statminister för en dag eller typ hur jag ska rädda världen. Men sedan slår det mig i ansiktet att jag borde vakna upp ifrån dessa tankar och inse hur verkligheten faktiskt ser ut. Att jag bara är en helt vanlig tonårstjej ifrån vilken småort som helst. Just den senaste meningen ni läste väcker en sådan frustation inom över att jag omedvetet har lyckats intala mig det här. Man ska kunna få ha en dröm utan att skyla över den med låga förväntningar eller gardera och ursäkta sig igenom att få den att låta oviktigare än vad den är. Är det inte fint att drömma? Snarare än sorgligt.

Visste du att vi får ungefär 30 000 dagar? Tiden är ju inte precis en förnyelsebar resurs utan så gott som utmätt. Det måste vara något som driver mig framåt för att jaga det jag vill ha. Jag har nämligen en bild uppmålad i mitt huvud som skrämmer mig en aning. En bild där jag kan föreställa mig själv som gammal i gungstolen besvarandes frågan ”vad jag skulle gjort om jag hade fått levt om mitt liv” med ett bittert svar eller ett ångerfullt sådan. Den rädslan tror jag även att du och jag har gemensamt.

Men trots detta finns det orsaker som begränsar oss. Det är många gånger jag hör att vi skulle gjort det om vi hade pengarna. Ett annat hinder kanske är de människor som dödar dina drömmar. Men skulle man kunna motbevisa dessa människor att de hade fel? Det kanske låter lite småsint men tänk att nå sina mål igenom det kompensationsbehov som piskar dig framåt för att det inte trodde på dig. Den tanken har nog slagit oss några gånger, att utnyttja det missförtroende till ett lysande bränsle framåt.

Intresset för skrivandet har under den senaste tiden cirkulerat runt i tankar om hur man egentligen ska lyckas? Jag har vågat undra över hur jag ska komma närmre mina drömmar och mål. Massvis med funderingar har kretsat runt om vart jag ska börja men framför allt hur. Någonstans på vägen insåg jag att jag inte är rädd för att misslyckas utan för att inte ge det en chans. Att ta nya steg är skrämmande. Att ta sig ut ur sin komfortzon är skrämmande. Men en sak som är säker är att vi aldrig är så nöjda över oss själva som när vi har gjort något nytt och klarat det.

För trots att vi alla här är i olika åldrar, kön och plan i livet har vi något gemensamt. Jag vågar lyfta att vi alla har förutsättningarna till att lyckas så länge vi vågar tro på det. Minns du den där personen som aldrig tog några risker? Nej, det gör ingen annan heller.

                                                                          All kärlek

Likes

Comments

Contains affiliate links

Något jag har gjort denna veckan som har varit planerat: Denna veckan publicerades introduktionen på det samarbetet jag har inlett. Superkul!! Intervju här & Ett blogginlägg om det här. <3

Som inte var planerat: Sushidejten med Tess som ni kan se här ovan! En stund med mycket prat, skratt och catch up<3 Dessutom första gången jag åt på Sushi Yama, vilket var kul att testa.

Ett tips ifrån veckan: Skulle säga rutin & disciplin när inspirationen och idéerna är låg här på bloggen. Även skulle jag vilja lyfta att en sämre text är bättre än ett tomt blad. Ett inlägg om just det hittar ni här .

Veckans tips: Har ni sett Awas Swimwear kollektion på Nelly? Den är såå fin med dova pasteller! Ni hittar den Här.

Det bästa denna veckan?Oj, svårt att välja ut då jag har haft en grym helg denna veckan. Men var ju på en dagstrip till Hässleholm igår där jag såg en superbra dansuppvisning! Det var riktigt lyckat då man verkligen hade en så härlig och peppad känsla efteråt. Kommer mer om det i ett annat inlägg framåt.

Annars så har jag och P varit tillsammans ett halvår som vi idag ska "fira" igenom att se en bio tillsammans och ta en fika i stan, ska bli supermysigt!.

Det sämsta denna veckan? Att jag har känt mig missnöjd med mina prestationer därav möjligtvis lite för höga krav?

En utmaning till nästa vecka: Ska tänka lite extra på min omgivning och på något sätt underlätta för någon annan. Mår nämligen så bra då, när jag känner att jag gör rätt igenom att uppskattas av andra.

Avslutningsvis har jag hämtat så mycket energi denna helgen till kommande vecka. Det jag nog mest ser fram emot nästa vecka är att sätta upp rutiner men speciellt att faktiskt följa dem. Vill hitta en bra balans mellan träning, plugg, bloggen och vännerna. Sedan vill jag också gärna krama lite extra på mina vänner som förgyller mina dagar<3

Hur har eran vecka varit? Berätta!<3

                                                      All kärlek

Likes

Comments

Efter skolan igår så bestämde jag och Tess oss lite smått spontant för att ses. Det var alldeles för längesedan vi sågs och oj vad saknad hon har varit! Det är så tråkigt när det blir så, precis som att man inte hinner med. Såklart gör man ju alltid tid för de man älskar men både jag och Tess har haft så mycket i skolan. Vi båda går dessutom två olika skolor och bor en bit ifrån varann och sedan har hon jobbat en hel del. Men idag blev det ÄNTLIGEN så kul! Något som är lite komiskt är att jag drömde en mardröm om Tess inatt, kanske ett varningstecken på att det var dags att ses? ;-) haha.

Yummy in my tummy

Vi möttes upp på östra centrum i Jönköping där vi insåg att vi var så sushisugna vilket ledde till ett velande mellan Sushi Yama eller Tokyo 18. Det blev till slut Sushi yama! Jag tyckte om sushirestaurangen då den är väldigt fräsch med bra service och sushi. En nackdel är bara att man inte kan välja ut sina bitar utan att behöva betala extra och därför får man välja en färdig meny med x olika sorters sushi. Sedan är ju räksushin min favorit som dem tyvärr inte säljer på Yama, så det var lite tråkigt. Annars var det gott!


Sedan gick vi ifrån Yama till Bryggan! Vi kunde inte låta bli att ta vägen igenom rådhusparken med vårens alla fina tecken. Tycker att de små träden där är så fina och fotvänliga haha. Men det är även så mysigt med små parker, får mig att längta till de varmare tiderna!


Här sökte vi oss till lite lä och mindre blåst. Med mysig musik ifrån uteserveringarna var detta en perfekt plats för att prata om allt vi hade att ta igen!


Såklart kunde inte jag och Tess undvika Go banana som ligger mitt emot sushibaren Yama hehe, men det var ju trots allt fredag (Ni vet fredag kan man alltid skylla på haha). Någonting som kom upp i våra konversationer var frågan över hur godispåsen nästintill alltid lyckas bli så stor? Trots att man tar så lite av varje sort? Fortfarande ett mysterium. Barnsliga vi hittade dessutom så roliga klubbor också, lite kul ändå!

Summerar gårdagen som väldigt lyckad! Spontant är oftast det bästa. Det är så kul att bryta mönstret lite emellan åt och hitta på något oplanerat. Sedan kan det väl inte bli något annat än bra med en fin vän? Vänner är verkligen allt, så viktigt att ha. Vad hittade ni på igår? berätta!<3

                                                               Love, Jennifer

Likes

Comments

Idag ställdes klockan tidigt då jag ville ha gott om tid på mig att hinna med lite saker innan avfärd runt 10.00 mot Hässleholm!Tillsammans med det gänget med ledare på dansen så ska vi befinna oss i Hässleholm fram till eftermiddagen/kvällen. Vi ska kolla på en dansuppvisning som det sägs ska vara väldigt bra sedan har de något års jubileum så att det skulle vara lite speciellt denna gången. Det ska bli väldigt kul! Dels att se hur deras showdans fungerar men även för att låta sig inspireras. Sedan tycker jag även att det är ett härligt gäng på dansen att umgås med! Kul dessutom att åka iväg lite och se något nytt.

Har ni några planer idag? Berätta! <3

                                                                             XX Jennifer

Likes

Comments


Har ni någonsin hittat ett intresse som ni faktiskt känner att ni får ut någonting av men sedan haft tankar om hur ni egentligen ska lyckas? Under den senaste tiden har jag haft en del tankegångar om hur jag ska komma närmre mina drömmar och mål. Massvis med funderingar har kretsat runt om vart jag ska börja men framförallt hur. Någonstans på vägen insåg jag att jag inte är rädd för att misslyckas utan för att inte ge det en chans.

Det har under en tid varit på gång med ett samarbete. Det är nu klart och jag vill mer än gärna dela med mig till er om vad jag pratar om. Jag ska nämligen nu framöver skriva en del för Värnamo.nu och Skillingaryd.nu. Tanken är att jag kommer publicera minst ett inlägg per helg i deras tidning! Jag ser detta som en utvecklande utmaning för mitt skrivande. Om inte annars en möjlighet för bloggen och dens plattform. Det ni kommer kunna läsa om är framförallt min bild om små till stora saker i samhället. Jag vill gärna lyfta ämnen som de flesta kan relatera till och även som rör oss alla! Jag tror och hoppas på att få bygga upp en tydlig, ärlig och positiv bild av min blogg. Avslutningsvis är jag så peppad på att starta igång detta och hoppas på att ni kan få ut någonting utav det hela också!

Om ni vill läsa mer så hittar ni en intervju med mig Här. Ta hand om er!<3


All kärlek

Likes

Comments

Alltså finns det något bättre än färska GODA jordgubbar tillsammans med yoghurt till frukost? Möjligtvis avokadomackor haha. Idag startade jag min fredag som rutin med en skön sovmorgon. Det är verkligen så skönt att ha gott om tid på sig på morgnarna. Jag menar tid till att ta en skön dusch, äta en god frukost och kolla på en mysig serie. Och om inte det utnyttja tiden till träning eller något annat kul innan skolan startar.


                                                                          XX Jennifer

Likes

Comments

Denna veckan känner jag att idéerna här på bloggen har lyst med sin frånvaro. Det känns som skräp, det blir liksom inte bra och jag känner mig allt annat än nöjd. Nu ska jag inte vara för hård mot mig själv men jag upplever att inläggen helt enkelt inte har nått det potential som jag strävar efter. Jag bloggar ju trots allt för att få utlopp av mitt foto och skrivintresse samt lyfta ämnen som alla kan ta del utav. Det är det jag känner att energin inte har varit tillräcklig till denna veckan.

Hur tar man egentligen sig vidare i sitt skapande när inspirationen och lusten är låg? Jag själv föredrar kvalitet före kvantitet på de inlägg som publiceras här. Men trots det kan man inte vänta tills tiden då det känns "mer rätt" - tills lusten faller fram. Så hur kommer man igång? Jag skulle säga rutiner och disciplin. Det är bara att sätta igång, en sämre text är lättare att jobba med än ett tomt blad. Annars är det bara att sätta i backen och börja om, jag menar gör om och gör rätt eller hur?

Så nu ikväll ska jag bara brainstorma och varje liten idé som kommer upp ska skrivas ner. Mitt största tips när inspirationen saknas är att såklart hitta den igen! Det gör jag gärna med motiverande citat ifrån olika synvinklar som man själv inte alltid kan se. Här nedan har jag satt ihop ett kollage som motiverar mig just nu!

Har ni några tips på inlägg som ni gärna skulle vilja se här eller andra synpunkter? Kommentera gärna<3 Annars så önskar jag er en fortsatt mysig kväll så hörs vi tidigt enligt rutin imon.

                                                              All kärlek

Likes

Comments