Header

å väg till tåget så gick jag förbi Different Things som ligger på centralen i Stockholm, och jag kunde inte låta bli att gå in när jag såg allt fint genom fönstret. Kolla på alla dessa fina detaljer och färger, ett stort tips om ni är på centralen ta en tripp in i affären och jag lovar att ni inte kommer ut tomhänta.

​Foto: Privat

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I år handlar mycket om att få in färg i hemmet och pampiga grejer därför ska färgglada oljemålningar bli riktigt inne 2017. Fotoväggar har varit trendigt ett tag men tänk en stor färgglad målning över en grå soffa. Detta är ett riktigt bra sätt att få in färg och billigare än att köpa nya möbler för den som vill hålla en mindre budget men ändå förändra och förnya sitt hem!

Snyggt att matcha tavlan med kuddarna!

Likes

Comments

Har du gamla däck som bara ligger och skräpar hemma?

Då har jag ett bra tips på hur du återanvänder det och samtidigt får en schysst bord/pall till ditt hem.

Allt du behöver för denna fantastisk DIY ottoman är ett däck, trä, utskuret i cirklar, rep, skruvar, en skruvmejsel, en limpistol, en borr, en trasa, en borste och en burk av tätningsmedel.

Likes

Comments

Det går snack om att mässing sjunger sin sista visa och att silver & metall ska komma in under 2017 men jag tror verkligen inte på det. Eller jo självklart att silver kan komma in men jag tycker mässing & guld är så mycket mer upplivande och det blir mer en detalj när man sätter en touch av mässing/guld på alla möjliga saker. Titta bara här vad mycket gott man kan få.

Likes

Comments

Marmor har varit en trend ett tag nu....och den trenden fortsätter!
Marmor är dock väldigt dyrt, svårt att hålla rent och faktiskt bara en trend. Det fina med marmor är att det finns i olika färger, det gör att man kan välja färgen som passa dig. men som sagt, väääldigt dyrt!

Jag ska ge er ett tips på hur ni kan följa trenden utan att spendera så mycket pengar.

SJÄLVHÄFTANDE MARMOR!
Det är som tejp i marmor mönster som du kan klistra på dina bord, vaser pallar och även brickor.


Likes

Comments

Man vill hela tiden pyssla om hemma efter dem nya trenderna. Nya färgtrender får vi varje säsong och färger gör så mycket i hemmet, man kan verkligen skapa stämning med färger. Nackdelen med inredning är att det kan bli väldigt dyrt.

Nu ska jag ge er ett tips på hur ni kan pyssla om hemma utan att spendera så mycket pengar!

MÅLA MÅLA MÅLA! Man kan aldrig måla för mycket! Måla om dina köksstolar, bord, fondväggar, avlastningsbord och även krukor i säsongens färger. Det är billigt enkelt och du kommer se en stor skillnad.

Likes

Comments