Kanske vi ska sluta fråga oss varför vegansk mat är så dyr och istället fråga oss varför den animaliska är så billig? Svaret på den frågan är ännu ett kvitto på hur lågt vi värderar djuren. Inte nog med att vi ser dem som VÅRA att utnyttja som det behagar oss - utan att djuren gått med på det - vi dödar dem, dessutom, gladeligen för att ÄTA och deras likdelar vi äter till middag värderas LÅGT och köttet från de stackars djuren är sådeles billigt... Fy fan för mänskligheten!Kanske vi ska sluta fråga oss varför vegansk mat är så dyr och istället fråga oss varför den aKanske vi ska sluta fråga oss varför vegansk mat är så dyr och istället fråga oss varför den animaliska är så billig? Svaret på den frågan är ännu ett kvitto på hur lågt vi värderar djuren. Inte nog med att vi ser dem som VÅRA att utnyttja som det behagar oss - utan att djuren gått med på det - vi dödar dem, dessutom, gladeligen för att ÄTA och deras likdelar vi äter till middag värderas LÅGT och köttet från de stackars djuren är sådeles billigt... Fy fan för mänskligheten!nimaliska är så billig? Svaret på den frågan är ännu ett kvitto på hur lågt vi värderar djuren. Inte nog med att vi ser dem som VÅRA att utnyttja som det behagar oss - utan att djuren gått med på det - vi dödar dem, dessutom, gladeligen för att ÄTA och deras likdelar vi äter till middag värderas LÅGT och köttet från de stackars djuren är sådeles billigt... Fy fan för mänskligheten!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fem frågor. Fem svar.

Min 1:a fråga: Varför?
Svar: För att hon fått för sig att hennes små bröst är fula, okvinnliga, osexiga etc.
Min 2:a fråga: Varför har hon fått för sig detta?

Svar: För att hon påverkats enormt av skönhetsindustrin och media.
Min 3:e fråga: Så varför betalar hon ca 35.000 kr för detta om hon egentligen skulle kunna lägga de pengarna på att finna sin självkänsla och begripa att hon är fin oavsett hur hennes bröst ser ut?
Svar: För att hon är alltför hjärntvättad och därmed tror att detta är den enda lösningen. Hon gör detta ingrepp i tron att det är hennes eget beslut till 100%.
Min 4:e fråga: Blir hon lyckligare då, av att förstora sina bröst?
Svar: Säkert, men denna lyckokänsla är efemär då hon någonstans innerst inne vet med sig att den är konstlad och skapad av något som inte är HON. Innerst inne vet hon att hennes nya tuttar är gjorda av silikon och därmed är hon fortfarande rätt så ledsen.
Min 5:e fråga: Så hur fasiken ska man då göra om man som tjej mår skit för att man inte är nöjd med sina bröst?
Svar: Man ska på allvar satsa på att försöka begripa att man är vacker hur man än ser ut, och att alla andra tankar är komna ur en sjuk skönhetsindustri som tjänar pengar på våra kroppskomplex. Ps. Amen. Price the lord. Bless... YOUR SELF!!!!! Ds.

Likes

Comments

Vad är det som gör att folk hatar vargen så himla mycket? Om jag skulle träffa på en varg ute i skogen skulle jag bli glad, fascinerad och ta till vara på ögonblicket. Jag skulle inte bli rädd. Kanske lite smått pirrigt nervös av att stå öga mot öga med det vilda, men rädd för att bli anfallen? Nej!

Skulle jag däremot träffa på en björn skulle jag garanterat bli livrädd, kuta för mitt liv i takt med att jag paniksprejar ner byxorna med skit, men varg?! Nä. De går inte till attack. I synnerhet inte om de kommer traskande allena... och hur ofta ser vi vargflockar på en sisådär 20 st individer när vargen fortfarande är utrotningshotad..? Nej, just det.

På kort tid har jag hört FLERA som nämnt sin rädsla för just varg, och jag begriper den bara inte!! Jag är nog mer rädd för att träffa på en älg i skogen än en varg. Men så är jag ju en stadsbo utan koll..? Hehe. You wish!! Jag är föd och uppväxt i de värmländska skogarna.

När jag var liten kom det en varg traskande hemma i trädgården en arla morgon. Jag var inte gammal. Jag, mamma, pappa, Ann-Sofie och mormor stod som förstenade och tittade på denna vackra varelse, genom vardagsrumsfönstren, där den graciöst traskade fram i morgondimman. Kanske att jag var lite rädd... jag var ju bara en liten unge... Pappa grep tag i sin kamera och gick efter i ett dödfött försök att få fota vargen och vi andra lade oss att sova igen; glada att ha fått vara med om ett minnesvärt ögonblick.

Mamma satt en dag ute på verandan, hemma i Värmland, och helt plötsligt kom det en varg gående mot henne, bakom garaget... Vargen tittade mamma in i ögonen och hon förstod att det var just en varg på dess graciösa gång och långa ben... blev hon rädd? Nej. Hon blev glad!

Vargen är ingen ond varelse. Menar inte att björnen eller älgen är det heller, men snälla någon... det får vara bra nu, vad gäller varghatet.

Likes

Comments

Ja, ska det vara så svårt?! Att INTE bidra till djurs lidande..?

Begriper det inte! Och begriper ännu mindre att JAG som är vegan ska få höra jag är extrem! Ibland blir jag mer än måttligt arg på just detta. Jag vill leva i HARMONI med alla levande varelser. Vill du det? Hur extrem är DU?!!!

Likes

Comments

Alla som tänker att veganer bara bryr som djuren och endast riktar sitt engagemang i deras riktning måste begripa att en vegan är den absolut största människo- och miljöräddaren alla kategorier vad gäller de egna, personliga bidragen till Moder Jords välfärd, i form av personlig livsstil och kosthållning. Det att vara vegan är i sig att vara en miljö-, människo- och djurrättsaktivist! Har veganen dessutom ingen bensinslukande, koldioxidspyende bil utan väljer att ta sig fram i världen via kollektivtrafiken är det en kolossal miljövänlig bonus. En vegan bidrar faktiskt till att HELA planeten, och ALLA som lever på den, mår bra! En vegan bidrar YTTERST, MIKROSKOPISKT MINIMALT till den nedan omnämnda klimatkatastrofen som är här i detta NU!

http://www.unt.se/asikt/debatt/framtidskatastrofen-ar-har-3162301.aspx

Översvämningar, extremtorka, svält... detta bidrar man (bland annat) till om man konsumerar kött.
Likes

Comments

Härom kvällen satt jag och pratade med en god vän som äter kött... Vi samtalade om detta med veganismen. Vännen sade att jo, han ville äta kött, men att det hade dykt upp många nya tankar sedan han blev vän med mig; tankar som ej funnits där tidigare... Han sade att han insåg hur hjärntvättade vi alla faktiskt har blivit från det att vi föds... att allt vi får veta, till största del, alltid handlar om att vi alla MÅSTE konsumera/äta animalier. Blev verkligt glad över att för en gångs skull prata med en regelrätt köttätare som inte bara avfärdar allt jag har att säga med "skojfriska" skämt som "Kött ä gött!! Inget går upp emot en helstekt gris!" Om jag hade kunnat skulle jag citera honom rakt av, för han sade bra, tänkvärda saker som många köttätare aldrig någonsin skulle kunna erkänna att de höll med om...

Likes

Comments


"LCHF äääär ju ingen bantningsmetod!" Hur många är det som anammar denna kosthållning enkom för att de tror de skall må bra? Och mår man verkligen så bra? På sikt?

Folk är sååå galna i viktminskningsmetoder och just DÄRFÖR! KAN! HON! GE! UT! YTTERLIGARE! EN! TRADIG! BOK! SOM! TILL! STÖRSTA! DEL! HANDLAR! OM! HUR! HON! GÅTT! NER! I! VIKT!

Se henne i debatt här:

https://www.youtube.com/watch?v=jZWIHSZ89gM

När man får för lite kolhydrater blir man... just det; DUM I HUVUDET!
Hjärnan behöver kolhydrater för att fungera! Och, ledsen att säga detta elaka, men en människa som redan är rätt bäng borde kanske inte äventyra de sista hjärncellerna som finns kvar. Lovar jag kan ställa upp med mun mot mun-metoden vad gäller hennes hjärnceller som kravlar omkring i sina dödsryckningar... Bara att ringa mig! Lär ju behövas när som helst om det inte är försent...

Lilla söta tjejen har så lite koll så man blir mörkrädd! Lite skrämmande också att hon ger sina barn samma kost... det kommer alltså snart bli närmast en dumhetsepedimi som snart sprider sig och slår ut allt folkvett som existerar!

Äter man för mycket protein stressar man kroppen något enormt och äter man dessutom för mycket animalier riskerar man sannerligen att trilla av pinn alldeles långt innan det är tänkt. Och, ett litet Ps. VILKA är dessa kallhamrade människor som inte för ett ögonblick tänker på alla andra konsekvenser av denna kosthållning? Djuren lider och miljön går käpprakt åt helvete, men HEEEJ! Bingo Rimérs fru går ner några gravidkilon av LCHF, så LÅT OSS ALLA STRUNTA HÖGAKTNINGSFULLT I ALLT ANNAT och blunda för sanningen och bara SVÄLJA det media säger åt oss alla att svälja! Ner med det i halsen bara; sug upp det som en mekanisk docka utan minsta möjlighet till kritiskt tänkande. Pps. LCHF är sponsrat av... ja, det vet ni redan, men jag påminner er. Sponsrat av den amerikanska köttindustrin... Säger inget mer än så... men ni kanske kan räkna ut ett och annat med hjälp av denna information..? Dds.

Snälla alla ni som är LCHF-frälsta: ät åtminstone inte bara animaliska fetter & proteiner! Man kan översätta allt i vegotappning om man bara vill. Det måste inte vara 100% animalier! Jag kan absolut tro att man ska minska på snabba kolhydrater till förmån för fullkornsprodukter som innehåller lågt GI och jag tror ej vi måste äta endast massa light-produkter utan fett; verkligen inte - men jag tror inte det är bra för någon att äta massa animaliskt fett och protein och aldrig ge kroppen viktiga fibrer som ju kommer från just kolhydrater. Att vägra äta morötter, broccoli, blomkål, kikärter och andra baljväxter, vitkål mm för att dessa vegetabilier innehåller för mycket kolhydrater är bara dumt! Och varför pratas det aldrig om att man kan äta mycket vegetabiliska fetter och proteiner om man är LCHF:are? Jo, just det; som jag just sade: LCHF är sponsrat av köttindustrin och denna vill få folk att tro att man endast kan använda sig av LCHF-kosthållningen med hjälp av just animalisk föda, vilket såklart är ren bullshit!! Tack för ordet.


Likes

Comments


Det är väl egentligen inte så himla svårt att svara på frågan varför man är vegan. Undrar du varför jag är vegan? Nåväl. Kött är faktiskt mord. Jag gillar inte mord. Tycker du det är hysteriskt, fånigt och galet tänkt av mig? Nåväl; hur tror du din middagsstek hamnar på din tallrik? Genom att kossan/kalven/tjuren/grisen/fåret/hönan/fisken självmant skär halsen av sig och sedan offrar sin döda kropp till dig att äta? Tycker du det känns etiskt rätt att betala pengar för att levande individer skall döden möta? Nej, precis! Det tycker du ju inte alls - innerst inne. Så... ändra din kosthållning och lev med ett RENT samvete.

Ps. Ja, just det... glömde att ni såklart undrar varför jag då prompt måste undvika ALLA animalier; inte bara köttet... Jo, det gör jag helt sonika för att man alltid bidrar till dessa mord om man köper animaliska produkter; mjölk, kosttillskott med gelatinkapsel, skinnjackor, läderskor, ost etc... ALLT hänger samman, min vän. Det är inte så himla rolig fakta att ta till sig om man är en normalbegåvad människa med normalhög EQ, men vill man förändra detta makabra som sker så kan man ju göra det!! Hur då? Jo, genom att INTE ge ett enda öre till djurindustrin! Du tänker kanske: men gud; vad fan spelar det för roll om jag börjar äta vegomat? VAD gör det om en enda människa ändrar sin kosthållning?

Jag vet!!! Jag vet att det kan kännas hopplöst, men ju fler som bojkottar djurindustrin och väljer den gröna vägen desto mindre efterfrågan på animalier och... ja; räkna matten själv :) :) Röstar man dessutom på Djurens parti i september så har man gjort en fin gärning och gett djuren den röst de sjävla inte har...

Meat is murder är en sak som Morrisey alltid sagt... och han faktiskt himmlens rätt i det han säger.Likes

CommentsSlavhandel är väl fel, eller? Jo, det anser väl varje människa som är vid sina sunda vätskor idag... Men då; när slavhandeln var utbredd var den "naturlig" och man exploaterade svarta människor då man ansåg sig ha rätten att göra det. Man ansåg att den svarta människan var lägre stående och att hon inte hade samma känslor som den vita människan. PRECIS som vi idag ser på djuren som en självklar sak att utnyttja alltså!

Ni hajar väl att vi i framtiden kommer skämmas ögonen ur oss pga hur vi använt djuren? Ni inser väl att köttkonsumtionen och djurindustrin är exakt lika illa som slavhandeln förr var? Ni inser väl att ni KAN vara med och förändra djurens liv till det bättre?! Eller är ni de där konservativa som INTE skulle ha stått på slavarnas sida då det begav sig? Hade ni kanske till och med skaffat en hop med egna slavar; bara för att ni kunnat? Några svarta människor som arbetade för er under tiden som ni själva satt och läppjade på en god konjak i solskenet..?

Slavhandeln förr:


Slavhandeln nu:

Likes

Comments

Skönhetsidealet florerar stenhårt hela tiden; oupphörligen. Smal skall man vara. Annars är man misslyckad. HUR konstigt är det då att folk börjar banta? HUR konstigt är det då att folk som BÖRJAT banta sedan utvecklar en ätstörning? Media och dess förbannade ideal ställer till det något enormt. Folk kanske inte vill begripa detta, på EXAKT samma sätt som de ej vill begripa att vi alla är hjärntvättade och därmed tror att KÖTT är livsnödvändigt!, men... begriper man det ej är men helt sonika; ja, just det: hjärntvättad! Ps. Ja, en anorektiker eller en bulimiker KAN ha utvecklat sin ätstörning pga av andra orsaker, men ge mig EN anledning till att media & skönhetsideal INTE har ett skit med ätstörningar att skaffa! Ds.

Hur ofta får vi se en mullig utvikstjej? Svar: Aldrig!

Hur ofta får vi se en mullig H&M-modell som visar senaste badmodet? Jo, det hände EN gång när Anna Nicole Smith var modell... det var coolt, men hon bantade ju ner sig sedan och ingen har sett en enda liknande modell efter det... Ps. R.I.P. Anna Nicole Smith Ds.Likes

Comments