Tjenare ledsen för att inget lades upp här på bloggen igår. både jag och jacke spenderade hela dagen med att hämta hans VIP kort till hockeyn. vi körde bara ett gympass då vi inte hann med mer än så... men lite axlar blev det och jag kan ju säga att efter denna veckan så är man helt mör i kroppen. Men idag tog vi en vilodag så man kan vila ut sig lite iaf. så vad jacke hittar på vet jag inte riktigt men jag ska iallafall ut på stan och ränna lite. Drar ut med min trogna springare Martin Svendler för att fira honom nu när han ska åka till Norge om någon vecka! så jävla sjukt asså. bara lämna mig här på det viset...
ne men det ska bli sjukt kul har längtat efter att dra ut med grabbarna så helgen innan skolan drar igång igen ska bli sjukt hypad!
vill även säga att sen innan sommarlovet så har jag gått från 65 kg till 70 kg. vilket är en sorts milstolpe för mig. Nu har jag satt nytt mål om att gå upp till 75 på 3 månader. får se hur det går men ska jävla i mig ha hårda tyglar och kämpa tills jag faller ihop av smärta och utmattning! Ha det bra nu ikväll och ta det inte lugnt...Det är ju fredag för helvete!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej. Det var ett tag sen jag och jacob skrev här på bloggen men nu ska vi försöka igen. skolan börjar på tisdag nästa vecka så vi har bestämt oss för att köra extra hårt. vi har två 1.5- 2 timmars pass om dagen. ja ni hörde rätt...två!
vi började med det igår och körde bröst hela första passet. med massa drop sets och tynga vikter på alla olika övningar. kan säga att man var hyfsat jävla körd i brösten och inte jätte sugen på att komma tillbaks till gymmet två timmar senare. Men det gjorde vi och träffade gabhi som är stor som ett jävla monster.... om man ändå var lika stor liksom haha. vi gick igenom massa ryggövningar och skyndade på det lite men lyckades ändå trötta ut ryggen rätt rejält.

så idag är det såklart gym igen men vet ju inte om man kommer iväg när jacke ligger i sängen och inte vill upp... får se när vi kommer dit. ha det sålänge!

Likes

Comments

ni kanske tycker det är kul att dansa på en nattliga dom grace men dessa killarna ÄLSKAR att dansa på mc Donalds!
även om det var lite folk ute så lyckades vi bli fulla och glada ha det bra folket! love lite!Likes

Comments

igår fredagen den elfte april 2014 runt klockan 8 tändes en ny stjärna på himmelen. En väldigt speciell person lämnade vår familj då. familjehunden Rocky var inte som vanliga hundar. förutom att han såg ut som en, lät som en och var lika matgalen som en vanlig hund så var han på något sätt annorlunda. Han gav oss så mycket kärlek men även bråk. det mesta av bråket var nog riktat mot mig men det var som broderskärlek för i slutet av dagen eller dagen efter så kom han ändå och la huvudet i knät och tittade upp i mina ögon.

under de senaste två veckorna så har han insjuknat utan att vi märkt av det. vi märkte att han knappt ville gå ut vilket var konstigt och maten han fick åt han knappt upp eller hade problem med att tugga den. men igår hände allt så plötsligt. han fick en stroke och i samband med det så hade han grova smärtor i öronen från infektion som är väldigt vanligt för hans ras. hela familjen var samlad precis som för 10 år sedan då vi hämtade honom som valp och jag märkte att han visste vad som skulle hända men det enda han gjorde var att säga farväl och ge oss alla en stor fet puss i ansiktet. jag tror helhjärtat på att han förlät mig för alla bråk och för att jag varit lite bossig mot honom för han gav mig en ordentlig puss och tittade mig in i ögonen en lång stund. 

pappa kommer sakna dig hela livet Rocky och han vill sprida din aska vid evedal, ditt favvoställe. och tack för att du föjlde med ut genom dörren på djursjukhuset Rocky vi ses senare. Men sov gott nu och glöm inte att jag älskar dig!

Sov gott min ängel!Likes

Comments

Idag var det premiär i fotbollsallsvenskan 2014. Det reste ner cirka 5.000 djurgårdssupportrar. Men det slutade i tragedi, en djurgårdssupporter blev misshandlad och avled innan idag på sjukhuset. Vill bara säga oavsett vilket lag du håller på så står är vi alla en ända stor familj. Jag beklagar djupt förlusten av den Djurgårdssupporter som idag omkom i Helsingborg. Vila i frid. Våra tankar är med hans familj, vänner och alla Djurgårdsupportrar.  För att läsa mer om tragedin i svensk fotboll så klicka här.

Likes

Comments

11) folk som bara går dit för att ta kort till instagram.

10) folk som gör sig fina och inte vill svettas.

9) folk som ska fråga om 10 träningstips medans man tränar.

8) folk som inte tvättar sina träningskläder och luktar surt.

7) folk som stirrar på en när man tränar.

6) folk som luktar svett.

5) folk som tränar i Converse, jeans och stickad tröja

4) folk som plockar av vikter från ett redskap man håller på med.

3) folk som inte plockar undan vikter och redskap efter sig.

2) folk som ockuperar maskinerna men inte kör i dom.

1) folk som stönar överdrivet högt när dom kör tungt.

Likes

Comments

Tjena, idag var det ben som stog på schemat. Efter lite slit så gick det så kommer knappt kunna gå imorgon alltså. Kanske blir att annat pass senare ikväll men nu ska jag snart cykla till Adam så blir nog ett video inlägg ikväll oxå. Stay tune!


Likes

Comments

Här kommer några Goa bilder från senaste ryggpasset. Sorry för dålig uppdatering! Och ja, adam har världens mördarblick. Hahaha
Likes

Comments