Vi har det bra här i Kanada. Men nu börjar det röra sig hemåt. Vi kommer sitta i en bil i typ sju timmar... Tur man har en bra bok att läsa så man kan sysselsätta sig med det iallafall!
Imorgon blir det att utforska New York igen, ska se det sista innan Emma åker hem 😭. Kommer bli tomt här utan min vapendragare!!

Jag har snart bara en vecka kvar här i USA. En månad går verkligen fort. Knappt så jag vet vad jag gjort.. Men hoppas verkligen att man är tillbaka här snart igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det har inte blivit mycket skrivande här på sista tiden och det är mest för att den lilla tiden jag haft över har jag lagt på att umgås med mina vänner. Jag har jobbat så otroligt mycket på senaste tiden och jag skulle aldrig rekommendera någon att jobba så som jag gör för det tar verkligen på en. Även om man tror att man är stålmannen och klara allt så gör man inte det.. 

Nu är jag iallafall på semester. Semester i USA, hos min mor och far! Det är helt underbart faktiskt! Dom sensate dagarna har jag bara legat vid poolen och tagit det lugnt, haft tid att läsa en HEL bok! Det minns jag inte senast jag gjorde, eller jo kanske.. Tror den senaste gången jag gjorde det var för 4(?) år sedan när vi var i Spanien och jag läste "Livet efter dig" och boken jag nu läste ut var "Arvet efter dig" av samma författare Jojo Moyes. Helt klockrena böcker och jag tycker verkligen man ska läsa dom!

Imorgon är det Midsommar och i Sverige blir det riksfylla men här i USA hos oss blir det att åka över till Manhattan, Battery Park och fira med alla andra svenskar som är här under Midsommar. Jag har aldrig firat midsommar utanför Sandviken (vad jag kan minnas), såndetta är något nytt.

På måndag kommer min kära vän Emma och på tisdag får jag äntligen träffa min syster igen för då kommer hon!! Det ska bli så roligt att ha båda mina favoriter här samtidigt! Vi kommer väl hitta på något bus, shoppa och dricka drinkar. Hoppas på finväder så man kan sola på dagarna (dock har jag bränt mig lite..)

Nu ska jag fortsätta med nästa bok jag ska läsa och sedan åka iväg och träna med mor och far #hälsoresa. Lite rehab för mig att vara här, gått ner 2kg på en vecka och stressar mindre här borta. Tackar gudarna för semester! 🙌🏼👏🏼

Likes

Comments

Haft en helt fantastisk vecka faktiskt. Den har varit fylld med kärlek, roligheter och massa jobb! Nu har jag gjort mitt sista jobbpass för denna vecka, längtar redan efter att börja jobba med grabbarna på Marco's igen på torsdag! 😍

Ja, Valborg och kungen fyller 70år. Hur ska man fira detta är frågan, men det kommer man nog på. Sitta just nu kvar på jobbet och vilar fötterna. Skål på alla glada och hoppas ni alla får en fin Valborg! 💘

Likes

Comments

Blev firad en dag till utav min äldsta och bästa vän Julia. En sån tjej borde alla ha i sitt liv. Längtar efter hennes lilla bebis så mycket att det gör ont i mitt hjärta just nu! 💘👶🏼

Nu ska jag ta och kolla på Game of thrones och ladda inför en löprunda imorgon bitti! Puss och kram

Likes

Comments

ajonason@ajonason