Jag får någ bara inse att bloggande inte redigt är min grej....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är vi där igen. Barnen var friska i några dagar och nu hostar de så illa att de spyr efter. Detta är fortfarande bara töserna som har, och jag hoppas att det bara stannar där. SNÄLLA.

Jag är trött och timmarna blir bara mindre o mindre att sova på och dagarna blir bara längre o längre. Jag behöver sova för att orka men förklara det för en man där allt kretsar kring honom.

I hans värld är det bara han som behöver sova, sover inte han orkar han inte jobba dagen efter.

Men att vända på det o säga att jag behövwr sova för att orka dagen efter är lönlöst.. Varför skulle jag behöva sova? Jag tar ju bara hand om barnen, och HUR ansträngande kan det vara egentligen?

90 dagar kvar, jag närmar mig 👍

Likes

Comments

Helgen var precis så underbart mysig som den ofta (alltid) blir när min farmor är här själv eller har med sig farfar. Eller när svärmor o linda hälsar på.

Vad jag älskar dessa personer. De lyfter mig 💙

söndagen hade vi familjen Tapper/Johansson på besök. Var skönt o mysigt. Har varit ett bra tag sedan sist då vi varit extremt sjuka förra året (och varit sedan december) Men var kul att träffa dom 😀

Lees födelsedag var till belåtenhet och hon somnade gott vid tio på kvällen 😄
efter,alla dansnummer under mello 😍

Likes

Comments

idag är det mellan barnets 2årsdag <3
Min stora sessas bigday.
Hon har varit snabb med allting så är svårt att förstå att hon bara blir två.
Känns ju som om hon varit med mig (oss) föralltid. Även fast jag vet det är en självklarhet att hon inte kunnat det.

Paketen är inslagna, tårtorna är gjorda (från botten till toppen al homemade)
hänger serpentiner och banderoller i både kök o v-rum
kalasgott är inhandlat och idag är dagen bara hennes.

Mel blir även kidnappad då hans kusin ska ha kalas idag, hon blev 9 i jan o de kommer vara i simhallen :)

När våra barn fyller år så är hela dagen deras o de bestämmer vad som ska ätas och göras. Är gjort från födelsedag nr 2. Då jag aldrig hade så. min far var aldrig hemma (egen företagare) o mor min ja hon existerar inte för mig...
Så då fär barnen en alldeled egen dag att bestämma på. fädelsedagar är speciella dagar tycker jag. Att man levt med varandra ett år till <3

Nee dags att gå upp, mini är klar med "frullen" ;)
Likes

Comments

så får jag känna att jag lever, Eller nej för helvete, gör faan inte det. Det räcker gott o väl att denna jäkla förkylning slår ner mig inifrån.
lock i öronen med ett otroligt jobbigt susande dunkande (känns som att det är på väg mot öroninflamation) huvudvärken från helvetet. och dessa bihålor. Ajajaj.....

Men lite positivt i allt negativt.
Imorgon blir mellan TVÅ år ❤❤Likes

Comments

Jag (vi) är nog ganska bortskämda när det gäller våra barns sovtider eller sovande menar jag nog ist. Sover barnen så SOVER de verkligen ordentligt. Men vägrar att att sova kan det bli sena nätter.

Lee var vi tvungna att plocka bort sovningen under dagen när hon var 1år o 2mån, då efter att hon sovit lite lunch så kunde (vägrade) hon att somna innan 24. Så för allas skull var det bara att låta henne vara vaken.
Spelade ingen roll om hon bara sov i en timme, halvtimme eller tio minuter. Nattningen var ett minne blott kl 20.
och det funkar för oss. Hon sover oftast innan halv nio ( senast nio )
MEN idag var alla vi tre ( jag o sessorna) uppe vid 5.

Och nu sitter jag i en svår sits OM jag ska låta henne sova ett tag idag eller hålla henne vaken fram till iaf 18 ikväll?
eller så får vi helt enkelt ta det som det kommer, sover hon innan 11 så kanske det inte är så farligt.

Tyvärr måste nog jag sova ett tag, då jag ser allt i kors. Så det lutar nog o låta henne sova i någon timme.
Men jag kommer säkerligen få äta upp det ikväll/natt :/

Likes

Comments

precis slagit in mellan tösens paket. Eller en del av dom. o min röst existerar inte längre.
jag har ett rivjärn i halsen, huvudvärk o lock i öronen.... varklumpar i halsen och feber om jag inte tar panodol.

jag längtar tills tösen sover så jag med kan få göra det.

4 dagar kvar tills stora tösen blir ännu större TVÅ år ....

Likes

Comments

Idag har jag inte velat vara sjuk längre så jag har gjort något man inte ska göra när man faktiskt pendlar mellan feber och inte. Jag har hållt igång hela dagen med att måla elementen, två väggar (4ggr var) en lagom stor vägg med griffelfärg och väggen vid spisen. Spisväggen var ju egentligen inte speciellt stor, men pillig då jag inte hittade maskeringstejpen och fick använda en kartongbit ist. (Bad J köpa med sig tejp hem)
städat upp i köket och stökat ner i köket. fikat med sessan medans storebror var ute o höll på med igloon.

J kom hem med tejpen (trodde jag ja) frågar honom vart han la tejpen. vände mig om (från väggen jag hade målat) och på bordet ligger det en rulle. Jag tackar honom men får en förundrad blick om vad jag tackar om och hag svarar tejpen
- Just i faan, den glömde jag. svarar han då.

"det första man blir blind på, är ögonen"

jag la ner 10 min på o leta efter tejprullen som har legar på bordet hela jakla tiden.

NU säger kroppen ifrån o jag feberfrossar samtidigt som näsan är igenkorkad. Men har kollat på Hobbit med mina grabbar, med en sovandes Lee bredvid mig. Och Mirja sover sedan 19 i sängenLikes

Comments

Är det inte den ena som är sjuk, så är det den andra. Nu är det min tur o va sjuk. rinnande näsa, huvudvärk, ont i bihålorna och kroppen ska vi inte ens prata om. Med en kopp te hoppas jag på att klara att varq "pigg" fram till att J kommer hem vid halv två ca, för att sedan dö några ggr i sängen..

Likes

Comments

Halvsitter i soffan med mellan iknät. Hon sover och jag tänker låta henne sova precis så som hon ligger, även fast jag absolut inte halvligger skönt och min röv är bortdpmnad. Men inte faan tänker jag flytta på mig iaf..

Tösan har feber och mår absolut inte bra. Hela dagen och gårdagen har vår lilla snörpa inte varit sig lik :( Hatar verkligen när hon har feber, men älskar det på samma gång. Hon sitter still och myser, tyvärr blir det alldeles för mysigt så det övergår till en jätte söt underbar liten gnällig igel som ska sitta/hänga/ligga/bäras precis överrallt och tillomed på toaletten står hon inte bara på golvet utan ska (läs MÅSTE) sitta i knät, och lyfter du ner henne för att torka sig blir det 7ggr värre än precis innan man satte sig på toaletten....

Men finns absolut inget som slår gos med mina barn. Jo hellst alla tre samtidigt <3 UMDERBARA KÄRLEKSBARN vad jag älskar er.

kollar på serien GIRLS säsong 3 ^^ på bara två dagar, (japp jag är en redig jävla tv nörd när mina barn är sjuka)

Likes

Comments