Intensiv dag!

Idag har vi hållit igång precis hela dagen. Är helt slut i både kroppen och i huvudet just nu. Så vad har vi haft för oss då? Jo till att börja med så har vi tittat på en ny firmabil till Ricky. Direkt efter frukost så satte vi oss i bilen och körde 7 mil. Väl framme så provkörde vi ett par bilar, tittade och funderade. Det blev ingen affär idag, men till veckan så ska vi dit igen. Kanske att R kommer hem med en ny liten pärla då...? Vi får se.
När vi var klara på bilfirman så åkte vi för att leta upp en gammal kollega till R. Vi var ändå i det området. Efter mycket om och men så lyckades vi hitta dit. Vi ville inte ringa och fråga om vägbeskrivning eftersom det skulle vara en rolig överraskning att bara dyka upp. Och det blev det ju :)
När vi åkte därifrån så insåg vi att klockan blivit ganska mycket och att vi inte ätit någon lunch. Så det blev ett stopp på en pizzeria för att ladda batterierna lite.
Sedan mot bolaget, Ica, svärföräldrarna för att hämta lite saker, hem till mina föräldrar för att hämta Smilla, och till sist hem.
Väl hemma så har vi städat, städat och städat. I morgon håller vi en sommarfest för mina kollegor, och det är ju skönt att det mesta är i ordning redan idag.
Självklart glömde vi några saker vi skulle köpa på Ica, så vi fick åka dit igen. (4 mil tur och retur), suck! Men nu är vi äntligen färdig med denna dag och får krypa ner i sängen.
God natt på er hjärtan! ❤️

Gillar

Kommentarer