Header

Helt galet hur mycket snö vi har här hemma! Jag hörde att Västernorrland har mest snö i hela landet just nu! Så sjukt. Jag menar, vi ser ju inte ens ut genom fönstren längre.
Undrar om vi någonsin kommer att få uppleva en sån här vinter igen?

Såhär ser det ut inifrån.

Haha, till och med Ricky tycker att det är lite för mycket snö nu för att det ska bli rolig skoteråkning. Och om han säger att det är för mycket, då är det verkligen mycket snö! Han brukar i vanliga fall vilja ha mer och mer och mer 😂❄️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Älskade Smilla! Idag fyller hon 5år. 5år! Hur kunde tiden gå så fort?! Väldigt blandade känslor över denna dag måste jag säga. På ett sett blir jag ledsen över tanken på att hon blir äldre och att hon inte kommer att finnas hos oss för alltid. Och på ett sett är jag så glad och enormt tacksam över att hon finns med oss här och nu <3
Idag firade vi i alla fall med presenter och "tårta" bestående av falukorv, kyckling (Smillas favorit) och matkulor. Och just nu ligger vi och bara myser i soffan. En bra födelsedag helt enkelt ;)

Stort grattis på din dag vackraste Smilla! Vi älskar dig! <333

Likes

Comments

Mitt städskåp har under en lång tid varit i ett stort behov av rensning och organisering. Men jag har helt enkelt inte haft ork för att göra något åt saken. Istället har det bara sett värre och värre ut. Och allt har bara legat i en enda stor hög. Det blir lätt så när det inte finns några hyllor... Men nu på slutet har jag inte ens velat öppna dörren. Det här suger helt enkelt onödig energi ifrån mig.
Så idag satte jag mig och googlade lite. Hittade en hylla på Jysk som var ute på rea. 190kr kostade den. Taget!
Skruvade ihop hyllan, rev ut allt ur skåpet, dammade ur och började plocka in. Jag blev helnöjd med resultatet. Så skönt!

Likes

Comments

Allmänt

Igår kom min systerdotter hem till oss. Vi åt tacos, tittade på film, och bara myste i soffan med en massa godis.
Idag har vi haft såå himla fint väder. Så vi letade rätt på en stjärtlapp och begav oss ut till den brantaste backen vi kunde hitta här hemma. Det var inte helt lätt att åka i all denna snö. För att inte tala om klättringen upp för backen igen! Men efter några åk, då snön tryckts ihop lite så gick det faktiskt ganska bra :)

Även fast jag ÄLSKAR all denna snö så finns det små, små nackdelar. Ett exempel på det är att taket till kaninernas utehage har rasat in på ett ställe. Jag var inte tillräckligt snabb att skotta av det helt enkelt. Så nu får de hålla sig inne tills att våren kommer och vi kan laga det.

Likes

Comments

Ojoj. Snart syns inte huset längre! Herregud så mycket snö det kommit denna vinter. Och det kommer bara mer och mer. Men jag klagar inte! Jag älskar snö och just nu är det lagom temperatur dessutom. Bara att njuta så länge det varar. Man vet ju inte när man kommer få uppleva en sån här vinter igen 😉❄️

Likes

Comments

Hej hjärtan!
Ät det någon mer än jag som är trött på allt julgodis och onyttig mat? Det var faktiskt länge sedan jag kände mig såhär motiverad till träning och en bra kost. Är lite smått äcklad av allt det där söta som jag stoppat i mig den senaste tiden. Blir ju lätt så kring jul liksom... Jag känner verkligen i kroppen att jag inte är i form längre. För jag har ju inte heller varit speciellt aktiv sedan ledbandet i foten gick av. Men nu är det dags att sätta igång. Och det ska bli såå skönt!
Hänger du på? ;)

Likes

Comments

Den här snygga hjälmen fick jag i julklapp av Ricky. Visst är den fin!!! Kunde inte valt ut en bättre själv! Så himla nöjd!
Och idag fick jag testa den på riktigt för första gången. Premiärtur på skoter för denna vinter. Ricky har hunnit åka massor av gånger. Men för mig var det första åket. Det har kommit väldigt mycket snö här hemma. Ungefär 70cm. Så gissa om vi hade kul ute i skogarna ;)

Likes

Comments

Jag hoppas ni alla haft en riktigt mysig jul tillsammans med nära och kära. Det har jag haft! Först uppesittarkväll tillsammans med Rickys familj. Övernattning där med tomte och paketutdelning på förmiddagen den 24. Sedan åkte vi vidare till mina föräldrar och firade julafton hemma hos dom.
Nu i två dagar har vi bara slappat och myst här hemma. Lite som det ska vara dagarna efter jul om du frågar mig ;)

Likes

Comments

Hej kära ni!
Idag efter jobbet så åkte jag in till Birsta för lite julshopping tillsammans med mamma och Samir. Skulle hemskt gärna vilja visa er allt jag köpt. Med eftersom det är presenter så vill jag inte riskera att förstöra någon överraskning. Man vet ju aldrig om personen i fråga skulle ramla in här på bloggen och läsa detta inlägg 😏

Hur som helst så var det väldigt mysigt att gå runt i affärer i jakt på roliga och bra presenter. Snacka om att julkänslorna slog till!
Dock så fick jag väldigt ont i foten på slutet. När vi kom in till stan så kunde jag gå ganska normalt (trots en hel arbetsdag). Men på slutet så blev jag väldigt halt. När jag stukade foten i onsdags så gick ett ledband av. Så att springa runt i affärer kanske inte var det smartaste draget.

Såhär ser foten ut idag. Mmm... Kanske inte var så klokt av mig att belasta den så hårt. Det känns nu kan jag lova!

Aja. Nu ska foten och jag vila.
God natt på er!

Likes

Comments