Vila i frid Bob, jag kommer aldrig glömma dig.

I Torsdags så blev Bob plötsligt sjuk, han blev bara sämre o sämre. Så jag fick ringa till veterinären och boka tid. 13.15 skulle vi vara där. Vi hade alltså bara 4 timmar kvar tillsammans. Så jag tog ut honom och han var med mig hela tiden. Vi låg i sängen och myste, han pussade mig och la sig nära.
Han var fortfarande lika glad som alltid. Lika kärleksfull som alltid. Sen tog jag med honom i transportburen och gick till Kim.
Det var så fint väder, Bob låg i buren och tyckte nog det var spännande. Han fick maskrosblad att äta. Sen gick vi upp till Kim o jag väckte honom och sa att Bob snart skulle avlivas. "Tänkte att du ville säga hejdå innan."

Så där låg vi alla tre tillsammans och myste i några timmar innan jag gick med Bob till veterinären. Jag grät hela tiden, från att jag ringde veterinären tills på kvällen. Hela ansiktet sved men jag kunde inte sluta gråta.
Jag saknar honom så otroligt mycket, jag och Bob hade ett helt unikt band till varandra. Jag var hela hans värld, jag såg på honom att han alltid sken upp när han såg mig. Han kom när jag ropade på honom, han ville alltid vara med. Så himla fin råtta, jag är glad över att jag hade lyckan att få hem just honom. Det kom som en chock för att jag var så inställd på att mina äldsta råttor skulle gå bort först, så jag hade inte ens hunnit tänka på att Bob också började bli gammal. Han visade ingenting utåt förens dom där sista timmarna. Jag önskar jag kunde få dig tillbaka. Men jag är glad över den sista dagen vi fick ihop. Jag är glad över att du valde att gå till mig för att känna trygghet mot slutet. Du var världens bästa Bobben. Jag älskar dig mest av allt, det är så sjukt tomt utan dig min älskling. Hoppas du sover gott och så möts vi igen när tiden är inne. Vila i frid vännen. ❤️


Caitlin ?

Gillar

Kommentarer

Johaannaa
Johaannaa,
Vila i frid ! ♡
nouw.com/johaannaa