Samma blogg men nytt syfte.

Ni som har följt mig under en längre period kanske har märkt att jag ändrat mitt ”tema”. Jag startade denna blogg i syftet att berätta om psykisk ohälsa.
Men jag känner att jag inte behöver göra det längre, iallafall inte på samma sätt som förut.
Så därför har det börjat komma nya inlägg om ämnen som jag inte har pratat så mycket om här på bloggen.

Jag är samma gamla Caitlin som alltid, men jag vill lägga fokus på att prata om magin som vi har inom oss, själen & universum. Så det kommer inte skrivas så mycket om det som händer i mitt liv längre. Nåt inlägg ibland kanske, men ja ni kommer märka vad jag menar!

Mitt fokus är fortfarande på att hjälpa andra, därför vill jag nu upplysa & dela min egna själsliga utveckling tillsammans med er. Jag hoppas ni kommer gilla förändringen lika mycket som jag gör. ❤️


Caitlin ?

  • Själen

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Så skönt att kunna ändra fokus på sin blogg och skriva om det man själv känner att man vill skriva om...jag känner igen det där, jag tänkte skriva om fibromyalgi, men det blev så tråkigt i längden så jag blandar hej vilt.
nouw.com/fibrolivet
Moa Larsson,
Man ska ju verkligen skriva om det som man brinner för. Även om inte alla brinner för samma sak så är det alltid roligare när glädjen lyser igenom från bloggläsaren. Då blir man intresserad oavsett för den andras engagemang. Gå din egna väg! Kram!
moafidelie.com
Hannas krypin,
Vad bra att ändra fokus på bloggen. Jag började som modeblogg och nu är jag tränings/hälsoblogg istället. Tycker alltid att man inte ska stänga in sig i ett fack utan skriva om det man vill.
hannafialotta.blogg.se
ajeerf
ajeerf,
Precis! Kändes som om jag började bli klar med det där, nu känns det mycket roligare att skriva igen.
nouw.com/ajeerf