Min bästavän

Idag vill jag skriva om en person som jag är så glad över att jag har i mitt liv.
Min allra bästavän, hon som alltid funnits där för mig & som förstår mig på ett sätt som ingen annan gör.
Jag är så jäkla tacksam över att du finns, så glad över alla våra minnen & du ska veta att du alltid kommer vara som en syster för mig. När jag inte hade någonting alls så fick jag bo hemma hos dig med dig & dina föräldrar. Är så tacksam över att jag kunde få vara hos er och ni känns verkligen som min familj. Jag har ju aldrig haft en sån familj som ni. Jag har min lilla familj & jag är glad över den också. Men ni gav mig verkligen någonting som jag saknat hela mitt liv.
Jag känner mig fortfarande hemma hos dig. Genom alla år så har du varit den enda som alltid funnits kvar, när alla andra polare försvann så fanns du där för mig. Vi fanns för varann. Även om vi gjorde många idiotiska grejer och betedde oss som skit ibland så skulle jag aldrig någonsin vilja göra det på något annat sätt.
Skulle vi spola tillbaka tiden så skulle jag verkligen göra allt det där igen! Jag vet att vi kanske inte pratar varje dag längre, men vi båda har vårat att tänka på. Vi är inte barn längre och vi måste fokusera på att bygga upp våra liv.
När jag ser på dig idag så ser jag en otroligt stark person, du har vuxit så extremt mycket på kort tid och jag är så himla stolt över dig Madde! Tänk att efter all skit du gått igenom så står du ändå här idag, starkare än någonsin.
Jag ser en annan glöd i dig än vad jag sett förut. Ord kan inte beskriva vad du betyder för mig.
Vi behöver inte ens prata när vi ses för båda vet ändå vad den andra tänker på.
Du & jag vi är som en person ibland. Jag kommer aldrig någonsin släppa taget om dig, det har jag lovat och det kommer jag att hålla. Du är min bästavän & själsyster! Så kommer det alltid vara.

Du har varit med mig genom dom tuffaste delarna av mitt liv. Du hjälpte mig att ta mig igenom allt när Marley flyttade, du gav mig stöd och råd. Jag kan alltid vända mig till dig när jag behöver prata. Du fanns där för mig när jag ville ta mitt liv. När vi båda bodde på olika behandlingshem så ringde du mig nästan varje dag. Du var där när jag fick min första lägenhet. Du följde med mig till gynekologen när jag inte ville gå själv! 😝 Du är den första jag tänker på när något hänt, bra eller dåligt. Tack för allt du gjort för mig! Jag vill att du ska veta att jag tror på dig, du kommer klara av allt som står i din väg. Känner du dig ensam & vilse så vet du att du alltid kan ringa mig eller be mig komma förbi. Även om vi inte träffas så är jag där bredvid dig ändå, för jag kommer alltid vara här för dig. Du är så jäkla bra. Alla skulle ha en Madidas i sitt liv! Jag älskar dig min andra halva. ❤


Caitlin ?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

JessicaTheGirl
JessicaTheGirl,
Åh vilken fint inlägg till din vän ❤
nouw.com/jessicathegirl
ajeerf
ajeerf,
Sandra,
Så fina bilder på er tillsammans alla borde ha en sån bästa vän 💕
nouw.se/sandrachorsell
ajeerf
ajeerf,
Tycker också det, underbart när man hittar en sån vän<3
nouw.com/ajeerf
sofia,
Asså ditt inlägg gör en så sjukt glad av att läsa! Du skrievr så fint och vad underbart att du har en bästa vän 😊
nouw.com/sofialissmyr
ajeerf
ajeerf,
Vad kul att höra! <3
nouw.com/ajeerf
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men såså fint inlägg!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Viktor Högnäs,
Verkligen så fint skrivet ! Riktigt roligt inlägg att få läsa, sånt här behövs alldeles mer av! 😊
www.nouw.com/viktorhognas
Annaasvensson
Annaasvensson,
Så himla fint Skrivit ❤️
nouw.com/annaasvensson
trix
trix,
En sån person behöver alla i sitt liv! Väldigt fint skrivit ♡
nouw.com/trix
anneli,
What are friends for? 😊
littlesleeper.blogg.se/
jessina
jessina,
Åh väldig fin skrivet om din vän! 💕
nouw.com/jessina