Livet måste kunna kännas..

Alltså det är så sjukt att jag för ett år sedan var ordentligt på botten, hade aldrig ens vågat hoppas på att mitt liv skulle vara som det är idag.
Jag trodde det skulle ta så många år att bli friskare, men det enda som krävdes var faktiskt att jag bestämde mig för att det var nog.
Det är inte så jäkla kul att kräla runt på botten, att inte ens ha möjlighet att betala hyra eller mat på flera månader.

Jag är tacksam över att jag idag vet om att det finns ett liv utan galenskapen, det går att må bra utan substanser. Det var inte längesen som jag satt på min balkong & plötsligt kände en sån enorm lättnad inom mig. Det var första gången i mitt liv som jag kände mig lycklig. Jag vågade hoppas igen, orkade försöka igen.
Behövde bara få gå min egen väg, ta avstånd från allt jag inte vill ha i mitt liv. Idag är jag av med soc, fattar ni hur sjukt det är? Jag har haft dom i mitt liv sen jag föddes. Jag är 21 nu och äntligen har jag börjat pussla ihop mig själv igen.

Jag vågar göra mig hörd, jag har lärt mig sätta gränser. Jag tillåter inte att folk behandlar mig respektlöst eller människor som bara vill utnyttja mig.

Livet är vackert så länge jag stannar i nuet.
Har väldigt lätt för att fastna i sånt som inte längre finns kvar, eller planera flera år framåt. Men det är saker som jag inte mår bra utav. Jag lär mig att stå på egna ben, lärt mig att det inte är farligt att vara ensam. Blev vän med mig själv, började tänka snälla tankar & slutade slå på mig själv så fort något gick fel. Och på bara ett år är mitt liv helt annorlunda. Då var jag nära på att förlora allt, jag mådde så dåligt & brydde mig inte alls om mig själv. Var inte alls försiktig med mitt liv. Idag är jag glad dom flesta dagar, jag är lugn mestadels av tiden. Denna resa har hittills varit otrolig jobbig, krävande & det har gjort ont i hjärtat.
Men mycket är läkt & det är ingen fara om hjärtat gör ont ibland. För livet måste få kännas.

Nu tar jag mig ur denna negativa svacka & fokuserar på mitt. Peace👌


Caitlin ?

Gillar

Kommentarer