Demoner som bor i mitt huvud

”Jag har demoner i mitt huvud som bor jag vill kasta dom nu. Vi har bråkat alldeles för länge fan jag ber kan det bara ta slut. För jag har inte orken bara viljan o dom får mig att försvinna dom tar över mig igen.”

Det känns mörkt, det gör ont, jag fortsätter tro på att det kommer bli bra för jag måste tro, för minuten jag slutar tro kommer jag drunkna i den här fucking egen grävda ångestgrop.
Jag har så mycket mål, jag har så många planer.
Men jag ljuger hela tiden säger att det är bra men jag kommer inte ihåg hur det ska kännas när det är bra.
Det var ju aldrig meningen att det skulle gå så långt men det gick så fort o sen var vägen tillbaka mycket svårare än vad jag trott.
Visst jag har kommit en bit, men jag är trött på att aldrig ta mig någonstans. Jag rör mig framåt men kommer ingen vart. Men jag har fått se på riktigt vad folk är kapabla till att göra till o med mot vänner man haft i flera år.
Jag vill inte va med mer, klarar inte av den här fasaden som alla går runt med. Orkar inte själv ha masken på. Jag vet inte ens, tänk om jag faktiskt gått sönder på riktigt i huvudet?
Fuck. Det finns inget vackert här där jag är just nu, sluta romantisera något som är som Cancer i själen. Fuck it. Bara fuck it.


Caitlin ?

Gillar

Kommentarer