Att komma i kontakt med sitt högre jag.

Jag tänkte dela mina tankar & tips till er om hur du kan komma i kontakt med ditt högre jag, din själ.
Jag vill vara tydlig med att detta endast är mina tankar & upplevelser som jag tänker skriva om nu. Har du något annat tips på hur man kan göra så kommentera gärna! ☺️

Var generös!
Det är så viktigt att våga ge av sig själv till andra människor. Att ge av sin tid, sitt hjärta, upplevelser o känslor till andra är ett väldigt bra sätt för att komma närmre sitt högre jag. För när du väljer att vara generös mot andra & när du är i kontakt med dina känslor så som; empati, kärlek, medkänsla det är då som du är ett med ditt hjärta. För när du är kärleksfull mot andra människor så är du det automatiskt mot dig själv. Ge utan att förvänta dig något tillbaka, älska andra villkorslöst. Bara det är nyckeln till ett bra mående. När du älskar dig själv på riktigt så kommer du kunna uppleva kärlek utan vara beroende av den andra. Love without attachment. Att älska någon och samtidigt förstå att du inte kan hålla kvar någon om den inte vill det ”Jag älskar dig & därför vill jag att du är lycklig.”

Var kreativ & våga utmana dig själv.
Att göra saker som man aldrig har gjort förut är verkligen nyttigt för själen. Du ger dig själv en chans att kunna utvecklas som människa & som väsen. Att göra saker där du tvingas att använda din kreativitet är hur du kommer i kontakt med ditt högre jag.

Var ute i naturen & sitt en stund med moder jord.
I naturen så har dom flesta utav oss mycket enklare för att få kontakt med det som är större, det vi upplever är vårat inre. När vi får kontakt med det som är större än vårat ego och våran kropp, det som vi inte kan röra vid men vi bara känner så uppenbart självklart när vi väl stött på det. Sätt dig på en sten ute bland träden, din favorit park, högst upp på en bergstopp eller bara stå i skogen & lyssna. Känn hur du blir ett med naturen. Det är där du hittar samma energi & kontakt som du har inom dig själv. Ta den kontakten & ladda om dig själv med den energin innan du går ut i världen igen, lite mera du.

Lyssna på vad hjärtat har att säga.
Att bara sätta sig ner ibland, stilla dina tankar och känslor tills du känner att du bara är kropp och själ.
Känn ditt ljus som du har inom dig och låt det sprida sig inifrån och ut så att du växer mer och mer. Varmare och varmare. Känn vilken storhet och kärlek som bor inom dig, ställ dig själv frågan; Vem är jag? Vad behöver jag just nu? Vilket steg måste jag ta nu?
Nu kommer det viktigaste, lyssna noga på svaret. Om du verkligen tillåter dig själv så kommer du hitta svaret inom dig. Att vara i kontakt med sin intuition är att vara i kontakt med sitt högre jag. Mäktigt, eller hur?

Våga drömma.
Känn efter ordentligt, vad är det du drömmer om? Vad är som ditt hjärta längtar efter? - inte på ett sätt där du känner sorg eller skuld, utan på ett sätt där din dröm inspirerar dig, låt drömmer visa dig vägen, låt den bli ett mål. Din kompass som visar dig den rätta vägen.
Vad vill du? När du är i kontakt med dina drömmar, är du i kontakt med din själ.

Första gången jag kom i riktig kontakt med min själ går inte att beskriva. Det förändrade mig för gott, fick mig att se på världen med andra ögon och jag fick en förståelse för livet på ett helt annat plan. När jag äntligen hittade min själ så började en förvandling inom mig själv & allt blev så självklart helt plötsligt. Jag fick insikt, en känsla av ”JA det här är vad jag har sökt!”
Sen den dagen har jag blivit min egna bästa vän och då kunde jag äntligen börja följa det som min själ redan visste från start.

Har du något att berätta om när du kom i kontakt med ditt högre jag? Dela gärna med dig om du vill, det är en sån otroligt vacker grej när man hittar sin själ.Caitlin ?

  • Själen

Gillar

Kommentarer

Tess,
Håller med dig i alla punkter 😃 jag bjuder alltid på mig själv och är mig själv jag vill visa alla vem jag är dock har många försommar om mig men de har väl alla om alla haha 🙈
tessys.se
Paulinq
,
Oftast när jag gör något själv och har lugn brukar jag komma in i mig själv lite mer. Vara ute i naturen eller ta ett bad❤️
ajeerf
ajeerf,
Superbra grejer att göra! ❤️
nouw.com/ajeerf
Diana Saelöen,
så fint du beskriver det, jag tror att det är viktigt för var och en att förstå vem man är och vad man kan och vill uppnå...
nouw.com/fibrolivet
ajeerf
ajeerf,
verkligen superviktigt!
nouw.com/ajeerf