Kan det någonsin bli fel med kyckling? Nej jag tror faktiskt inte det.

Idag åt vi kyckling (tillagad i ugnen) med en fruktansvärt god salladsblandning, SJUKT gott!!! Till efterrätt blev det lite prinsesstårta.

​​​​​​

X AF​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Precis så här vill jag att alla dagar ska börja. Vakande upp till en SJUKT god brunch av ingen mindre än Shanaz (min syster). Därefter tog jag en lång promenad till jobbet och det som började så fint slutade med att ett par killar stal från butiken. Trist måste jag säga.

Nu är jag på väg hem och sen tänkte jag slänga på mig träningskläderna och springa lite 🙌

​​​​​​

X AF​

Likes

Comments

Ja ostädat var namnet. Som ni kanske har förstått är den här bloggen skapad för mig själv, därav de lite mindre fina/redigerade bilderna och de lite kortare texterna.

Bästa med att plugga hemma är att man får bära extremt bekväma och sköna kläder!!

Vi är som sagt ute på praktik nu och idag har vi spenderar större delen av arbetsdagen i en ishall då eleverna har fått åka skridskor. Hade klätt mig i alla kläder som jag äger hemma och ändå frös jag, usch. Det var dock extremt kul och eleverna är otroligt duktiga.

Jag hade en rolig video som jag försökte lägga ut och jag blev så besviken när jag insåg att det inte gick :///

​​​​​​

X AF​

Likes

Comments

Har ni någonsin testat att käka frukost som tidig middag? Om inte så är det starkt rekommenderat, otroligt gott. Frukost innehåller allt det goda, pannkakor, frukt, yoghurt, våfflor, bakverk, kaffe osv.

​​​​​​

X AF​

Likes

Comments

Älskar verkligen det här med olika band på huvudet, gör allt mycket bättre.

Idag har jag påbörjat min praktik på en skola i Märsta, första dagen är alltid lika skön då vi vfu elever bara sitter och iakttar våra handledare. Imorgon blir det dock annat, då ska vi minsann hålla i alla lektioner själva, yeeeey. Vi kommer börja med ett styrkepass där vi fått inspiration från fashionablefit, hoppas det går hem 🙌🙌

​​​​​​

X AF​

Likes

Comments

Skulle som sagt inte sitta helt fel med lite semester, helst nu!!

​​​​​​

X AF​

Likes

Comments

Ja fråga mig inte varför jag är så kass på att ta bilder och mina händer, haha det är ju ett skämt. Får gå en kurs så småningom...

Idag har jag inte behövt åka till skolan vilket innebär mer tid för mig på världens bästa fik FÅGELSÅNGEN, me gusta!!! Min kompis Tanja som pluggar till jurist på Stockholms universitet var på besök och nu har även hon blivit ett fan av det stället, hon gav det 5 av 5 toasters KANON KUL!

Min lillebror åkte till Portugal idag, hade också behövt byta ut allt regn mot sol. Men men så bra ska man inte få ha det
😩🌞


OBS! Jag älskar te och lämnar aldrig min kopp.

​​​​​​

X AF​

Likes

Comments

Nu hörni ska ni få höra om min fantastiskt lärorika dag!!
Vi hade nämligen redovisningar om olika funktionsnedsättningar och visste ni att DCD är en diagnos som beskriver motoriska svårigheter, man har dvs svårt med (bland annat) balansen och är väldigt klumpig. Det BRA är att man kan underlätta dessa två svårigheter med hjälp av styrketräning!!! Det ni, det hade jag ingen aning om.

Utöver skolan har jag i vanlig ordning tränat, sprang lite intervaller och införskaffade mig endorfiner.
Efter det mötte jag upp Fanny (på bilden) för att käka lite mat och snacka väldigt mycket skit, alltid lika kul.
Nej men skämt åsido, vi hade otroligt trevligt och det är alltid givande samtal med henne. Jag åt en caesarsallad som var sjukt god och Fanny åt en vegetarisk lasagne som även den smakade bra.

Idag har jag även insett hur KASS jag är på att redigera bilder, ingen blir likadan. Ni får gärna bidra med lite tips, ni få människor som vet att den här bloggen existerar
☺️

​​​​​​

X AF​

Likes

Comments

Att SJ kom fram till Stockholm utan förseningar är ett mirakel med tanke på att den förra veckan var upp till 50 minuter sen. Bara det gav mig förhoppningar om en skön dag, vilket det hittills har varit.

För tillfället arbetar vi med specialundervisning i skolan, det vill säga hur man inkluderar de elever som har olika funktionsnedsättningar. Vilket inte alltid är helt enkelt med tanke på att man samtidigt inte vill att eleven eller eleverna i fråga ska känna sig utsatta eller utpekade på något sätt. Otroligt intressant.

Efter lektionerna som pågick till 16.30 var jag och Alida (snygga tjejen på bilden) på gymmet, skolans gym som inte är alldeles för stort. Dock väldigt skönt att man kan få sin träning gjord på skolan innan man beger sig hemåt. MEN nu sitter jag på tåget hem igen och jag längtar efter linssoppan som finns där hemma.

​​​​​​

X AF​

Likes

Comments

Här kommer då presentationen av mig, Aisha Faiqi.
Jag är 21 år gammal och bor i Uppsala, otroligt mysig stad. Mina vakna timmar spenderar jag i Stockholm där jag pluggar till lärare på GIH (gymnastik och idrottshögskolan) och har 3,5 år kvar.
Utöver skolan lägger jag många timmar på att spela och titta på fotboll, en hobby som jag delar med hela min familj.

Detta var en kort sammanfattning av mig, resten kommer med tiden. Nu är det dags att sätta sig framför tv:n för att titta på handboll, Sverige mot Spanien. HEJA 🇸🇪

​​​​​​

X AF​

Likes

Comments