Husk dig selv i farten <3 Du vil takke mig for det her !

Hej alle sammen😜

Jeg har her på det seneste, ikke postet så meget, det er mange måneder siden jeg sidst gjorde det.

Meningen er ikke at jeg skal side og undskylde, men jeg føler alligevel for, at fortælle jeg hvorfor. Så det gør jeg, fordi at jeg er en ærlig person og jeg er ikke perfekt.

- Jeg har været i en meget skidt periode, som tog rigtig hårdt på mig..... Jeg tror faktisk at alt var ved at blive godt, men så kom jeg til at stille mig selv nogle dumme spørgsmål, som man ikke skal tænke på i min alder. Jeg havde følelsen af, at jeg var bange hele tiden. Jeg var på vagt over for alle og jeg kunne til sidst, ikke være inde i mig selv mere.

Jeg snakkede frem og tilbage med mine forældre, for jeg er ikke bange for at række hånden ug og bede om hjælp. Mine forældre begyndte så, at snakke med min lære om det. Min lære ville så snakke med mig og så sad vi og snakkede sammen i et stykke tid og ja..... vi blev enige om at jeg havde brug for en pause og at jeg skulle søge hjælp ude fra. Jeg vidste ikke rigtig hvordan jeg skulle få den hjælp. Jeg har kun snakket med sundhedskejespen om det og hun siger, at det nok er en detrapion blandet med noget angst. Jeg ved ikke hvor stor en grad det er, men jeg ved at jeg stadig har det i mig og at jeg ikke er rask i nu.

Jeg falde i snak med en pige på min egen alder på snap. Jeg har mødtes med hende, et par gange nu og hun fantastisk. Hun er nok gået hen og blevet min bedste vinende, selv om at jeg ikke kan vælge. Hun har været ude for mange af de samme ting som mig selv, så hun kan realiter til mig, mine tanker og følelser jeg har. Hun hjælper mig meget.

Jeg fortalte hende om det med min meget lille blog og hun fortalte mig at hun godt kunne lide at skrive. Jeg sagde til hende at hun skulle bare springe ud i det, og se hvad der ville ske. NU..... nu er hun også blogger jeg syntes helt sikkert, at I skal gå ind og tjekke hende ud. Hun kunne godt få brug for et lille skub på vejen..... 😂 Hvis i forstår 😉

Konklusionen er, at jeg nok kommer til at stoppe for denne her gang. Jeg ved ikke om jeg kommer tilbage efter noget til, det ved man jo aldrig. Jeg er bare ikke klar til det nu.

Hav en god fremtid og jeg vil ønske jer alt det bedste i fremtiden.

Farvel!!!!

P.S: HUNSK, at tjække beauty_Marias blok ud!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Nouw Magazine