VIIKONLOPPU HELSINGISSÄ

Moikka! Moni varmaankin jo huomasi mun instagram storysta että vietin viime viikonlopun Helsingissä Emilian kanssa. Suunnitelmissa oli niin messuiluia kuin valokarnevaaleillakin käyntiä. Tää postaus tuleekin siis sisältämään juttuja mun viikonlopusta. Ehdittiin meinaan tekemään vaikka ja mitä ja mulla oli kyllä ihan superhauska reissu! Tuntuu myös siltä että sain tosi paljon energiaa tästä reissusta, vaikka oltiinkin koko ajan menossa. Kaipasinkin juuri tällasta pientä irtiottoa arjesta, jollon ei tarvi miettiä mitään muuta kun sitä mitä on juuri sillä hetkellä tekemässä, niin rentouttavaa!

Kuvat: Emilia

Ihan ensimmäisenä (tietysti Vapianon pastan ja laittautumisen jälkeen siis, haha) oli vuorossa I Love Me -messut, joiden vuoksi alunperin Helsinkiin lähdinkin. Tää oli mun toinen kerta näillä messuilla. Molempina vuosina kokemukset on olleet hyvät, ainoa joka on häirinnyt on ollut se väenpaljous. Tuntuu että joka pisteellä riittää tungosta ja on tosi vaikea päästä tutustumaan mihinkään tuotteisiin. Ajattelin että tänä vuonna olisi ollut vähän vähemmän porukkaa, koska messuilla ei ollut edelliseen vuoteen verrattuna Jeffree Staria. Väärässä olin! Muutama kiva juttu tästä huolimatta lähti kuitenkin mukaan. Valitettavasti Elevenin pisteeltä oli ne naamiot loppu, joita olisin ehdottomasti halunnut ostaa.

Väenpaljoudesta huolimatta mulla oli kyllä messuilla kivaa ja todennäköisesti mut löytää sieltä taas ensi vuonna. Ison osan tähän teki messukeskuksen lehdistötilat, johon pääsi välillä sitä hälinää pakoon. Kiitos siitä messukeskukselle! Messut myös inspiroi mua ja pisteiltä löytyi vaikka mitä mielenkiintoista! Oma lemppari oli tonymolyn piste. Muutenkin kosmetiikkapuoli oli itselle se kiinnostavin, muut osastot jäi vähän vähemmälle kiertelylle. Messujen kohokohta oli ehdottomasti muotinäytös! Se oli kyllä todella upea, kuten viime vuonnakin. Jos et oo vielä ennen messuilla käynyt, niin suosittelen että lähdet tsekkaamaan ne ensi vuonna.

Messuilla pyöriminen ja siellä kävely ei tietenkään vielä riittänyt, vaan mä halusin mennä vielä valokarnevaaleille ihastelemaan niitä monia upeita valoja! Tää oli mun ensimmäinen kerta valokarnevaaileilla ja olihan siellä nyt kaunista. Mutta niin oli kyllä muutama muukin halunnut tulla tollon lintsille, välillä ei päästy edes kävelemään vaan jäätiin jumiin ihmisjoukkoon..:D Väenpaljoutta riitti siis koko päivälle! Pelkän hengailun ja kuvailun lisäksi päädyttiin vielä törmäilyautoihinin, haha. Vitsit että oli kyllä hauskaa! Tänne täytyy kyllä ehdottomasti tulla uudestaan ensi vuonna, ehkä niin että ei ole vielä täysin pimeää.

Kun oltiin saatu tarpeeksi lintsistä, lähdettiin kävelemään Emilian luo. Matkanvarrella vastaan tuli kuitenkin Konepaja -niminen "baari", jota Emilian oli pitänyt kokeilla jo pitkän aikaa. Päädyttiinkin sinne sitten ihan extempore maistelemaan viinä (ja colaa), ihastelemaan paikkaa ja juttelemaan kaikesta maan ja taivaan väliltä! Vahva suositus kyllä tälle paikalle.

Sunnuntai alkoikin sitten heti aamupäivästä Emilian järjestämällä Kallio sightseeingilla. Käveltiin ympäri Kalliota, mä kun en ole hirveästi sitä nähnyt, vaikka oonkin Emilialla muutamaankin kertaan vieraillut. Täytyy kyllä sanoa että Kallio on ihana paikka ja voisin vaikka itse kuvitella asuvani siellä! Niin paljon pieniä kauniita kujia ja rakennuksia. Harmi, että melkein kaikista puista oli jo lehdet tippuneet. Sieltä se talvi tekee tuloaan..

Kallio kierroksen jälkeen turisteilu vain jatkui, käytiin muutamassa kaupassa, moikkaamassa Janinaa, syömässä friends&brgrsissa ja ihan vaan katselemassa paikkoja. Tän jälkeen matka jatkui Suomenlinnaan jossa en ollut ikinä ennen käynyt!

Suomenlinna todellakin oli upea ja käymisen arvoinen paikka. Kesällä tää reisuu olisi ollut varmasti vielä kivempi, mutta syksyinenkin Suomenlinna oli niin kaunis. Keskityttiin lähinnä kuvien ottamiseen ja maisemien ihailuun ja viihdyttiinkin yllättävän kauan. Tuolta olisi löytynyt myös vaikka mitä pikkukahviloita joissa olisi voinut viettää aikaa! Multa on myöhemmin tulossa lisää asukuvia Suomenlinnan ympäristössä, joten stay tuned.

Tästä meidän reissu jatkuikin sitten pikku paussille Emilian luo ja ennen mun bussin lähtöä treffattiin vielä Jenny cafe javassa. Tääkin paikka oli mun mielestä tosi kiva ja tunnelmallinen, joten kannattaa käydä testaamassa! Oli kyllä tosi kiva nähdä Jennyäkin pitkästä aikaa. Muuten messuilla ja muualla ei hirveästi tuttuja näkynyt, vaikka niin olisi voinut luulla.

Oliko joku muukin teistä messuilla tai esimerkiksi valokarnevaaleilla? Jos olitte, niin mitä piditte? Vitsit mun täytyy ainakin palata Helsinkiin taas mahdollisimman pian ja vierailla useammin Emilian luona!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Ompas ihania kuvia ja kivan paljon ehditte tekemään kaikkea viikonlopun aikana!! Tonne Suomenlinnaan haluaisin kyllä ehdottomasti kans 😍 Samat fiilikset messuista ja muakin jäi harmittamaan Mizonin kasvonaamiot Bearelin pisteellä kun lähes kaikki oli jo kerenny loppua kun päästiin pisteelle.. Harmi kun ei törmätty ☹️
nouw.com/nooramaijakatariina
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Kiitos!! ❤️ Jajoo, toi suomenlinnan oli ihana paikka et kannattaa ehdottomasti käydä jos vaan on mahis! Harmi ettei noita maskeja ja muita ollut tarpeeks, et ois riittänyt kaikille. Jajoo, ois ollu kyllä kiva törmätä! 😘
nouw.com/ainokaisar
stepstoselflove
stepstoselflove,
Kuulostaa ihanalle viikonlopulle<3 Suomenlinna on kyllä niin kaunis paikka 😍
nouw.com/stepstoselflove
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Sitä se kyllä oli! Ja jeps ❤️
nouw.com/ainokaisar