VIIKKO 44 - MITÄ SE PITI SISÄLLÄÄN?

Tällä kertaa päätin tulla kertomaan teille ihan niitä arkisista arkisimpia juttuja. Usein tulee kerrattua teille, mitä oon vielä tulevan viikon aikana tekemässä, mutta inspiroiduinkin todella paljon @johannaturpeinen postauksesta jossa kerrottiin menneen viikon juttuja päivä kerrallaan. Päätinkin siis itsekkin toteuttaa tällaisen postauksen, jossa kerron edellisen viikon tapahtumista! Kiva päästä jakamaan vähän kuulumisia ja ihan sitä tavallista arkea.

Maanantaina mulla jatkui harjoittelu toisen viikon merkeissä. Pidetään meidän tunnit ryhmissä ja meidän ryhmällä olikin maanantaina ihka ensimmäinen oppitunti pidettävänä. Täytyy kyllä myöntää että hiukan jännitin, mutta turhaan, sillä se meni kyllä oikein hyvin! Koulun jälkeen näin vielä illalla Saraa, mutta ei tehty mitään sen kummempaa, hengailtiin vaan ja vaihdeeltiin kuulumisia.

Tiistaina mulla oli vapaapäivä, joka todellakin teki hyvää! Aamupäivä mulla menikin blogin parissa, lähetellen muutaman sähköpostin ja postauksia kirjoittaen. Nautein hitaasta aamusta, kunnon aamupalasta, kävin kaupassa, siivoilin ja laitoin ruokaa. Tiistai oli muutenkin kunnon kotipäivä, chillattiin Paten kanssa ilta pleikkaria pelaten ja love islandia katsellen! :D

Keskiviikkona mulla oli tosi pitkä päivä Raumalla, sillä menin vielä tohon harkkaan liittyen päivän jälkeen illaksi lapsille järjestettyyn halloween discoon vahtimaan ja vetämään heille ohjelmaa. Keskiviikko siis todellakin koostui lasten kanssa olemista! Onneksi sentään ehdein piipahtamaan Sofialla hetkeksi, sai edes hetken hengähtää. Kotona taisin olla lähemmäs kymmeneltä ja meninkin lähes suoraan nukkumaan.

Torstai oli onneksi tuon raskaan keskiviikon jälkeen vapaa! Aamu menikin ihan vain hitaasti sängyssä loikoillen ja postauksia kirjoittaen. Sara tuli meille kahville ja iltapäivä hurahtikin sitten valmistautuessa, sillä lähdin kuitenkin illaksi Raumalle. Meillä oli vihdoin omat approt ja herkuteltiin ensin vähän Kiran luona ja lähdettiin sitten kiertämään eri baareja ja hankkimaan passeihin leimoja. Jatkoilla esiintyi Elastinen ja hän oli kyllä yllättävän hyvä! Ja vitsit että oli kyllä kivaa, varsinkin kun nyt harkan aikana harvemmin tolla meidän porukalla nähdään. Jäinkin siis yöks Raumalle ja meni kyllä ilta aika myöhäseen.

Perjantaina piti olla virkeänä yhdeksältä pitämässä lapsille tuntia ja sen jälkeen jäin vielä muutamaksi tunniksi koulullle seurailemaan oppitunteja, jotta saan ton mun harkkakortin täyteen. Olin kuitenkin hyvissä ajoin kotona, ehdein ottaa päikkärit ja illaksi lähdettiinkin Paten kanssa Empun ja Niken luo. Emppu ja Nikke on hommannut niin ihanan koiranpennun etten kestä! Mä voisin vaikka muuttaa nyt niille, että saisin vaan aina paijata Rockya. Rockyn paijaamisen lisäksi tilattiin woltilla meille ruokaa ja laitettiin mun hiukset uuteen uskoon!

Lauantai meni pitkälti kotona hengailessa lukuunottamatta sitä, että näin Saraa. Varattiin Hennan kanssa myös aika extempore kirppispöytä, joten aikaa kului siihenkin, kun kävin vähän kaappeja läpi ja mietein, mitä myyn. Käytiin illalla myös saunassa, ei sen kummempaa. Ihanaa kyllä kun on oma sauna!

Sunnuntaina käytiin Paten äidin luona syömässä jonka jälkeen lähdettiinkin Hennan kanssa viemään niitä kirppistavaroita patakirppikselle. Seuraavan viikon ajan meidän vaatteita voi siis ostaa sieltä, pöydästä numero 77. Jos joku teistä vaikka eksyisi Poriin! Kierrettiin tietty myös itse toi kirppis siinä toivossa, että jotain ostettavaa löytyisi. Kirppistelyn jälkeen loppuilta kuluikin mulla vaatehuoneen järjestelyssä sekä koulutehtävien parissa.

Näin mun useimmat viikot oikeastaan meneekin! Nään paljon ystäviä ja tehdään milloin mitäkin, käyn koulussa, teen koulujuttuja, hengailen kotona poikaystävän kanssa ja teen paljon arkisia juttuja, niin ruokaa kuin sitä siivoilukian (vaikka vihaankin sitä, hyh). Munkaan arki ei siis mitään ihmeellistä ole, vaikka se joskus siltä saattaa vaikuttaa. Olis kiva kuulla, miten te yleensä kulutatte viikkonne?

Tykkää-merkinnät

Kommentit