VÄRIÄ MARRASKUUHUN + TÄYDELLISET HOUSUT

ASU

Takki - New Yorker

Aurinkolasit - Ray-ban

Neule - Kirppis (Cubus)

Housut - Zara

Kengät - Puma

Heippa ja ihanaa sunnuntaita kaikille sekä hyvää isäinpäivää kaikille isille! Jälleen on asukuvien aika ja tää taitaakin olla ihan viimeisiä syksyisiä asuja, katsotaan saadaanko vielä nauttia vähän lämpimämmästä ilmasta vai joko kohta pakkaset paukkuu. Harmittaa että sitten mun täytyy ainakin hylätä toi ihana ruututakki, joka on nyt näkynyt muutamissakin kuvissa. Se on kyllä ollut kovassa käytössä!

Helsingin reissulta mun mukaan lähti Zarasta noi aivan täydelliset housut. En ole pitkään aikaan ostanut kivijalkakaupasta mitään, joten annoin itelleni luvan ostaa nämä. Olin haaveilluit noista jo pitkään ja vihdoin sain ne. Nää on niin helppo yhdistää melkeinpä minkä yläosan kanssa vaan! Tässä asussa valitsin yläosaksi neuleen, jotta asu olisi vähän arkisempi ja lämpimämpi. Oonkin käyttänyt näitä housuja niin arjessa kuin juhlassakin ja musta on ihan parasta kun joku vaatekappale on monikäyttöinen. Nää on siis todellakin ollut mulla kovassa käytössä! Enkä kyllä luovu näistä vaikka talvi tulee, heitän alle sitten vaan sukkahousut.

Tuo neule taas tuo mun mielestä kivaa väriä tähän asuun ja ylipäätää marraskuuhun, koska tähän asti marraskuun säät on ainakin ollut täällä erittäin harmaita. Tää olikin sitten vastapainoksi noille housuille erittäin hyvä kirppislöytö! Ennen pukeuduin tosi värittömästi, mutta nykyään tykkään myös jos asusta löytyy silloin tällöin jotain väriäkin. Se tuo jotenkin eloa siihen asuun. Kaikenkaikkian tää asu oli musta tosi kiva ja toimiva!

Mä jatkan nyt päivääni syömällä aamupalaa ja laittamalla itseni, sen jälkeen lähden varmaan porukoiden luo ja siitä mummulaan. Loppuilta meneekin luultavasti sitten vaan kotona chillaillen. Mitäs teidän isäinpäivään kuuluu?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Super ihanat noi housut<3 mulla menee koko isänpäivä töissä, buu 😟
nouw.com/stepstoselflove
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Voi kiitos ❤️ Ne kyllä on! Ja vähän harmi 😟
nouw.com/ainokaisar
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Vitsi toi neule on ihana, rakastan punasta väriä! 😍
nouw.com/nooramaijakatariina
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Oi kiitos!!❤️
nouw.com/ainokaisar