TAMMIKUUN SUOSIKKEJA

Tammikuu lähenee uhkaavasti loppuaan ja saa taas todeta että vitsit aika on mennyt nopeasti!! Näin tammikuun toiseksi viimeisenä päivänä onkin hyvä kurkata mun kuluneen kuukauden ja vuoden 2018 ensimmäisiä suosikkeja. 

Jotkut saattavatkin muistaa että Kicksin joulukalenterin viimeisestä luukusta tuli tämä heidän oma meikkisieni. Mulla on tää ollut ennenkin ja oon aina tykännyt tästä! Edellisen kicksin sienen mentyä huonoksi, ostin tilalle jonkun tokmannin sienen ihan vain testimielessä. Vaihdoin sitten joulukuussa jälleen tähän kicksin sieneen ja huomasin kyllä valtavan eron! Tämä kicksinkään sieni ei ole hinnalla pilattu, mutta mun mielestä meikkivoide levittyy tämän avulla paljon kauniimmin ja tasaisemmin. Tää on ehdoton lemppari ja suosittelen kaikkia testailemaan tätä.

Emporio armanin Diamonds tuoksu on vienyt mun sydämen kyllä kokonaan. Sain tämän joululahjaksi ja vaikka en yleensä hajuvesistä perusta, niin tämä oli kyllä nappivalinta lahjaksi! Ennen mun suosikkihajuveden paikkaa on pitänyt Chanelin eau tendre mutta tää kyllä vei voiton siitä. Tuoksu on siis hedelmäinen kukkaistuoksu ripauksella vaniljaa ja tällaiset tuoksut iskeekin ainakin muhun aina eniten. Sokoksen sivuilla tuotekuvaus onkin aivan huippu: "Timanttien luksusta naiselle, joka nauttii elämästä!"

 Tämäkin tuote on joululahjaksi saatu ja kyseessähän siis on Revolutionin blush palette. En ookkaan ennen omistanut minkäänlaista poskipunapalettia joten se oli kiva lisä mun meikkikokoelmiin! Oon rakastunut varsinkin tuolla vasemmassa yläkulmassa olevaan värinappiin, sillä se on aivan sairaan hyvä highlighter. Mun kicksistä ostama highlighterpaletti jäi kyllä samantien kakkoseksi. Kaikki sävyt ei ole kyllä vielä päässeet käyttöön, mutta eiköhän nekin pääse. Tässä on kaikki sävyt tosi kivoja ja niitä voi ihan päivän ja fiiliksen mukaan vaihdella kasvoilla. Ehkä juuri siksi tää onkin päässyt mun lemppareihin!

Hassua että melkein kaikki tämän postauksen tuotteet oon saanut joululahjaksi.. :D Ainakin onnistuneita lahjoja mulle on osattu ostaa! Tämänkin real techniquesin siveltimen sain lahjapakkauksen mukana. Mä oon käyttänyt tätä contouraamiseen ja oon todennut että se on erittäin hyvä sivellin siihen. En ole ikinä mun millään muilla siveltimillä saanut niin hyvää ja pehmeää tulosta. Käykää hakemassa tää omaan meikkipussiinne ♥

---
Lopuksi vielä muita suosikkeja, joita harvemmin tänne blogin puolelle kertoilen. Mun lemppari sarja on nyt ollut Netflixin dark joka on kyllä aivan erilainen sarja, mitä yleensä katson. Se kuitenkin oli niin mukaansatempaava ettei voinut olla katsomatta! Sarja kertoo siis aikamatkustuksesta. Lempi biisi on ehdottomasti ollut Eminemin River sekä JVGn popkorni vaikka sitä aluksi niin kovasti vihasinkin. Mulle usein käy niin, että aluksi en tykkää jostakin biisistä, mutta loppujen lopuksi luukutankin sitä kokoajan.

Löytyikö joku teidänkin suosikeista tästä postauksesta? Ihanaa viikkoa teille ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ainow
Ainow
Ainow,
Kiva kuulla et säkin oot tykännyt tosta paletista sekä JVG:n biisistä! Kiva juttu että tykkäsit 😊
www.blogger.com/profile/106293224274481514
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229