SYKSYN UUDET TUULET

Nyt varmaan viimeistään täytyy hyväksyä se, että kesä on ohi ja syksy on saapunut. Ollaanhan me jo syyskuun puolella! Säät ei ainakaan täällä päin oo kuitenkaan ollut vielä kovin syksyiset. Eilen tarkeni ihan aamusta iltaan t-paidalla. Kohta ne syksyiset sateet sun muut sieltä varmaankin saapuu meitä ilahduttamaan, haha. Muuten mä tykkään kyllä syksystä, mutta ne sateet, koleat ilmat ja kylmenevät aamut ei kyllä mua houkuttele.

Monelle syksyn alku tarkoittaa jonkin uuden alkua tai paluuta rutiineihin. Mä olen viimeiset kaksi syksyä aina palannut rutiineihin, mutta vihdoinkin mullekkin syksy tarkoitti jotain aivan uuden alkua. Toisaalta palasin myös rutiineihin, koska koko kesä meni aikalailla lomaillessa ja kaikenlaisia reissuja tehden. Ai vitsit että mä olin kyllä kaivannutkin sitä rutiinia ja velvollisuuksia! Oon myös kaivannut niin paljon uusia tuulia, opiskelua ja kaikkea mitä se tuo mukanaan, uusia ystäviä ja haasteita. Vihdoinkin munkin elämässäni puhaltaa ihan täysin uudet tuulet. Mites teillä, paluu arkeen vai uusia tuulia?

Mulla on nyt ensimmäiset kaksi viikkoa yliopistoa takana ja opinnot on saatu käyntiin erittäin hyvin. Töitä ja opiskelua riittää erittäin paljon mutta vastapainoksi kaikenlaista hauskaakin tekemistä löytyy. Edelleenkin tutustuminen yliopistoon ja sen käytäntöihin jatkuu mutta tähän mennessä kaikki on sujunut hyvin ja oon nauttinut niin paljon. Meidän luokka on ihan paras, meillä on superhyvät tuutorit ja muutenkin tuntuu että Raumalla on kaikkien kesken tosi hyvä yhteishenki ja kaikki on tosi mukavia. Muutaman työvuoden jälkeen oon niin innoissani siitä että oon päässyt taas koulun penkille ja vieläpä opiskelemaan mun unelma-ammattiin!

Oon ollut kuitenkin tosi kiireinen juurikin tuon koulun alun takia. Tuntuu että en oo ehtinyt juurikaan näiden kahden viikon aikana pysähtymään ja oikeesti tekemään jotain muutakin. On ollut niin paljon koulua, kaikenlaisia tutustumisiltoja, infoja ja opiskelijabileitä. Oon ollut niin täynnä tietoa, haha! Tän takia bloginkin kirjoittelu on jäänyt, mutta varmasti tuun tätä jatkamaan ja kirjoittelemaan aina kun on siihen aikaa. Välillä tuntuu tosi vaikealta tasapainotella niin koulun, blogin kuin läheistenkin kanssa ajan viettämisen kanssa. Kaikkeen ei vaan aina ehdi, mutta eiköhän tää tästä tasaannu! Ja onneksi viikonloput on keksitty.

Syksyn alkua on siis kuvastanut muutoksen lisäksi kiire, mutta kaiken tän päälle sain vielä hankittua iselleni kunnon syysflunssan. Viikonloppu onkin mennyt lähinnä levätessä. Onneksi kuumetta ei ole ollut ollenkaan ja toivottavasti sitä ei nyt tulekkaan. Meillä on nimittäin tulossa edelleen kaikenlaista ohjelmaa ja sijaisuuksiakin oon lupautunut tekemään joten ei oo kyllä nyt aikaa sairastaa! Koulustakaan ei oikeen viitsisi olla pois.

Kaikenkaikkiaan mun syksy on alkanut erittäin hyvin ja mulle kuuluu pelkkää hyvää, jos tätä flunssaa ei nyt lasketa. Eiköhän sekin ikävä kyllä kuulu syksyyn. Vaikka kesä onkin ihan mun lemppari vuodenaika, uskon että syksyllä on myös paljon kaikkea ihanaa annettavana koulun lisäksi! Näillä näkymin on tulossa ainakin mun synttärit, muutamatkin tuparit, ehkä reissua Helsinkiin ja sellaista.

Miten teidän syksy on lähtenyt käyntiin? ♥

Tykkää-merkinnät