SYKSYN LEMPPARIASU SUOMENLINNASSA

Kuvat: Emilia

ASU

Takki - New Yorker

Paita - Stradivarius

Hame - Kirppis

Kengät - Puma

Laukku - Michael Kors

Moikka ja hyvää torstaita kaikille! Jälleen olisi aika julkaista yhdet asukuvat ja nämä tosiaan on ne, jotka otettiin pari viikkoa takaperin Helsingissä, Suomenlinnassa. Edellisessä postauksessa näittekin jo yhden näistä kuvista. Tää asu on ehdottomasti ollut yksi tämän syksyn lemppareista, mutta pian täytyy kyllä siirtyä t-paidoista lämpimiin neuleisiin. Jotenkin tää on mun mielestä vaan tosi toimiva! Kaikki natsaa hyvin yhteen, vaikka itse sanonkin.

Viime syksynä kun ostin ton ruututakin, en hirveästi ehtinyt käyttää sitä ennen kuin ilmat viilenivät. Nyt oon onneksi ehtinyt käyttää sitä tosi paljon ja tää on kyllä ihan mun lemppari takki! Tuo hame oli ihan sairaan hyvä kirpparilöytö kesällä, sillä se maksoi muistaakseni neljä euroa ja oon käyttänyt sitä todellakin koko rahan edestä. Mikä parasta, tässä ei tule edes vielä kylmä, toi on niin pitkä että se lämmittää kyllä! Noi paidan röyhelöt on myös niin mua, rakastan niitä. Tuntuu että tää asu yhdistää kaikki mut kestosuosikit - Michael Korsin laukun, tuon takin, Puman heart patent kengät ja hameen.

Mulla olisi tänään vielä ohjelmassa opiskelijabileet ja hengailua mun ihanien yliopisto kavereiden kanssa! Harmittaa kun nyt harkan aikana ei nähdä joka päivä. Viikonloppu meneekin sitten varmaan rauhallisemmissa tunnelmissa, saatan tulla postailemaan teille. Mulla olis nimittäin yksi ilmoitusluontoinen asia teille, josta oon tosi innoissani. Stay tuned! Mitäs suunnitelmia teillä on loppuviikolle?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229