SUPERHYVÄ KIRPPISLÖYTÖ

ASU

Aurinkolasit - Junkyard

Yläosa - NewYorker

Laukku - Kirppis

Hame - Kirppis

Kengät - H&M

Hattu - H&M

Tuntuipas hassulta kun en oo viikkoon postannut asukuvia! No, nyt ollaan taas onneksi niiden parissa. Tästä asusta löytyy parikin sairaan hyvää kirpparilöytöä, nimittäin toi hame ja laukku. Oon viime aikoina käyttänyt tota hametta melkeimpä päivittäin, niin neuleen, tän uikkarin ja muidenkin paitojen kanssa. Tää on niiin helppo vaan vetää päälle ja yhdistää jokin yläosa siihen, se tässä onkin parasta! Mekko on musta niin yläosa voi olla melkeimpä minkälainen vaan. Neuleen kanssa tästä tulee oikeen sopiva asu viileisiin kesäiltoihin ja kylmä ei kyllä tule!

Tuollasta laukkua oon jo pitkään halunnut ja yhtäkkiä kun kävin tyhjentämässä oman kirpparipöytäni, se osui mun silmiini ja pakkohan se oli ostaa. Vaikka tää on pieni, niin tuntuu että tää on oikea tilaihme. Mulla mahtui sinne esimerkiksi avaimet, puhelin, rahapussi, sudion kuulokkeet ja kamera! Oon aika varma että joku on tän käsin tehnyt ja muistaakseni tällä oli hintaa vaan joku kolmisen euroa. Mekonkin sain alle viidellä eurolla. Kyllä kannattaa kiertää kirppiksiä, sieltä voi tehdä vaikka mitä uniikkeja löytöjä!

Mitä mieltä te ootte muuten tästä asusta? Musta tää on tosi kiva, vaikka yläosana toimiikin uimapuku. Ja noi h&m'n perusmustat ballerinat on kyllä tän kesän pelastus, ne menee asun kuin asun kanssa. Vaikka ne aluksi tekikin mulle ihan kauheet rakot, niin nyt rakastan niitä :D On ihan parasta löytää ne luottokengät tai vaikka sitten se luottohame, jonka voi pukea aina asukriisin iskiessä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

enkeleitahiuksissani
enkeleitahiuksissani,
Ihana pirtsakka oot Aino näissä kuvissa <3 Ja superhyvä löytö toi hame!! 😊
nouw.com/enkeleitahiuksissani
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Tollon kyllä hymyä riitti, haha! Kiitos paljon ♥
nouw.com/ainokaisar
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Näyttää hyvältä ton uikkarin ja hameen yhdistäminen!! Ja toi laukku oli kyllä niin täydellinen löytö <3
nouw.com/emmikristiinan
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Mustakin näyttää hyvältä! Kiitos rakas ♥ Ja niin se kyllä oli!
nouw.com/ainokaisar
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229