RIPAUS JOULUA KOTIIN 2


Moikka ja hyvää perjantaita! Mulla oli eilen viimeinen työpäivä ja nyt oonkin ihan ansaitulla lomalla. Vitsit miten ihanaa, joulukin on jo ihan ovella ♥ Tänään olisi suunnitelmissa blogijuttuja, siivoamista, ravintolavisiittiä kavereiden kanssa sun muuta kivaa! Kuitenkin ennen kaikkea tätä halusin tulla kirjoittelemaan teille toisen osan mun jouluisesta sisustuksesta. Saatiin eilen vihdoin kuusi pystyyn, joten pakkohan se on esitellä. Siinä samalla löytyi myös muutama muut joulukoriste vielä, jotka laitoin esille. Eiköhän katsota loputkin meidän kämpän joulujutuista!

Mun mielestä joulukuusi tuo sen suurimman joulufiiliksen kotiin. Aitohan sen pitää olla ja iso! Tänä vuonna tuli ainakin valittua toodella iso kuusi verrattuna tähän meidän kämppään. Saatiin se kuitenkin sommiteltua omalle paikalleen ja oon kyllä erittäin tyytyväinen. Tiedän jo nyt, että kun tulee sen aika että kuusesta pitää luopua, en voi tehdä sitä! Viime jouluna meidän kuusi oli pystyssä oikeastaan niin kauan, että kun otin siitä koristeet pois, jäi jäljelle vain pelkkä ranka.
Oon tykännyt laittaa kuusen alle koristeeksi jo saatuja lahjoja tai sitten niitä lahjoja, joita ei ole vielä esimerkiksi ystäville ehtinyt antaa. Tämä tekee mun mielestä tosi paljon sisustukseen, varsinkin jos sinne saa laitettua enemmän kuin sen yhden paketin. Vitsit että mä oikeasti rakastan tota meidän kuusta ihan kokonaisuutena, voisin tuijottaa sitä vaikka koko päivän! Millainen kuusi teidän kotoa löytyy, vai löytyykö ollenkaan? 

Kun hain joulukuusen koristeita meidän laatikoista, mua vastaan tuli tämä viime vuonna ostamani ihana kynttelikkö. En tajua miten oon voinut unohtaa tämän. Onneksi vielä ehtii laittaa joulukoristeita ja tämä pääsikin koristamaan meidän keittiötä! Harmittaa kun meidän edellisessä asunnossa oli ikkunoiden edessä ikkunalaudat, johon sai juuri kynttelikköä, kynttilää sun muuta laitettua. Nyt on ollut vähän ongelmana se, mihin mä saan mahtumaan mun kaikki koristejutut! Onneksi jokaiselle on sitten pienen pohdinnan jälkeen löytynyt juuri se oma paikka.
Mun mielestä tämä sydämen muodostava kynttelikkö on kauniimpi ja meille sopivampi, kuin sellainen perinteinen versio kyntteliköstä. Eipä niissäkään mitään vikaa ole ja ehkä ne tuovat omasta mielestäni jopa vähän enemmän sitä joulufiilistä, kun ne eivät ole niin "moderneja". 

Edellisessä joulusisustus postauksessa puhuinkin, että haluaisin vielä hankkia meille jonkun pienen tontun tai joulupukin koristamaan kämppää. En sitä koskaan saanut aikaiseksi hankkia, mutta eilen kuin tilauksesta, yksi ihana lapsi antoi mulle joulumuistamiseksi tämän pukin. Se pääsi heti meidän sisustustikkaille istuskelemaan ja tarkkailemaan menoa! ♥ Tää on pieni, mutta todella kiva lisä meidän jouluiseen kotiin.

Edellisessä postauksessa mainitsin myös joulutähden, jonka haluaisin hankkia. Sen sentään sain aikaiseksi ostaa ja nyt se löytyykin meidän ruokapöydältä. Valitsin meille valkoisen version (yllätys yllätys), vaikka punainen olisikin ollut enemmän joulun värinen. Oon aivan hämmentynyt siitä, että tää on vielä elossa, vaikka se on tossa ainakin jo viikon ollut! Oon siis erittäin huono kasvien kanssa. Saas nähdä kauanko se jaksaa.
---
Mitään muuta jouluun liittyvää meiltä ei taidakkaan sitten enää löytyä. Mahdollisuuksiahan olisi loputtomiin: lakanat, koristetyynyliinat, verhot, matot, pöytätabletit ja niin edelleen. Itse en kuitenkaan halua mennä ihan överiksi jouluisen sisustuksen kohdalla, vaikka joulua rakastankin. En myöskään halua panostaa rahallisesti esimerkiksi kalliisiin mattoihin tai verhoihin, joita käytän vain sen yhden hetken. Ja kuten sanoin, mulle riittää se että talossa on joulukuusi niin kaikki on hyvin, se tuo sitä joulufiilistä juuri sopivasti! Multa ei ainakaan sitä puutu, mites teillä on asian laita?
Mä yritän saada teille jouluaatoksi julkiseksi kicksin joulukalenterin viimeisen osan, mutta katsotaan kerkeänkö. Jos en kerkeä, niin haluan jo etukäteen toivottaa teille kaikille lukijoille erittäin ihanaa joulua ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sofia
Sofia,
Ihania juttuja ♥ Kyllä sen kuusen pitää ehdottomasti olla aito, että tulee oikein kunnon joulufiilis. Meille ostettiin ihan samanlainen kynttelikkö viime vuonna alennuksesta ja se on kyllä superkaunis. Hyvää joulua myös sulle! ♥
www.blogger.com/profile/013204611619357506
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229