NAHKAHOUSUT


Takki - MangoNeule - H&MHousut - Bershka Kengät - H&M
 Moikka ja hyvää torstaita kaikille! Käytiin eilen Emilian kanssa ottamassa nämä kuvat ennen kuin hänen piti lähteä takaisin Helsinkiin. Oon jo pitkään halunnut johonkin asukuviin nämä mun Bershkasta ostetut nahkahousut ja vihdoin sain rakennettua kivan asun niiden ympärille ja kuvaajakin löytyi. Rakastuin näihin housuihin materiaalin ja mallin takia, sillä nää on vähän löysemmät. Pakkasta taisi olla tuolloin yli -10 mutta eipä se meidän kuvailuja haitannut!
Tuo valkoinen poolokauluksinen neule oli multa ihan tosissaan unohtunut kaapin perälle, mutta onneksi se muistui mun mieleeni vielä kun talvea on jäljellä. Tykkään nimittäin tästä todella paljon! Jotenkin mun silmään iskee hyvin näiden housujen ja neuleen yhdistelmä. Miksei voisi yhdistää kahta vähän "löysempää" vaatetta?  
Pieni takki ja kenkäkriisi meinasi iskeä kyllä tämän asun suhteen. Totesin kuitenkin, että edellisissä asukuvissakin nähtävä takki toimii erittäin hyvin tämänkin asun kanssa. Mun mielestä näiden housujen kanssa sopisi vielä paremmin jotkin tennarimalliset kengät, mutta näin talvella ja kovilla pakkasilla en kyllä halua kulkea nilkat paljaina. 
Tämän päivän suunnitelmiin kuuluu visiitti ikeaan, josta oon ihan innoissani! On aina kiva päästä ostelemaan uusia juttuja kotiin ja muutenkin ihan vaan katselemaan kaikkea. Toivottavasti teilläkin on tänään kiva päivä ♥ 
Ps. Mitäs tykkäsitte asusta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ainow
Ainow,
Mustakin nää on jännät, mutta silti niin kivat! 😃 Tää oli kiva kommentti, kiitos siitä ja kehuista ♥
www.blogger.com/profile/106293224274481514
JennaClaudia
JennaClaudia,

Tervetuloa Nouwiin Aino-Kaisa! <3

nouw.com/jennaclaudia
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Kiitos paljon Jenna ❤️
nouw.com/ainokaisar
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229